שנת שירות....

assafein

New member
שנת שירות....

אני יודע שלחלקכם זה עדיין רחוק, אבל משהו חושב על לעשות? כמו כן אפשר גם לשאול שאלות, וננסה לעזור אחד לשני..

אסף חומד..

עוד לא התחלת שביעית ואתה כבר חושב על שנת שירות?
אתה פשוט מלך.
לא חושבת עדיין כ"כ על מה אני אעשה בצבא... הכול פתוח. ^^

assafein

New member
נועה מידע'לה שלי..

אני לא הכי מבין בקטע הזה ואני "מודרך" ע"י אחי בכל הדבר הזה.. ממה שהוא אמר לי שאם אתה רוצה לעשות שנת שירות כדאי להתחיל עם זה כבר בצו ראשון.. אני יודע כבר שנה שאני בטוח עושה שנת שירות ויהי מה.. יש כבר רעיון בראש(אם תתעקשו אני אפרט), ואני צריך לבדוק איפה נתמכים בכל הקטע של הגרעין והכל.. אני גם לא חושב מה אני אעשה בצבא, כי אני יודע שאני אעשה שנת שירות

אספי כפרע.

קיבלת צו ראשון? ואני מתעקשת!!! |קשוח| (לא יודעת אם קיים כזה סמיילי בכלל).. תפרט על מה שאתה רוצה לעשות בשנת שירות.
ומי יודע, אולי נעשה ביחד. XD מה הכוונה איפה נתמכים?

assafein

New member
עוד לא קיבלתי.. אבל הוא יגיע בקרוב...

בעיקרון הרעיון הכללי זה לארגן קבוצה של כמה אנשים, לעשות הכשרה להדרכת ספורט, וללכת לשכונות מצוקה ולעשות חוגים בחינם.. זה בכללי.. הכוונה איפה זה נתמך זה אם זה בתנועה או בכל מיני חברות כמו הרוח הישראלית/הסוכנות היהודית(נראה לי לפחות
)

assafein

New member
נראה לי שזה מתאים שהתנועה תתמוך..

זה מתאים לכמה מהדיברות... צריך עכשיו להציע את זה.. מה שבטוח, שנת שירות אני עושה.ץ..

Retama

New member
אני בטוח אעשה שנת שירות

אם דרך מכבי?.. נראה מה יהיה. יש עוד זמן נראה לי ממש מגניב וכיף חיים הרעיון של הקומונה אבל באמת, יש עוד זמן

Galla2

New member
אני 99 אחוז עושה..

ישר אחרי הקורס כבר החלטתי שאני אעשה שנת שירות דרך מכבי..וככל שעובר הזמן אני רק רוצה יותר לעשות..:)

SoulDancer

New member
אני אני אני!

אני עכשיו עוד מעט שמיניסטית... [:-O] אבל בערך מחמישית החלטתי לעשות גרעין... וכמו שמישהו כבר אמר- ככל שהזמן עובר זה רק מתגבר...

L I L O C H

New member
הסבר קצרצר על הגרעין...=]]

גרעין זה לא שנה אחת... זה בעצם לעשות את כל הצבא דרך מכבי... כאשר בשנה הראשונה חיים כל הגרעין ביחד בקיבוץ [אם אני לא טועה משאבי שדה..], עובדים בקיבוץ ומתנדבים שם... במתנ"ס, עוזרים לילדים ובכלל לקהילה... אח"כ אתה עושה שנה וחודשיים "צבא רגיל"... מה שאתה בוחר... כאשר הצבא מחוייב במידה ושני אנשים או יותר הולכים לאותו הדבר לשים אותם ביחד.... להשאיר אותם כקבוצה... אח"כ יש את השט"ל=>פרק המשיה [שירות ללא תשלום..], שזה אני לא יודעת מה בדיוק עושים... כל גרעין עושה משהו אחר....

למעלה