שנת שירות במשצים

TRS Access Man

New member
בשביל שיהיה.....

בשביל שזה יהיה צריך לדעת מה אנשים חושביפ על זה... אם כדאי להקים את זה..או שלא

Spidi man

New member
זה לא פשוט...

1. היה לפני הרבה שנים משהו מאוד דומה וביטלו אותו בגלל שאף אחד לא הלך לזה. 2. זה לא תלוי בנו, במשרד החינוך, וכו'. העניין הזה כבר תלוי בצבא, והוא לא ימהר לפתוח דבר כזה.

TRS Access Man

New member
נכון..זה לא פשוט...

זה ממש לא פשוט למען האמת....אבל אני אישית מאוד רוצ לנסות ולהקים כזה דבר...ובשביל זה אני צאיך לדעת מה אנשים חושבים על זה... לדעת אם בכלל שווה לי ללכת ולנסות לעשות שדבר כזה יקרה . חוץ מזה אני בטוח שעכשיו אחרי שיש את קורס הישרדות שממשיך את הרצף של הקורסים תהיה יותר הענות.

red head 02

New member
יש המשך להישרדות???

שמעתי שמתכננים משהו עם רפסודה- אתה בים.... ומקבל כמה דקות ביום לחתור לחוף בשביל שירותים.... מישהו שמע על דבר כזה???? (או שזה רק אני עם המציאות המעורערת שלי)

Spidi man

New member
כן...

ההמשך של הישרדות זה הישרדות 2. שולחים אותך לאיזה בסיס צבאי לשלוש שנים ואתה אמור לשרוד
במיקרה הטוב מקבלים רפסודת הקאות בחיל הים

purpel fox

New member
חחחחח......

לא אבל באמת יהיה!! מתכננים להתחיל מסורת לבוגרי הישרדות-לחצות את הכנרת על רפסודה או משו כזה

Spidi man

New member
שטויות...

אנשים מתגייסים שבוע-שבועיים אחרי סיום הלימודים. מדריכים רבים לא יכולים לא יתחילו לתכנן ישר טיול בסדר גודל כזה אחרי סיום הלימודים, הם צריכים כמה שבועות תכנון בתוך החופש הגדול (בגלל זה הישרדות, קורסי משצי"ם, סיור וניווט לא מתחילים מיד אחרי סיום הלימודים).

Spidi man

New member
זה לא יהיה הוגן ופתוח...

עדיין נשמע לי לא הגיוני. בכל מקרה, עד שזה יהיה **שנה הבאה** אני איהיה כבר עמוק בצבא

purpel fox

New member
גבר גבר!!!!!

מה נסגר איתך באמת עם צבא?? פעם אני רואה עתודה פעם צנחנים

black hock

New member
אתה שוכח פרט קטן אחד

יש אנשים שעושים תקורס משצים בין ח לט ולא כולם בין ט לי אז לחלק יש עוד שנה לעשות את הישרדות 2......אם אני הייתי עושה כל שנה קורס אחד אז הייתי יכולה לעשות בחופש הזה את ההישרדות 2 ועדיין לא להתגייס אלא רק לעלות לכיתה יב

למעלה