שנת לימודים טובה...

• פותח הנושא mcrlz
  • פורסם בתאריך

mcrlz

New member
שנת לימודים טובה...

עד כמה שזה עצוב.. החזרה לבית ספר... התמודדות עם המורים השיעורים שמזכירים לנו עד כמה השנה שעברה הייתה משעממת וכמה נהיננו בחופש הגדול ושאנחנו בכלל אמורים לישון בשעות כאלו.... וכל הערסים והפרחות והחנאג´ים.... אבל יש לבית ספר צדדים טובים... מכירים ילדים חדשים... פוגשי חברים בלי להתאמץ... מוכרים קולה בקיוסק בחצי מחיר... טוב... אז זה לא צדדים טובים אז מה... בקיצור מה שניסיתי להגיד זה בהצלחה, ומזל טוב לשיר, שוב.

S hiran 14

New member
סליחה!

זה הייתה הודעה שאני כתבתי שכחתי להחליף חזרה למשתמש שלי.... שיר.. מצטערת

noa462

New member
וואי

אחלה של הודעה... חוץ מהקולה בחצי שקל- אצילנו זה זול בערך בכמה אגורות מסכנות.. חח סתם ואם אפשר להוסיף משו להודעה שלך וכמובן שלא נשכח את אלה שמתקצצים אליך ומתחנים אליך לשקל מסכן ואז הולכים לקבץ עוד ובסוף קונים להם משו במכונות וגאים בעצמם. אולי אותכם לא- אבל ההודעה הזאת שימחה אותי והעלתה לי חיוך על הפנים
ומה שהכי חשוב זה שיהיה לכולם בהצלחה שנה הבאה ותהנו מהחיים! שירן תודה- איזה חמודה!

S hiran 14

New member
קולה....

טעם חדש לחיים.... זה עולה אצלנו 4 שקל... בלי שום קשר לכלום... פיטרו אצלנו המוןמורים!!! נה-הה!

noa462

New member
חחח

אצלינו זה עולה גם 4 שקל והלוואי שפיטרו המחנכת שלי של שנה שעברה יצאה לפנסיה גם זה משו טוב ועוד הפעם תודה

noa462

New member
שירן

היא החברה הכי אחלה בעולם והכי חמודה ולא אכפת לי מה תגידו
וגם שיר... שירן תודה שוב!!!!

eranmc

New member
קולה חצי מחיר?<

אני בא ללמוד אצלכם כי אצלנו זה פי 2 ויש בורקס "כאב בטן" ב 4 שקל שכל הביצפר מקיא ממנו...

S hiran 14

New member
כן כן

ויש את המורה המזדיינת למתמטיקה ששולחת אותי לקנות לה דיאט קולה.... שיר תצטרך להכיר אותה השנה... לא מרחמת עליה... ויש לנו גם אחלה שניצלי םבפיתה! הכי טעים שיש!!

eranmc

New member
חח מכיר את המורות האלו

ממני אף פעם לא מבקשים כי יודעים שאני איטי רצח ולרדת במדרגות בשבילי זה שעה.

S hiran 14

New member
אצלך...

כל דבר זה שעה.... אתה אוהב לראות לסביות משתעשעות??? חינוך מיוחד...

noa462

New member
חחח

אצלינו יש קיוסק חדש בביצפר שנפתח רק השנה וחוץ מזה מלא מכונות: שתיה קרה וחמה, מרקים, סנדביצים, ממתקים וארטקים ולא לשכוח פעמים מכל מכונה.. וזה די זול שם תבואי לביצפר שלי... או שלא

למעלה