שנת לילה

me210

New member
שנת לילה

בני בן 4 חודשים מחר ויונק מלא בלילה עדיין מתעורר פעמייםשלוש מתי מתחילים לישון לילה שלם והאם הוא מתעורר מהרגל בלבד לציצי או באמת רעב? הוא עדיין ישן איתי במיטה ולא העברתי למיטה גדולה עדיין כי זה יותר קל לי עם ההנקה אך חוששת להרגיל אותו כמו בבני הראשון אשר ישן איתנו שנתיים וינק עד גיל שנה וחצי תודה רבה

ציפיק2

New member
לילה

תינוקות בגיל הזה לא יושנים לילה שלם. אין מה לעשות הם קמים ואכלים, הם לא בנויים לשנת לילה בנוסף ההתערויות התכופות אצל תינוקות יונקים מגינות מפני מוות בעריסה בגיל הזה באמת רעבים לגבי מתי ישנו בלילה, זה אישי לבשלות של כל תינוק אם יש מזל אז בגיל חצי שנה, אבל יכול להיות יותר רק שתדעי, בגלאי שנתיים וגן הם שבים לקום מכל מיני סיבות בגדול אמהות לא ישנות טוב בלילה

שנת לילה

ממש בדיוק בשבת היה לי ולבעלי את המחשבה הזאת של לילה שלם אז ככה אצלנו הוא בן 9 חודשים (שבוע הבא) והוא מתעורר מלא בלילה, מלא, אני כבר לא עוקבת כמה פעמים, הוא כמובן ישן איתנו וכל פעם שמתעורר אני נותנת לו ציצי והוא נירדם, אבל הוא לא אוכל הוא סתם מוצץ וממש אי אפשר לנתק אותו מהציצי מה עושים? זה נורמלי? הוא בחודש האחרון פיתח אהבה גדולה לציצי, הוא לא מוכן לחיות בלי התחלתי להסתובב במין הרגשה כאילו "הסתבחתי" במשהוא אני יכולה להיות רגועה או שמדובר כאן במישהוא תלותי במיוחד?

אלונה ע

New member
זאת הדרך שלו להשלים זמן עם אמא

זאת תופעה נפוצה אצל תינוקות לאמהות עובדות

ציפיק2

New member
הגיל הזה

זה בדיוק הגיל שיש חרדת נטישה, אולי יש קשר? ברור שלינוק כל הזמן זה כי הוא רוצה אמא זו החלטה אישית של דרך החינוך שלכם אם אתפ תרצו לשים גבולות אני יכולה להבטיח מנסיון, שבסופו של דבר הם עוברים לישון לבד במיטה שלהם

1טלטלים

New member
../images/Emo45.gif

יפה אמרת! כל תינוק ותינוק עושה את דרכו למיטתו כאשר יהיה מוכן לכך,ישכאלו מוקדם ויש כאלו מאוחר... לא הייתי דואגת שתינוק בן 9חוד' מייצר תלות,נכון,הוא תלוי בך ,בגלל שהוא תינוק וזקוק לך,לאמא שלו,,,שתדע לנחם,לאהוב גם אם היא ממש עייפה.בסופו של דבר זה מסתדר,באמת מדובר בבשלות של התינוק להיפרד ולהתחיל לישון לילה שלם.

טוב, אז ניתן לן להנות בגיל הזה

שישן איתנו, בסופו של דבר זה יגמר...אפילו שזה לא נח נציב גבולות כבר בדברים יותר חשובים

למעלה