שנ"צ

• פותח הנושא kid18
  • פורסם בתאריך

kid18

New member
המלצה על הצגה גאה- קשורים ברצועה!

קשורים ברצועה" הינה קומדיה חדשה של "האנסמבל הגאה"!
מחזה מאת רותם ברוכין
בימוי - טליק ניניו

בסדרת הטלוויזיה של אורי, הומואים מתפשטים על בסיס קבוע להנאת הצופות, וקבוצת מלכות דראג מבדרות את ההמונים. בסדרת הטלוויזיה של לירון, לסביות סובלות ומתחבטות בבעיות של זהותן המינית, ובשאר צרות הנובעות מחייהן עמוסי האפליה, האהבות הנכזבות והכאב. שתי הסדרות חיות בשלום זו לצד זו, עד שיום אחד הן נקנות על ידי אותו ערוץ, ועל ראשה של אחת מהן מאיימת חרב הביטול אם לא תהיה "קצת יותר כמו הסדרה השנייה". שחקנים, במאים וכותבים מתגייסים למשימה, ושתי הקבוצות מוצאות את עצמן במלחמה - לסביות מול הומואים, בנים מול בנות. המאבק חוצה את גבולות הסט אל העולם האמיתי, והופך מתחרות בריאה לאובססיה מגוחכת, מהמקצועי לאישי.
המחזה עוסק באחת הדילמות המדוברות ביותר בקהילה הגאה - איך אנחנו נתפסים בעיני העולם, ואיך אנחנו נתפסים בעיני עצמנו? האם אנחנו צריכים לנסות להציג תמונה מצחיקה, מושכת, סקסית אבל לא מאיימת שלנו כדי לגרום לאנשים להזדהות איתנו, או שאנחנו צריכים לעמת אותם עם האמת, עם האפליה, עם הדעות הקדומות שאנחנו סובלים מהם ועם הקונפליקטים שאנחנו חיים איתם, כי רק ככה הם יבינו? ובין כל ההשקפות האלו, האם אנחנו עדיין קהילה, או רק אוסף של אנשים שהדבר היחידי שמחבר ביניהם הוא נטייתם המינית?

ניתן לרכוש כרטיסים במרכז הגאה בטלפון - 03-5252896.

הצגות הבאות תתקיימנה היום ומחר במרכז הגאה, ב- 5-6.8 (ימים שני ושלישי) בשעות 19:00, ו- 21:30

מחיר כרטיס: 50 ש"ח בהזמנה מוקדמת, אפשרות לזוג כרטיסים ב-70 ש"ח (קוד מבצע: חבר מביא חבר).

מהרו והזמינו, וקחו חלק בחוויה :)

ראיתי את ההצגה

הצגה מקסימה ומצחיקה עד דמעות

לא יודעת איך הגעת לפורום הזה, אבל במקרה, הבן שלי מככב בהצגה הזאת...

kid18

New member

אם כך, אני מנחש שאת אמא של דקל המוכשר והמדהים!
הגעתי לכאן כי חשוב לי לספר על ההצגה הזו גם במקומות שלא קשורים באופן ישיר לקהילה הגאה, כי נראה לי שגם הם יוכלו להנות ממנה.
אז עכשיו יש לכם פה 2 המלצות עליה

טוב, אני שמחה שאתה עושה זאת

כי אני לא העליתי על דעתי לעשות כאן פרסומת להצגה של הבן שלי,
אבל אם כבר הגעת לכאן, ואנחנו מדברים, אז אכן ההצגה הזאת באמת באמת נוגעת בכל כך הרבה רבדים של הזהות העצמית, של הקונפליקטים, של הדעות הקדומות, הכל מכל בכל, והכל מוגש בהומור ובחן מרגש. ההצגה הזאת מחליקה והזמן עובר כל כך מהר, בלי הפסקה, ממש כיף. מומלצת

אתי 104

New member
שנ"צ

טוב אז הרבה אין לי כרגע מה לכתוב, התעוררתי הבוקר קצת נמרצת כבכול יום,
את העיסוקים שלי כרגע סיימתי, וגם את ארוחת הצהרים ומכאן ישר לשנת צהרים החדר כבר קפוא
מהמזגן ואחר הצהריים קבעתי ללכת לים. הרבה אין מה לעשות בחום הכבד שבחוץ,
ולכן אני
בורחת לשפת הים.
על קפה וחלב קשה גם לי לוותר.

