ש''ס בחוץ???????

SilentMike

New member
לא נראה לי.

אבל ש"ס כל-כך לחוצים להיות בפנים שאולי הם יתקפלו קצת, ואז הנזק יהיה קטן בהרבה. אבל זה לא משנה. פשרה לא תעזור. גם אם קדימה תאלץ את ש"ס להסכים לקצב מואט התנועה עדיין בכיוון הלא נכון. לא יקטינו את הקצבאות המנופחות, ולא יטפלו במערכת האי-חינוך החרדית.

metrosexual

New member
הם נדפקו עם התיקים

איכות הסביבה חחח,מדע (מה לש''ס ולמדע?) ושכינון בינוי

מי שבאמת נדפק זה כמובן אנחנו

שוב זורקים את תיק איכות הסביבה למועמד הכי לא מתאים כמו שקרה כשנתנו את התיק לשלום שמחון האינטרסנט הגדול שפועל רק למען אנשי המושבים שאיכות הסביבה איננה בהכרח בראש מעייניהם(בלשון המעטה). ואני שואל מתי נגיע לזמן שיפסיקו לזלזל בתיק הזה ויתנו אותו למועמד ראוי באמת?! עד היום למיטב זכרוני היו רק שני שרי איכות סביבה ראויים: יוסי שריד וכמובן הפרופ' יהודית נאות ז"ל משינוי כמובן!!!

SilentMike

New member
מסכים איתך.

וגם עם ויני. עמדתי לכתוב את אותו הדבר בדיוק. בהחלט אנחנו נדפקנו. טוב, כנראה שזה התפקיד שלנו במדינה הזו.

vinney

Well-known member
מה לש"ס ולמדע?

כאילו ד'ה? אם עד עכשיו בקושי היו תקציבים למדען הראשי למו"פ, אז אם ש"ס יהיו שם, המדע היחיד שיתוקצב זה התיאולוגיה...

מישקולץ

New member
נקודה למחשבה ../images/Emo62.gif

ובאותה הנשימה אתה יכול לומר מה למאיר שטרית ולמשרד התחבורה ומה לרוחמה אברהם ולמשרד הפנים וכו'..... וכו'...... וכו'.......

vinney

Well-known member
אם זה היה כך ../images/Emo6.gif

רוחמה אברהם ומאיר שטרית שייכים למפלגה ומחויבים למצע המפלגה ולתוכניתה. זה נכון גם לש"ס, רק ששום דבר במצע ש"ס לא מדבר על מחקר ופיתוח מדעי, ואם כבר אז להיפך, להבדיל אלף הבדלות מקדימה.

tapr

New member
דווקא שטרית

אדם מכובד ומלומד מאוד, ואני מאוד מעריך אותו. רוחמה לא

goanin

New member
רוחמה

הכי סטלנית בעולם! אני מת עליה. אני רואה אותה אני משתין חחחחחחחחחחחחחחחח

tapr

New member
שתתארח אצל יאיר'קה...

אבל במשרד הפנים?
לפחות יש לה טמטום מתריע, טמטום שקט עושה הרבה יותר נזק...

eitangn

New member
לאו דווקא

אם נגזר עלינו, אולי דווקא עדיף שש"ס יהיו בתיקים ממלכתיים ולא בתיקים שבהם חגגה הכפייה הדתית ושחיתות התקציבים. דווקא היה להם שר בריאות כלל לא רע...

למעלה