נכון, במיוחד הופעה כזאת:
Main Set Give Caught a Lite Sneeze Cornflake Girl Flavor Space Dog Liquid Diamonds Carbon Icicle Siren Lizard Lounge Leather Never Seen Blue Daniel Band Returns Little Earthquakes Doughnut Song Fast Horse Precious things Strong Black Vine Encore Raspberry Swirl Body and Soul Big Wheel
כאילו, מהשיר השני (CALS) מתחילים לחתוך. יש הפסקה קטנה בפלייבור, אבל ממשיכים, כי מה זה הרצף המטורף הזה של ספייס דוג - ליקוויד - קארבון - אייסיקן - סיירן?!?!?!?!?!? מי עושה כזה דבר!?!?!? ואזזז אתה חושב לעצמך, בסדר, עכשיו סולו והיא תיתן איזה סיסייד להרגע איתו. אבל לאאאאא, היא נותנת את לת'ר!!!! ואז את נבר סין בלו, ואז את דניאל, למקרה ונשארו לך ורידים לרוקן. ואז הלהקה חוזרת ואתה חושב "בסדר, אוקיי, להתעשת, עכישו יהיה איזה שיר מעפן מהחדש או מפוסי או איזה גוד או משהו." ולא. אז יש LE. ומתים בלופים שוב, אמג, אם זה היה קורה לי אני נשבעת שלא הייתי חוזרת לספר את הסיפור, כי פאק, לא הייתי שורדת בחיים כזה רצף שירים. בחיים. אם לא הייתי מתה בין ספייס דוג לסולו, LE היה מוודא הריגה. קיצר. אחרי זה, אין מצב שהיא תמשיך עם משהו חותך כלכך כי היא בעצמה אמורה למות כבר. אבל לא, טורי היא רובוט בוטוקס חסר נשמה, אז היא מבצעת את דונאט סונג. וזה השלב בו אין לי יותר נוזלים בגוף כי גם הדמעות וגם הדם התנקזו החוצה ונשארתי ריקה כתוכן AATS. סופסוף יש שיר מהחדש אז זה נראה כמו התחלה של התאוששות, ואז שוב - פרשס. כי זה לא הספיק בינתיים

ואז הכל חרא ואפשר לחזור לחיים |אה|. (חוץ מרספבארי אי שם, אבל מה זה לעומת כל מה שעברנו עד אז). קיצר, מזל שלא הייתי שם (אוף, למה לא הייתי שםםםםםם).