שנת לילה

שרוני10

New member
שנת לילה../images/Emo1.gif

שלום לשגית וכולן... האם תינוקת בת 8 חודשים יונקת , לא אמורה לישון את רוב הלילה ברציפות?מגיל 6 חודשים היא החלה להיתעורר כמו תינוק בן יום.כל שלוש שעות.בגיל חודשיים היא היתה יונקת ארוחה אחרונה ב 21:00 וישנה עד 5 בבוקר.ואז כפי שצינתי בגיל 6 חודשים החלה להיתעורר פעמיים בלילה ולפנות בוקר,אני מסוממת מרוב עיפות...מה יכולה להיות הסיבה? אגב , כשהיא מתעוררת היא בוכה ואז אני מניקה אותה 5 דקות והיא נרדמת שוב, וחוזר חלילה. תודה שרון.

sagitlaleche

New member
שנת לילה ../images/Emo20.gif

זה באמת מתסכל להתעורר מחדש אחרי חודשים של שינה טובה. רוב התינוקות מתעוררים בלילה עד גיל מאוחר, בדרך כלל סביבות גיל שנה. בגיל 6 חודשים בערך תינוקות חוזרים להתעורר עקב צמיחת שיניים או אפילו חלומות... ניתן להקל על המצב אם תקרבי את מיטת התינוק שלה למיטה הזוגית כדי שלא תצטרכי להתעורר לגמרי להנקה. מה את חושבת?

rinat17

New member
לא שנת לילה

הי שרון, חסרת לי בזמן האחרון. אני חולקת איתך את התיסכול והעיפות, גם יערה (כמעט 10 חודשים) "עושה לי תרגיל" כזה. עד גיל חצי שנה ישנו כמו דובים בחורף. 6-7 שעות רצופות בלי ציוץ אחד. מגיל חצי שנה- פשוט קטסטרופה. ישנם לילות בהם אני קמה אליה כל 20 דקות לערך - מוצץ, ציצי (דרך אגב, היא הפסיקה לינוק במשך היום לחלוטין, לא סופרת אותי ממטר), שתיה - כל מה שעולה על דעתך. אנחנו נוטים לייחס את זה לשיניים (חמש במהלך חודש), אבל כמו שכתבתי לך עוד קודם, זה כנראה שלב התפתחותי שצריך לעבור אותו. ניסיתי לקחת אותה אלי למיטה אבל זה בהחלט לא עזר. ניסיתי גם לשאוב ולתת לה בבקבוק מתוך מחשבה שאולי אין לי מספיק חלב, אבל כעת ברור שלא זה הענין. בקיצור, אם מתאפשר לך (אולי בעזרתם של הגדולים יותר) נסי להשלים קצת שינה במשך היום. לילה טוב

למעלה