שנת שירות..

שנת שירות..

היי.. עד עכשיו התעניינתי בעיקר במכינות ועכשיו אני פתאום חושבת על שנת שירות.. וראיתי שבהרבה מקומות נסגרות כבר ההרשמות.. מה, זהו? נסגר חלון ההזדמנויות? מה אני עוד יכולה לעשות מעכשיו? תודה..

יש עוד הרבה מה לעשות

קודם כל תכנסי לאתר של התנועה הקיבוצית, אגף המשימות, שנת שירות, מקומות. תעברי על המקומות שהם מציעים (תבדקי מה הכיוון שאת רוצה, דברים שחשובים לך שיהיו בשנת שירות וכו'). אחרי שמצאת 4 מקומות שמענינים אותך, תלכי להרשמה תמלאי את הטופס הארוך ותרשמי את ההעדפות, יכול להיות שליד כמה מקומות את תמצאי את המשפט "ההרשמה נסגרה" ואז את צריכה לחזור למקומות ולבחור מקום נוסף. ישנם עוד המון מקומות שההרשמה אליהם לא נסגרה. אח"כ מומלץ להתחיל לבדוק גם מקומות אחרים שהם לא דרך התנועה הקיבוצית כמו: עמותת אלון, אתגרים, גרעינים למינהם וכו'. ברוב המקומות האלה ההרשמה עוד פתוחה, ובכל מקום יהיה לך טלפונים שאליהם תצטרכי להתקשר. תעברי על ההודעות פה בפורום יש מקומות שרשמו על עצמם פרטים ושם יש מספרים שאת יכולה להתקשר אליהם. בקיצור יש לך עוד הזדמנות, רק בעיני כדאי למהר חבל להפסיד עוד מקומות. בהצלחה מעין!

Black Jane

New member
לא זהו ולא נעליים../images/Emo8.gif

מעין ענתה לך בעקרון את הרוב, אני רק מחזקת - עדיין לא מאוחר מדי! יש עוד ממש לא מעט מקומות שעדיין עושים כנסים ואפילו התרשמויות... יש לך העדפה מסויימת למקום?

בינתיים

דבר ראשון תודה.. מה שמשך אותי זה כפרי נוער בעיקר. וגם החוות הטיפוליות.. רק שבזה פחות הבנתי מה הולך. מה אתם אומרים?

Sharonida

New member
אולי בכל זאת..?

היי! אני יודעת שאמרת עכשיו שההתעניינות במכינות עברה להתעניינות בשנת שירות ורציתי לדעת אם זו החלטה סופית או שאשפר לספר לך על עוד מכינה חדשה שבטוח לא שמעת עליה עדיין..?

בהחלט אפשר..

זה לא שהפסקתי להתעניין במכינות זה פשוט שהתחלתי להתעניין גם בש"ש.. אני אשמח לשמוע

Sharonida

New member
עוד מידע על המכינה ברמת הגולן

היי! אשמח לספר לך קצת על המכינה החדשה, אולי זה יעניין אותך. אז ככה: גם פרסמתי בופורם הודעה שמפרטת קצת יותר על מה עושים שם והמ זה בכלל. חוץ מזה, אני אשמח לפרט לך יותר אם תרצי או שתוכלי לשאול אותי שאלות, אז אם יש לך כתובת אי מייל גם אוכל לשלוח לך קצת חומר על זה. (את יכולה לשלוח לי את הכתובת שלך דרך "מסר" וככה לא כל הפורום יראה אותה אלא רק אני).

יש עדיין גרעינים פתוחים!

היי :) . אם את מתעניינת בש"ש יש ב-10 לינואר סמינר הסברה על גרעין צמרת. זה גרעין מיוחד במינו המשלב בתוכו עבודה של דתיים וחילונים ביחד בעיר צפת. העבודה היא מגוונת ושונה, והמטרה היא להוציא את העיר צפת מהבוץ שהיא נמצאת בה. לפרטים נוספים את מוזמנת להיכנס לאתר הגרעין- http://www.astrolea.co.il/tzameret או לשלוח מייל לכתובת [email protected] או להתקשר- 0508589729 (שחר) יום טוב ובהצלחה :) .

מה ההבדל בין גרעין צמרת לגרעין יחד?

שניהם עובדים הרי בצפת.. איך זה הולך בדיוק?

yfelixbrodt

New member
שנת שירות צמר"ת

לפי מה שאני יודעת המטרה של גרעין יחד היא עבודה בבוקר כדי לכלכל את הגרעין כי לפי מה שהבנתי אף גוף לא תומך בהם. אחר הצוהריים הם מתחזקים מועדוניות שמטרתן למצוא פיתרון לשוטטות של בני הנוער המשועממים ברחובות. בשנת שירות של צמר"ת המועצה הציונית תומכת בגרעין מבחינה כלכלית אז זה משאיר לך מקום להתנדב מהבוקר עד הלילה. התנדבויות: בתי ספר דתיים וחילוניים, מרכז קליטה ליוצאי אתיופיה, מועדוניות, מועדונית בסגנון הפוך על הפוך, הרבה מקום לפיתוח מקומות חדשים והבעה עצמית, למשל: שעת סיפור, חוג גרפיקה, חוג ציור וכן הלאה... בנוסף, יש יום לימוד בשבוע או טיול, שזה דבר שמייחד את הש"ש הזה משאר הגרעינים בארץ. גרעין של דתיים וחילוניים. בקיצור מומלץ בחום לבוא!

למעלה