בס"ד עד כמה שזכור לי, יש א' בתווך בין הי' לת'.. וטוב לדעת שיש לנו בן דוד מתוגמן בפורום - מהעבר השני של גבול הקו האדום! [ אני עדיין בקונפליקט מהו סטייל הלבוש שעלי לייחצן אותך.. זה
או זה
( משום מה נראה לי שהאייקונים של תפוז בדיליים.. ) מה אתה אומר, באיזה פוזה אתה בוחר? ] הי, Bigy, תודה על הערה שלך!
תגידו..../images/Emo123.gif<תעדכנוני אם כזהו המצב>
בס"ד אתם חרדים או מה בדיוק??? אלו המושגים שלכם???טל' ??כככה בכיף??? זה נשמע מאד רע לפורום שכותרתו "חרדים"... סתם מעניין אותי לדעת אם רק אני כך חושבת או שיש כמה שחושבים כמוני,או שאני פרנוידית. לא יודעת כבר מה לחשוב.איך וכיצד לדון אתכם... לא אכליל כאן את כולם...יש כאן כמה טובים... חשבתי שהגעתי לפורום "חרדים גלאט גלאט" - דיונים על צניעות..איך ללכת מה ללכת..מה מותר מה אסור..אמרתי לעצמי וואווו... הנה סוף סוף פורום המטהר את השרץ. אני כחרדית יודעת שכיום הנושא הנ"ל<בנים בנות> פרוץ מאד.גם בביתינו.אך מה תשיבו לאדם חילוני שיכנס לפורום ויראה את ההודעות ששורשרו בצהרים<ע"ע פרידה מדן> חילול ד' גרידא... מה אומר לכם...ביזתם את עצמכם!!! ולגבי הכתבה ששורשרה היום מפורום חדרי חרדים = ביוב.אז אני מזכירה לו שהביוב לא מתחיל ביום בהיר...אח"כ גם אניסטלטור לא יעזור... אנשים ונשות..עשו חשבון נפש אישי...ותסיקו .. אני רק מקווה ומיחלת שאכן טעיתי.<תקנו אותי>
בס"ד וחוצמזה שנראה לי שיש כאן מקום לפתיחת נושא.שבא עקב שירשור.... ואם כמנהלת מפריע לך הדבר הינך מוזמנת למחוק ואשרשר היכן שתרצי. <לא שאני מסכימה איתך.אלא רוצה לשמור על כללי הפורום>