שנת שבתון

שנת שבתון

שלום רב,
אני בשנת שבתון השנה ובדיוק מסימת את לימודי התואר השני שלי כך שאין לי רצון ללמוד. בנוסף ילדתי ואין לי זמן פנוי ללימודים בשנת השבתון. האם אני מחויבת ללמוד? האם יש משהו שאוכל לעשות כדי להמנע מלימודים.

תודה על המענה.

תודה על המענה

אשמח להסבר מפורט יותר. האם יש סכום כסף שמוקצה לצורך לימודים? האם כשאבחר לא ללמוד אאבד את הכסף הזה? האם הם יכולים למנוע ממני את התשלום בגלל סרובי ללמוד? תודה רבה

עופר1002

New member
במידה שאת לומדת השנה לתואר תנסי שיכירו לך

לך בלימודים אלו בשנת שבתון. חלק מכספי השבתון מוקצים לטובת הלימודים.
עייני באתר קרנות ההשתלמות לעובדי הוראה. התשובה הקודמת שלי התייחסה להשתלמויות לעלייה בדרגה.
&nbsp
זכויות, חובות, המלצות
&nbsp
&nbsp
לתשומך ליבך,
&nbsp
יציאה לשנת השתלמות או לחצי שנת השתלמות פירושה שהנך חייב להשתלם בשנה זו.
הזכאות למענקי השתלמות וכל הזכויות הנלוות לתקופת שנת ההשתלמות כפופים לעמידה בתנאים ליציאה להשתלמות כפי שנקבעו על ידי הקרן ואשר עליהם התחייבת מראש במסגרת בקשתך ליציאה להשתלמות ובכללם, התחייבותך ללמוד בהתאם לתכנית הלימודים שאושרה לך ע"י הקרן ובכפוף לכך שיוצגו על ידך לקרן כל האישורים הנדרשים לה לרבות אישור על סיום לימודים בתום שנת ההשתלמות, בהתאם לתכנית הלימודים שאושרה לך.
&nbsp
נבקש להבהיר, כי היה ולא תעמוד בתנאי ההשתלמות כפי שהתחייבת להם ואשר אושרו לך ע"י הקרן, תבוטל שנת ההשתלמות. בהתאם, יבוטלו כל תשלומי מענקי ההשתלמות, תשלומי שכר לימוד, או כל תשלום נלווה אחר שהקרן משלמת בעבור העמית המשתלם. כמו כן, אתה תידרש להשיב לקרן באופן מיידי, כל תשלום ששולם לך מהקרן, משוערך בהתאם לתשואת נכסי הקרן נכון לאותו מועד, בגין ההשתלמות כאמור.

למעלה