ועל עוד כמה הנאות של מטעמים, כדי לא להיות מיוסרת אני משתדלת ללכת מספר פעמים
לחדר כושר. מצפונית זה עוזר לי

אז בינתיים שנת צהרים טובה למי שמצטרף

רגע רק רגע

Active member
ממש ערוץ החיים הטובים

תפסיקי להרגיש מיוסרת כשאת אוכלת מטעמים. זה הורס חלק גדול מההנאה.
הרי זאת כל המטרה באכילת מטעמים - להתענג!

צהריים טובים אתי וכולם

אז אני תיכף הולכת לאכול צהריים, קציצות וסיני מוקפץ,
וגם אצלי המזגן עובד כמו חמור, אבל הים רחוק ממני לצערי,
ועל חדר הכושר וויתרתי, הוא לא ממש צריך אותי,
ולגבי שנת הצהריים, אני לא ממש יודעת מה זה. כבר מעל עשרים שנה שאיני ישנה בצהריים. הרגל של שנים רבות בגלל עבודה בשעות הצהריים והערב.

בינתיים,
שיהיה כאן לכולם המשך יום נעים

http://www.youtube.com/watch?v=FqZUnC4-D20

היי ענברוש

הייתי מאוד רוצה שאלול יתפוס אותי באיזה בית מלון נפלא עם ג'קוזי ובריכה,
אבל אלול לא מתמסר בקלות והוא לא רודף אחריי לשום מקום

מן הסתם הוא ימצא אותי בבית, כנועה ומסורה

inbarush19

New member
יאללה בואי...

אלול רודף אחרי כולנו, רק לפעמים הוא מתחבא קצת חח,ושקוף, ואז לא רואים שהוא פה...

ואת לא יוצאת לחופש?

לצערי לא

נופש בארץ בחודש אוגוסט, הוא יקר מדי בשבילי. אני אסתפק בגיחה לים או לבריכה מדי פעם.

Anna begins cc

New member
צהריים טובים לכולם

החום הזה גומר אותי לחלוטין.. אין כוח לזוז.
יש לי מלא דברים שאני צריכה לעשות אבל אני לא מסוגלת לדמיין את עצמי מתלבשת, מתארגנת, עולה על האוטו הלוהט.. למה כל כך חם?

אני כמובן גם לא יכולה לישון צהריים,
גם בגלל שהלכתי לישון ב6 וחצי וקמתי רק ב13:30, אז זה קצת טיפשי ללכת לישון עכשיו

וגם בגלל שכל כך חם עכשיו, מי מסוגל להרדם?
אני בטוחה שלו היה לי מזגן, הייתי מפעילה אותו על 2 מעלות בערך ומתכרבלת לי במיטה ללא בעיה,
אבל עכשיו האופציה היחידה היא מקלחות שעתיות,
וכנראה זה מה שאעשה עכשיו.

סיימתי לקטר

המשך יום חם לכולם.

צהריים טובים אנושקה

תשתי הרבה.
יש לי במקפיא מלא 'שלוקים' בשביל הקטנים, אבל אני טוחנת אותם כדי לצנן את עצמי

זה נראה מגעיל

לא הייתי נוגעת בזה

אבל, אין לי ספק שזה יהיה מזון העתיד. ספרי הפנטזיה שקראתי בשנות השישים, הופכים אט אט למציאות.
לא האמנתי שאפשר יהיה לדבר עם מישהו בחו"ל וגם לראות אותו און ליין. לא האמנתי שיהיו רובוטים כאלה קטנים שינקו לי את הרצפה.
עכשיו נותר רק לראות אדם משובט ואז אהיה בטוחה שהפנטזיה כבר כאן

למעלה