שנת לילה

מחכה 12

New member
שנת לילה

שלום לכולן, ביתי בת שמונה חדשים בעוד שבוע, לאחרונה מתעוררת הרבה בלילה. (בלילה האחרון היא התעוררה 6 פעמים, פעמיים מתוכן הנקתי אותה ובשאר היא נרדמה אחרי שהרמתי אותה הרגעתי אותה והיא חזרה לישון). אציין שהיא קצת מצוננת וגם יוצאות לה שיניים. בעבר היא ישנה לילה שלם ואחכ החלה להתעורר 2-3 בלילה. אחות טיפת חלב יעצה לי להפסיק להניק אותה בלילה, אך לי זה לא הפריע. לאחרונה כאמור היא מתעוררת יותר וזה קצת קשה לנו... אשמח לשמוע דעתכן

smintzer

New member
כמו שכבר כתבתי פעם...

זאת חתונה קתולית. היא לעולם לא נגמרת. תמיד יש משהו אחר שמציק/ מפריע וכו'. התינוק שלי השבוע בין 9 חודשים ושנת לילה אינני יודעת מהו מאז שנולד. בתי הבכורה היתה ישנה לילה שלם עד שהחלו לצאת השינים. ומאז לא ישנו לילה שלם. אצל בתי האמצעית, השינה הרצופה לילה שלם באה עם סיום ההנקה בגיל שנה ו-3 חודשים. אם לך לא מפריע להתעורר באמצע הלילה אז אל תפסיקי להניק. אם כן, התינוק כבר יכול להבין (בערבון מוגבל מאוד!!!) שעכשיו לילה- לא אוכלים בלילה. אפשר להביא לו בקבוק עם מים!!!! בהצלחה ב-18 השנים הבאות...

אמאגלית

New member
גם אצלי

הקטנה ישנה לילות רצופים עד גיל 5 חודשים (ואני מדברת על 8-10 שעות בלי להתעורר) והחלה להתעורר בחודש האחרון. זה יכול להיות מכמה סיבות: שיניים, חלומות, פעילות יתר, ואולי גם רעב. לי לא מפריע להניק אותה בלילה, אבל מפריעה לי המחשבה שאולי היא רעבה. אתמול נתתי לה מזון מוצק גם בלילה, והיא ישנה כל הלילה - אולי זה עזר - ימים יגידו. ואת העצות של טיפת חלב אנח שומעת אבל לא מקשיבה

נ ע ה1

New member
איזה מזון מוצק

נתת לה? היתה לה סבלנות לאכול מזון מוצק? בת כמה היא? גם אצלי בדיוק אותו הדבר - ישנה עד גיל 5 חודשים, ועכשיו קמה כל 3 שעות...

למעלה