שנת 2007 טובה!!!

ZAHAV2006

New member
שנת 2007 טובה!!!

אני היום נשארתי בבית,סתם הרגשה כללית מגעילה!ולא ממש התחשק לי היום ללכת לעבודה,במיוחד שאני יודעת מה מצפה לי שם... מקווה ששלומכם טוב,ושאין יותר מידי חולים בבית בשל מזג האויר הקררררררררררר הזה! היום בערב אנחנו מוזמנים לחברים,אני ובעלי,לחגוג את פתיחת שנת 2007,ואנחנו חוגגים אותה עם פיצה| פיצה,סלט,ויין לבן ועוגה טובה לקינוח,יחד עם סרט טוב! וזאת במקום לבזבז מאות שקלים על איזו מסעדה בחוץ בגלל שזה סילבסטר! כמו כן,נראה לי שאכין עוד מעט מרק ירקות ביתי כזה...תמיד זה טוב בימים חורפיים כאלו... בקיצור,שיהיה יום חם ונעים,באשר תיהיו...(במשרד,מתחת לפוך...) בי בי

נשמע כיף התכנון שלכם להיום ../images/Emo13.gif

תהני, יקירה!!! אם כבר מדברים על תבשילים אז אני הולכת תיכף להכין תפוחי אדמה, בטטה וטופו בתנור
וגם קינואה ואורז עם ירקות וטופו. לגבי מזג אוויר אז הנה שיתוף: אימנתי את הגוף שלי ואת התודעה במהלך לימודי הקונג-פו שלי, אז כבר לא קר לי בחורף. פעם כשהגוף והנפש לא היו מאומנים היה לי מאד קר ללכת ברחוב, והתעטפתי בשכבות ולא אהבתי את החורף, ומזג האוויר השפיע על מצב הרוח שלי. אני זוכרת שהלכתי לפני כמה שנים ברחוב, מוקדם בבוקר, בדרך לשיעור קונג-פו וממש היה לי קר. באותו רגע הייתי מודעת לזה ברמה גבוהה, ושאלתי את עצמי האם עוד כמה שנים אצליח שיהיה לי נעים במצב כזה, וארגיש טוב? האם זה יקרה? וזה אכן קרה, ובגדול
נעים לי גם פנימית וגם פיסית ומצב הרוח שלי בשליטה שלי

ZAHAV2006

New member
תודה מיכל!../images/Emo140.gif

אז זהו,נחתי במיטה כשבחוץ קר ומגעיל...ולי להבדיל ממך,קר בגוף,אבל אני משתדלת לחמם את החדר טוב טוב!כי אני שונאת אוירה קרה...והכנתי מרק ירקות טוב,ותיכף אשתה ממנו... שיהיה לך בתיאבון עם התבשיל שלך-נשמע בריא ומחמם מאוד! שיהיה אחלה ערב היום,אם את חוגגת איפשהוא... ורק מצב רוח טובבבבבבבבבבבב!!! בי בי

שנה טובה ../images/Emo24.gif

שתגשימי את כל מטרותייך ושתצליחי לפתח גישה חיובית וראיה בהירה יותר של החיים

ZAHAV2006

New member
הי בועז...../images/Emo41.gif

תודה,תודה,תודה! אמן ואמן כן יהי רצון!!! אני כמובן יודעת שהכל תלוי בי,ואני מתכוונת לעבוד על כך שזה יקרה! ושתדע לך,שחלק מהשינוי הזה ,זה גם בזכות אנשים כמוך!שמעודדים כל הזמן...ויודעים להגיד את המילים הנכונות! אז שיהיה גם לך אחלה שנת 2007!!!

למעלה