שנת לילה

maryab

New member
שנת לילה

יואבי שלי בן 4 וחצי חודשים ויונק בלבד אני ממש מתעקשת על זה הוא מקבל ציצי מתי שהוא צריך במשך היום ובלילה הוא מתעורר לאכול כל שלוש שעות נסיתיח לשאוב ולתת לו אקסטרא בתקווה שהוא יישן יותר אךף לא השוויצרי הקטן מתעורר תמיד בזמן למשהי יש רעיון ואל תגידו לי תני לו סמילאק מעדיפה לא לישון כלל תודה על כל עיצה

1טלטלים

New member
האמת

בפורום זה אף אחת לא תגיד לך לתת לו פורמולה...ובכן,תינקות רבים מתעוררים בלילה וזה מסיבות שונות לאו דווקא רעב(חם,קר,שיניים,מעגל שינה הסתיים....)וכן יכולת לישון כמה שעות רצוף,להירדם לבד באה עם הזמן וקשורה להתפתחות או בשלות של תינוק ,אגב שלוש שעות זה מכובד מאוד!!!אגב,הוספת פורמולה/בקבוק /דייסה אינה פותרת את הבעיה(בדוק) הרי תינקוקת ממשיכים להתעורר בגלל צורך כלשהו או סיבה כלשהי,שקלת ראיון שינה משותפת? זה יכול לעבוד לא רע או אפילו שינה משותפת באופן חלקי,כאשר מתעורר ליניקה כבר להניק אותו במיטה שלך בלי להחזיר אותו למיטה משלו.... תני לו זמן,בסופו של דבר זה יקרה מעצמו ... אמא של טל

maryab

New member
שינה משותפת

תודה שיש שם מישהי שמקשיבה יואבי ישן איתי מאז שנולד בן זוגי צחק שיכולנו כבר לחסוך במיטה הוא ישן מידי פעם במיטה שלו לפי רמת העייפות שלי ואני כבר התרגלתי להתעורר מתוך הצורך שלו ולהניק אותו בזמן האחרון אני משתדלת שהוא יישן במיטה שלו לפעמים הולך טוב ולפעמים פחות אכן נדמה שכשהוא ישן איתי הוא ישן טוב יותר מקווה שהזמן יעשה את שלו

1טלטלים

New member
תהיי בטוחה הזמן באמת עושה את שלו

ובסופו של דבר כולם ישנים לילה שלם ולומדים להירדם לבד...(מניסיון אישי ומניסיון של עוד כמה אמהות .....אבות),תתנחמי בכך שיש לך כלי מצוין להחזיר את יואבי לשינה ,חשבת מה עושה אמא שאיננה מניקה?! לילה טוב לך ונשיקה ליואבי, אמא של טל

למעלה