שנתחיל חרוזי לילה???

חתולון*

New member
שנתחיל חרוזי לילה???

לאחר העדרות של כמה ימים נתחיל בשרשור חרוזים חמים בואו הצטרפו לשרשור הזה עבר לי כבר הכאב בחזה ראיתי, פחות או יותר ת´שרשור של חד קרן ואת החרוזים של חן המקורית ואורלי קרן....חחחחח עכשיו אני כאן לכמה דקות יאללה באלאגן, בלי צעקות חתולון

י פ ע ת

New member
אממממממ

חתולון , אחלה רעיון לכתוב שיר או רק פזמון? הגדר נושא ויאללה נזרום חרוזי לילה ...לסיומו של יום!

חתולון*

New member
יפעת

ערב טוב הנושא היום חופשי ואולי יש לך משהו יותר מוחשי קראתי את הבדיחות , ובמיוחד על הבלונדינית שהגיע לניו יורק, עם מפת העיר, "מדינית" כי היא חשבה ש"המחלקה" לשם לא טסה ישבה ליד הרוסי, לבחור קוראים סשה וכך במטוס היא הוחתמה על החוזה וירדה במדרגות בלי כלום על החזה חתולון

רציתי לכתוב ולא ידעתי על מה

אולי אכתוב על הנגר שהיה אצלי בבית מצאת החמה ועד לצאת הנשמה (שלי) ועדיין כמובן העבודה טרם הסתיימה הוא הלך לא הלאה ולי נשאר רק הבלגאן - נו מה?

חתולון*

New member
קרן אור לי

כמו שאני מכיר אותך מהפורום ומהחרוזים את בחורה מסודרת והגונה ויש לך זמן לסידורים הנגר שעדיין לא סיים אצלך את העבודה הופך את כל העניין במטבח למין עובדה השאיר לך באלאגן ואי סדר ואת חושבת שהכל בסדר אז ביום החופשי שאיני יודע מתי הוא אצלך תסדרי את הבלאגן של אותו נגר שהביא בעלך???? אבל בינתיים תחרזי איתנו ותשרשרי ואת ההודעות לכאן תקשרי חתולון

נראה לך שאני הייתי כאן

אם לא הייתי משתלטת על הבלאגן ביד אחת מטלית ודלי וביד השניה סנדויץ טרי חחחחחחחחחחחחחחחח וישר למטבח ממרקת ומצחצחת ועכשיו הכל נקי אפילו יותר מהתח...

חתולון*

New member
אני יודע, ואפילו בטוח

אני יודע ואפילו בטוח שהבית מבריק, והוא שטוח הסנדביץ ביד עם תוספת טאבסקו והילד עם העיניים מאושפז בעכו למה את מפחידה עם התמונה ההיא ומזכירה גם ישבן, זה יקפיץ מישהי חתולון

מישהי מישהו מה זה משנה../images/Emo6.gif

העיקר שיתעוררו במקום הזה וחוץ מזה............. והעיקר, והעיקר לא לפחד, לא לפחד כלל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חתולון*

New member
אני סוגר להיום

העייפות של הימים האחרונים נותת בי אותותיה לילה טוב לכולם/ן יפעת.............. את סתם מבטיחה לשרשר, ובורחת חחחחחחחחחחחח לילה טוב קרן אור לי וחן המקורית, נשרשר בקרוב לילה טוב קליאו סנדי יהונתן זהר ביי חתולון

המיטה החמה קוראת לחתולון

עם השמיכה, הכרית והתליון מסור ד"ש לאישה האהובה ואל תשכח תמיד לחבקה ליל מנוחה חתולון חמודון

סנדי32

New member
רק באתי ואתה הולך ?

שתה קפה ותתעורר ולנו עוד ערב תשרשר
כי בלעדיך כלום לא זז תגיד מדוע אתה ניחפז?

חתולון*

New member
לא נעים לקטר לכן

אני כבר שבוע לא נח לרגע מצטער שאני חייב לזוז לילה טוב תודה למדליקה ולסנדי תודה לך קרן אור לי ביי חתולון

סנדי32

New member
חתולון

ביי מתוקי לילה טוב דקה משנתך אני לא אגנוב מחר תקום עם כוחות של נמר תבוא מוקדם ואל תאחר
חלומות מתוקים חתולוני

ד ו ר י ן

New member
חתולוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן |חיב

הפנקס פתוח והיד רושמת .... ואתה בכלל כבר בתרדמת סולחת לך שאותי כמעט שכחת כמעט לא נחשב כי לבסוף נזכרת אז ....... שיהיו לך חלומות פז

יאלה בלאגן,

על פי בקשתו של חתולון בלאגן שלם, בלי רגיעון חתולון, עיניך למרחוק נראות חיוכך מהמם וכובש את הבנות אותך אוהבים כולם מידי ערב מנעים לנו את הזמן. תמשיך כך....

סנדי32

New member
מדליקה אם כבר את מדברת על רגיעון

תביטי בראש הממשלה שלנו יש היום בחירות מעניין מי ינצח

למעלה