שנת לילה.

yaf79

New member
שנת לילה.

האהובה שלי בת חודשיים בדיוק ישנה היום 7.5 שעות ונוצר מרווח של 9 שעות בין ארוחת הלילה האירונה לבוקר. האם זה נורמלי? בעלי מלחיץ אותי שזה יותר מידי שעות שהיא לא אכלה בהן. לפני כמה ימים היתה פה נוסחא לכמות המזון שהיא צריכה לקבל במשך היום למישהי יש? תודה.

מאיוש24

New member
גם שלנו בשני הלילות האחרונים

פתחה מרווח כזה בערך ונתנה לנו לישון יופי בלילה, וגם היא בת חודשיים... מצטרפת לשאלה - האם להעיר בלילה לאכול? יובל אוכלת במשך היום בערך כל 4 שעות ארוחות של 120-150 cc

לימיצ

New member
תגידו לי אתן נורמליות??

תנו לה לישון ותיהנו גם אתן מהשינה. רבאק, יש אנשים ששנים לא ישנים כ"כ הרבה שעות רצוף עם ילדים בבית.. ואם לבעל שלכם ממש משעמם בלילה שיקום עם עצמו ויעשה סיבוב סביב הבנין או משהו. תנו לילדים שלכם לישון בלילה ושישלימו את האוכל ביום.

olgaer

New member
למה להעיר???

תאמיני לי שאם היא היתה רעבה מאוד היא היתה מתעוררת. ככה עם הילדים, לאט לאט מתחילים לישון שנת לילה.

hanchuk

New member
../images/Emo45.gif לא להעיר - שאלתי בטיפת חלב

את הרופאה. גם הבעל שלי רצה להעיר כי גם אצלינו מגיל חודשיים היא התחילה לפתוח מרווחי שינה. אבל, הרופאה אמרה שהיא נראית סבבה ולא להעיר. היא רמה שאם היא היתה קטנה במשקל או פגה היא היתה אומרת להעיר אבל היא במשקל מעולה אז אין צורך להעיר. לדעתי, אם אתן חוששות, תשאלו בטיפת חלב

happy00

New member
מעירים רק אם יש בעית משקל

גם אנחנו חששנו בהתחלה, אבל זה נורמלי ותקין. (אלא אם כן התינוק לא עולה מספיק במשקל, ואז צריך להתייעץ בטיפת חלב / רופא)

אם היא שוקלת מעל 3 קילו לא מעירים

ככה אמרו לי, ואם יש בעית משקל אחרת. אבל אם אין והיא עולה יפה תתנו לה לישון גם שלי היתה ישנה כמה ימים 5-7 שעות אבל זה נגמר..........חיחיחי, היו רק שלושה ימים כאלו כנראה שמרפי שמע

yaf79

New member
תודה בנות. אני אראה לבעלי שירגע.

הלוואי ותמשיך לישון ככה אבל אז בטח מגיע זמן השיניים מתי זה בערך?אמא של בת אל למה היא לא ישנה? מתעוררת לאכול או סתם ככה.

היי בתאל מחובר, היא מתעוררת לינוק

כל שעתיים וחצי שלוש מקסימום שהיה זה 4 שעות........אבל לא תמיד, אוף שמרפי לא ישמע חיחיחי אומרים שאם התינוק מעל 3 קילו ואין בעיות אכילה אין צורך להעיר אותו. את מניקה?< תני לה לישון זה חלק חשוב מההתפתחות שלהם.ואת גם תשני חיחי תאגרי כוחות

yaf79

New member
כן אני מניקה. אבל גם שואבת לה

ומשלימה מבקבוק כי היא נולדה קצת קטנה ולא היה ה מספיק כח לינוק, וככה זה נשאר לצערי עד היום . מתעייפת מהר מההנקה.

lulyK

New member
זה בסדר גמור.

השמועות אומרות שיש תינוקות שמתחילים לישון לילה שלם בגיל הזה. זכית באחת מהם.

אמיתמי

New member
השמועות נכונות רק ש....

אחרי חודשים ארוכים של שינה טובה , דווקא בחודש שביעי אצלנו התחילו התעוררויות! ממליצה לשמור את הפלא בשקט ככל שניתן, שלא יעשו לך

ליבי777

New member
יש תינוקות שיוצרים מרווחים הרבה

יותר גדולים בגיל כזה ויש כאלה שמתעוררים כל שלוש שעות. אין לך מה להיות מוטרדת כל עוד במך במשקל סביר. תהני ותשני טוב גם את. זה נורמאלי לחלוטין!

גם לי אמרו רופאים שזה בסדר

הילדה שלנו ישנה שמונה שעות בלילה מגיל חודשיים וחצי בערך. לפעמים היא מתעוררת לאכול ולפעמים לא. מעולם לא הערתי לאוכל, גם בימים שהיא ישנה המון. זה מתאזן - יש ימים אחרים שבהם היא בקושי ישנה.

למעלה