שנתחיל?

PopPy

New member
שנתחיל?../images/Emo13.gif

ברוכים הבאים לפורום 'המוח'
שבוע שעבר לא שודרה תוכנית, אבל השבוע נקווה שהכל יהיה כרגיל.. זה המקום לספר לנו מה דעתכם על התוכנית השבועית, מי המשתתף/ת האהוב/ה עליכם ועוד. אבל נתחיל משאלון הכרות קצר, כדי שנדע מי בפורום..
אז.. שם: גיל: עיר: משתתף אהוב בתוכנית: 3 דברים עלי שלא ידעתם אבל תמיד רציתם לשאול..:p:

PopPy

New member
ואני אתחיל..

שם: אתי גיל: 17 עיר:סדגש| בת-ים משתתף אהוב בתוכנית: האמ, נראה לי שהילה 3 דברים עלי שלא ידעתם אבל תמיד רציתם לשאול..:p: 1. אני מנהלת עוד שני פורומים בתפוז 2. אני מנגנת בפסנתר 3. היה לי צו ראשון השבוע

BLINK1823

New member
אני מניח שאני עכשיו??

שם:שי גיל:15 עיר:יבנה משתתף אהוב בתוכנית: אממ עוד לא נקשרתי לאחד 3 דברים עלי שלא ידעתם אבל תמיד רציתם לשאול... 1.אני מתאמן בקארטה כבר 4 שנים 2.אני אוהבב מאוד לצחוק וגם לפתור חידות 3.שיש לי עוד שני אחים ואחות זהו לא?!

ועכשיו אני ../images/Emo27.gif

שם: אורי גיל: 13 וחצי משתתף אהוב בתכנית: הילה קורח 3 דברים שלא ידעתם עליי ותמיד רציתם לשאול: 1. השתתפתי בתכנית בלאגן בעונה הקודמת בערוץ ג'טיקס 2. אני יודע איפה היה גר ארז טל בשנה שעברה והוא היה שכן שלי... 3. אין לי מושג...

Mastoolit

New member
אוקיי.

שם:מיטל גיל:15 וחצי עיר: חיפה משתתף אהוב בתוכנית: הילה וחוה. 3 דברים עלי שלא ידעתם אבל תמיד רציתם לשאול..:p: 1. הופעתי פעם בטלויזיה, בערוץ הראשון. 2.אני לא אוהבת לאכול. 3. הדבר שאני הכי אוהבת לראות בטלויזיה זה טלנובלות

cmpo

New member
../images/Emo140.gifעליי

שם: cmpo גיל:14 עיר:אזור המרכז משתתף אהוב בתוכנית: הילה
3 דברים עלי שלא ידעתם אבל תמיד רציתם לשאול: 1) אני רוכבת עם אופניים ונמצאת רב זמני לייד המחשב 2) אני בת, והכינוי שאתם רואים הוא אצלי כבר שנה.. אף אחד לא יודע מה הוא אומר ומה משמעותו.
3) היו לי כמה עשרות אתרים ופורומים שניהלתי
נ.ב: אחלה פורום! אני צופה קבועה של התוכנית.

למעלה