שנתיים
.

רעוּת

New member
את בניו ובעיקר את בנותיו

(מה, סטטיסטית היינו יותר
) שמתו על קידוש הטורי עכשיו לפני שנתיים בהיי ג'ופיטר
.

avivs

New member
הסתכלתי עכשיו

על כל התגובות שהיו לנו ישר אחרי ההופעה... וואו. איזה פלאשבק. כל מה שהרגשתי בשעות אחרי ההופעה חזר אליי פתאום. זה באמת היה הלילה הכי טוב בחיים שלי. אז למרות כל הפשלות של טורי (ואלוהים והמנתח הפלסטי שלה יודעים שלא חסרות כאלו) עדיין אין על טורי איימוס בהופעה חיה.

noosh

New member
נכון, במיוחד הופעה כזאת:

Main Set Give Caught a Lite Sneeze Cornflake Girl Flavor Space Dog Liquid Diamonds Carbon Icicle Siren Lizard Lounge Leather Never Seen Blue Daniel Band Returns Little Earthquakes Doughnut Song Fast Horse Precious things Strong Black Vine Encore Raspberry Swirl Body and Soul Big Wheel​
כאילו, מהשיר השני (CALS) מתחילים לחתוך. יש הפסקה קטנה בפלייבור, אבל ממשיכים, כי מה זה הרצף המטורף הזה של ספייס דוג - ליקוויד - קארבון - אייסיקן - סיירן?!?!?!?!?!? מי עושה כזה דבר!?!?!? ואזזז אתה חושב לעצמך, בסדר, עכשיו סולו והיא תיתן איזה סיסייד להרגע איתו. אבל לאאאאא, היא נותנת את לת'ר!!!! ואז את נבר סין בלו, ואז את דניאל, למקרה ונשארו לך ורידים לרוקן. ואז הלהקה חוזרת ואתה חושב "בסדר, אוקיי, להתעשת, עכישו יהיה איזה שיר מעפן מהחדש או מפוסי או איזה גוד או משהו." ולא. אז יש LE. ומתים בלופים שוב, אמג, אם זה היה קורה לי אני נשבעת שלא הייתי חוזרת לספר את הסיפור, כי פאק, לא הייתי שורדת בחיים כזה רצף שירים. בחיים. אם לא הייתי מתה בין ספייס דוג לסולו, LE היה מוודא הריגה. קיצר. אחרי זה, אין מצב שהיא תמשיך עם משהו חותך כלכך כי היא בעצמה אמורה למות כבר. אבל לא, טורי היא רובוט בוטוקס חסר נשמה, אז היא מבצעת את דונאט סונג. וזה השלב בו אין לי יותר נוזלים בגוף כי גם הדמעות וגם הדם התנקזו החוצה ונשארתי ריקה כתוכן AATS. סופסוף יש שיר מהחדש אז זה נראה כמו התחלה של התאוששות, ואז שוב - פרשס. כי זה לא הספיק בינתיים :mad::mad: ואז הכל חרא ואפשר לחזור לחיים |אה|. (חוץ מרספבארי אי שם, אבל מה זה לעומת כל מה שעברנו עד אז). קיצר, מזל שלא הייתי שם (אוף, למה לא הייתי שםםםםםם).

רעוּת

New member
דניאל ../images/Emo16.gif.

כן, טוב, עדיין לא ממש אכפת לי מסטליסטים של הופעות שאין לי שום קשר אליהן
.

shiray

New member
יוווו מזה הדבר הזה?!?!

סטליסט חותך וסטליסט מעפן... אין אמצע... והכל ברצף!!!! ואז בהדרן היא עושה רספברי?! במקום פוליס מי המעפן?!?! אני רוצה למות ככה בהופעה!!!

אני אסתכן כאן בהצעה...../images/Emo178.gif

רוצים לעשות "מסיבת" (לא בדיוק המילה שעולה לי לראש...) שנתיים להופעה (האמת שחשבתי על זה מאוחר מדי אתמול בערב...) נשחזר את הסטליסט בו"ז ונחתוך...(לחותכים מבינינו) ונא לא להרוג אותי או לשלוח לי
אוהבת, ליבי

noosh

New member
../images/Emo13.gif

כל עוד זה עד אמצע אוגוסט, אני זורמת |שרמנט|.

למעלה