[שסק]

מיכל..~

New member
[שסק]

יש לנו עץ שסק מאחורי הבית הגעתי הבייתה אתמול מהפנימיה וראיתי שהוא כבר עמוס פרי וכבר כל השסקים בשלים וכתומים-צהובים, ונשמתי ריח של קיץ כזה יבש ולח ומחניק כל כך ונשאבתי לעבר שלי, נשאבתי לתאי הזיכרון האפלים שלי, הקייציים, המחניקים, הכתומים-צהובים שלי פעם בקיץ, הייתי הולכת כל לילה על הכבישים אצלנו פה במשק שאני יחפה ועם שווראל וחולצה קרועה והייתי קוטפת שסק ואוכלת ממנו הרבה [ובורחת מהעטלפים של הפירות] והייתי מדברת והייתי חושבת והייתי בוכה והייתה לי כזו ילדות של ללכת בלילות של הקיץ ולישון בימים ולדבר ולחשוב ולנסות לקרר את עצמי לנסות לנשום ופתאום, כל כך הרבה דברים שואבים וגוררים אותי לזכרונות כאלו ואחרים ואני מוצפת בהכל ודבר גורר דבר ואני בנתיים נטרפת אני לא אוהבת את פסח, ולא אוהבת את החופש שהוא מביא איתו לא אוהבת להזכר בדברים עמומים ולא ברורים ולא אוהבת להשאב אני בוכה אני רוצה לצאת החוצה לקטוף מהעץ שסק לאכול את הפרי המתוק שלו לנגב את העסיס שניגר ממני לקבל מהמתיקות לא לפחד לישון לחזור לפעם להזכר, לשמור, לשכתב, לגלות לא לשכוח אף פעם לנסות לשנות. הקיץ מכניס אותי לבלבלות הפסח מאיץ בזה עוד יותר והתקופה שלי נעשת מחניקה ומעיקה עם כל יום שעובר.. לא רוצה להיות לבד. הגעגועים מכאיבים לי כל כך..
[לב שבור כל כך]

שסק

גם לי עצי שסק מזכירים נשכחות מעוררים געגועים ולא פעם דברים כואבים... אז מזדהה. כל כך. כתבת כל כך יפה. ועצוב.
לא יודעת ממש מה להגיד... חוץ מזה ש..את לא לבד.

מיכעלי

לשמוע אותך ככע, עושה המון עצוב. במיוחד בובי, כי את לא לבד. הגיע הזמן להפנים את זה. לבד זה בפחדים שלך. פחדים איומים ונוראיים, פחדים שואבים, פחדים שמנסים להיראות אמיתיים. אבל זה הפחדים בלבד. זאת לא המציאות. בחיים, לא הווירטואליים, האמיתיים! בחיים את לא לבד.
כל כך.

גילי 69

New member
מקסימה../images/Emo70.gif

את כותבת כל כך יפה ואמיתי. "לא לפחד לישון"... אומר הכל, לא
אמן.

ואולי רק הפעם....

אולי רק השנה תנסי כן לעשות לך טוב בפסח כן לשפר את המצברוח כן לעשות את פסח לחג מהנה למרות הקושי רק השנה תנצלי את פסח ותעשי בחג את הדברים שהכי רצית לעשות ולא יכולת פסח זה חג עם המשפחה למה שלא תנצלי אותו לבילויים עם המשפחה?החברים?למה שלא תצחקי בו ותהני בו... הפסח הוא חופש .. חופש ארוך למה שלא תעשי את הדברים שאת הכי אוהבת בחג הזה אני יכולה להמליץ לך על הדברים שאני למשל אוהבת לעשות בפסח למרות שהוא השנה די מחורבן ... המלצות בשבילך היא לעשות אמבטיות חמות ונעימות עם המון קצף וסבון לפנ'ק את עצמך ולמרוח על עצמך טונות של קרמים ריחיניים ולפנק את עצמך לשבת בחדר שהוא נקי מסודר להתכרבל בשמיכה ולקרוא ספר טוב... לבשל לאורחים ולמשפחה ולעשות להם טוב על הלב יש המון דברים חמודע המון אל תתני לעצמך לבזבז גם את הפסח הזה על בבעסה חבל

למעלה