שנתיים ביחד..

Snowhitee

New member
שנתיים ביחד..

מה עושים לו??:) זה יוצא ממש קרוב לוולנטיינ'ס דיי.. מממ ואין כל כך הרבה תקציב.. בבקשה תציעו רעיונות!

XxMidnightxX

New member
מזל טוב קודם כל...חח

אממ...אם אין תקציב תמיד תוכלי להזמין אותו לארוחה לסרט...כלומחר תכיני לו ארוחה רומנטית ואז תישבו בחדר או בסלון(אם הבית היה ריק) ותראו סרט ששניכם אוהבים.. זה בנתיים מה יש לי..^^"

Snowhitee

New member
תודה!../images/Emo13.gif

אבל זה כל מה שאנחנו עושים ביחד כשהוא חוזר:) כל סופש רואים סרט-שניים בקולנוע ומסעדות וזה... חח VIP יהיה נחמד אבל חבל שזה כל כך יקר ואין לי דרך להשיג את ההנחה.. חח

dandi99

New member
את בעניין של ערכה?

ומה התקציב?(למרות שאת אומרת שהוא דל)

Snowhitee

New member
לא, לא ערכה..

משהו חמוד סתם לתשומת לב.. ובין 100-150.. אחח אין חיים בתור חיילת:(

GrowingMadness

New member
אולי..

משהו עם תמונה שלכם? נגיד סדין, כרית, שעון.. יש באמת פול דברים שאפשר להדפיס עליהם וזה לא יוצא יותר מ150 שקל.

sheri mary mon

New member
המון מזל טוב!

האמת שאני לא יותר מידי יצירתית אבל יש לי רעיון לא יקר ומאוד נחמד, והכי חשוב - לא קיטשי ברמות מזוויעות. את יכולה לקנות דיסקית מיוחדת עליה צורבים תמונה שלכם יחד, זה לא יותר מ-70 שקלים, ועושים את זה כמעט בכל חנות שעושה הדפסים וחריטות. על אותו עיקרון את יכולה לקחת דיסקית ולבקש שיחרטו עליה למשל משפט מהשיר שלכם או משהו. עשיתי את זה לחבר שלי והוא מאוד אהב את זה :) חוצמיזה, אם הוא אוהב שוקולד, אז את יכולה ללכת לחנות שוקולדים כמו ROY שוקולד או עולם השוקולד או משהו כזה, ולבקש לעשות לו כמה שוקולדים עם כיתובים שונים (נגיד התאריך חברות שלכם, משפטים מתוקים של אהבה וכאלה), וזה גם לא סיפור יקר ובאמת טעים ושימושי ^_^

GrowingMadness

New member
מזל טוב D:

אממ... לא יודעת. אני גרועה במתנות. סתם רציתי להגיד מזל"ט D:

Snowhitee

New member
תודה רבה בנות!

איזה חמודות אתן:) עשיתי לו כבר שעון עם תמונה שלנו... ולא חסר לנו תמונות.. אז נוותר על זה.. חח אממ שוקולדים זה רעיון ממש טוב, אבל לא נשאר מזה מזכרת:( חחחח

למעלה