שנת שירות!

ASTAR3

New member
שנת שירות!

אנשים מה קורה? מי שלא מכיר אותי עד עכשיו אז ככה אני אסתר ואני ממעו"ז בית -שמש, זה הולך ככה אני מעוניינת להקים גרעין של כאלה שרוצים לעשות שנת שירות בבית"ר אני כרגע עולה לכיתה י"ב, וב"ה אחרי י"ב אני עושה שנת שירות עכשיו שמעתי שעוד אנשים מעוניינים מהארץ לעשות שנת שירות באותה שנה שלי, אז מעולה! אם יש הרבה אנשים שרוצים אז כך כל אחד יכול לתרום במקום אחר(אפשר גם ביחד) בארץ לבית"ר והתנועה יכולה להתפתח בצורה מדהימה!! .. עכשיו אני עושה רשימה של כאלה שמעוניינים מי שמעוניין שיגיד לי כמה שיותר מהר... האייסי:329378034. יום טוב...אסתר..

Mustang3000

New member
../images/Emo50.gif אבל את מאחרת בשנה...

גם אני רציתי לעשות שנת שירות בתנועה ולנסות להרים אותה מהקרשים אבל בסוף כנראה שאני הולך למכינה הקדם צבאית "נחשון" בנתיב הל"ה...חבל!

eliadiv2

New member
למה מאחרת בשנה??

אתם צריכים להודיע להנהגה...או שיותר נכון ההנהגה צריכה להודיע למשרד הביטחון והחינוך על הילדים שרוצים ומתכוונים לעשות ש"ש בבית"ר עד חודש פברואר(אצלנו זה 2.2006) וד"א בית"ר כמו כל תנועת נוער יכולה 6 בנים ו6 בנות. אז כלום לא מאוחר והיא לא מאחרת בשנה. אתה עדיין יכול לעזור לנו לעזור לתנועה שלנו! וד"א איך קוראים לך?? כי מה שאני יודע זה שאתה ממעו"ז קרית ארבע אז איך קוראים לך?

eliadiv2

New member
איך זה שאני לא מכיר...

אני מכיר די הרבה אנשים ממעו"ז קרית ארבע... הייתה באיזה טיול.?? קורס של בית"ר בזמן האחרון??

Mustang3000

New member
היו עוד טיולים מאז?

אני יודע שזה נראה כאילו שאכפת לי רק מהטיולים אבל זה לא ככה, אני יכול להסביר לך מחר אם אתה רוצה כי עכשיו אני חייב לעוף לישון! (אני צריך לקום לעבודה ב-6:40 בבוקר) בכל מקרה היה נחמד לדבר איתך קצת, נמשיך מחר...

Mustang3000

New member
אה, שחכתי...

הייתי גם בטקס תנועות הנוער ביד ושם ביום השואה והגבורה.

MS6

New member
אממ למה לא?

אגב התנועה כבר שנה בערך לא נמצאת בקרשים.. איתן יש גרעין שהתארגן השנה, אני לא סגור על מספר האנשים אבל כל מי שהיה בקורסים ראה את חזי (שעושה שנת שירות בתנועה..) אולי אתה עדיין יכול להצטרף לאותו גרעין.

eliadiv2

New member
לגרעין של חזי לא נראה לי.

כי גם חזי נכנס בלחץ. הוא לא היה צריך להכנס כי הוא בא הרבה אחרי הזמן. ועם הפעלת קשרים הצליחו להכניס אותו.

ASTAR3

New member
אהלן איתן...

אף פעם לא מאוחר.. וכמו שאמרו כבר פה יש מישהו שכבר עושה ש"ש..

S v e t k A

New member
ואותי את לא יכולה להזכיר?!

ואת הישוב בנגב?! את זה שכחת?! סתם מותק מתה עליך
ובקשר למה שאסתר אמרה... אם יש מישו שרוצה שיגיד לנו...זה מאוד חשוב
שתינו רוצות מאוד מאוד לעשות ש"ש (ועוד חלומות שבתוך השנה הזו) אז אם למישו בא...שיגיד..

ASTAR3

New member
חבר'ה..

בקשר לרשימה אני מעבירה אותה להנהגה הארצית ואני מאוד מעוניינת לקבוע פגישה איתם. שנית: עוד פרטים קטנים בקשר לשנת שירות זה יהיה בפגישה שתיהיה עם ההנהגה ושכל אלה שרוצים להיות בשנת שירות יגיעו לפגישה רק תכתבו מי רוצה ומי לא כי יש כאלה שרוצים ויש כאלה שברשימה ואני כבר רוצה להעביר את זה הלאה אז כל מי שאתה מכירים שרוצה ומעוניין אז בבקשה...

אני לא בטווח

אבל אני רוצה להפגש איתם! אני רוצה צבא אבל גןם להקים עם אור מעו"ז אז אני די בהתלבתות אז אני יפגש איתם ועם אור ויחליט!!

למעלה