שנשרשר שאלות?

gilmorefreak

New member
היו דיבורים על זה פעם..

אמרו שיהייה שידורים חוזרים בימי רביעי בערב..אבל אין לי מושג..אני מקווה!

QueenMaria

New member
זהו, ../images/Emo67.gif

אמרתי לכם את זה מזמן כי גם זה היה כתוב בפנאי פלוס. מקווה שהם לא משקרים.

gilmorefreak

New member
נצלש../images/Emo3.gif

נו אני צריכה ללמוד...שתמיד כשאני ממש רוצה משהו, זה בחיים לא יקרה/יצליח..נו רציתי לעשות רקע עם התמונות מפרק 1X14 וכמובן..שזה פשוט לא הלך..זהו הניסיון העשירי שלי בערך..וזה מה שיצא..
וזהו, נמאס לי! אולי אני אנסה שוב..למרות שלא נראה לי..קובץ מצורף, רזולוציה 1024X786 [אם אני לא טועה ומבלבלת בין הספרות
]

Lily Bing

New member
../images/Emo9.gifנצל"ש..בנות גילמור בהולמרק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ראיתי עכשיו ממש במקרה בלוח שידורים שיש בנות גילמור בערוץ הולמרק
זה הגיוני
ממתי זה ככה
בכל אופן, אם זה באמת זה, אז לכל מי שתוהה מתי, יש בשעה 12:00 וב 18:45.....בדיוק מה שהייתי צריכה עכשיו, אחרי ששבוע שעבר הפרק של ערוץ 10 יצא בדיוק על ערב יום כיפור....

Lily Bing

New member
אופסי....../images/Emo163.gif

רק הרגע ראיתי שכתבתם משו על זה בדף הראשי של הפורום.....

gilmorefreak

New member
מנצלשת..../images/Emo58.gif5X07 אז..אמרתי

שאני אפסיק לקרוא? אז עיינתי דרך..נו..אפילו לא ראיתי את הראשון עדיין..איבדתי את הסבלנות שלי מרוב עצבים וראיתי שעודכנו הספוילרים- נראה לכם שאני אעמוד בפיתוי? אז..באמת שעל רורי לא קראתי..ועל לוק לורליי..רק קלטתי קטע קצרצר.. נראה לי לוק מזה מסכן..נחשו מה? תורו הגיע לארוחה משפחתית עם ההורים!
אני כבר רואה כמה הוא יסבול וכמה מראש הוא לא ירצה ללכת לזה..מעניין מתי לורליי בכלל תספר לאמילי...
אה..כן..אז איכשהו אח"כ יוצא שהוא משחק גולף עם ריצ'ארד..אוקיי..אז..אממ...גולף עם ריצ'ארד??? בא לי לבכות..
ריצ'ארד בטח ישגע אותו! אהה..כן..כאילו שלא ידעתם..יסתבר לכולנו שלוק לא יודע לשחק גולף [סופרייז סופרייז] ויש לו מקלות חדשים והכל..אהה..ואז ריצ'ארד שואל אותו מה התחביבים שלו..והוא לא יודע מה להגיד..
[אבבלל..הוא דג! כלומר..הוא הולך לדוג..דייג..יופי איילת עילגת..
] טוב כן..זה כל מה שהיה לי להגיד..אה ואני רוצה לראות את הפרק הראשון כבר!!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

זה אומר שאמילי וריצ'ארד כבר לא פרודים, או שהיא מפצלת את הארוחות?

Velma Kelly

New member
שאלה ממש קצרה ../images/Emo58.gif

אני יודעת שבעוד שני פרקים (לא של היום, הזה שאחריו) הבנתי איכשהו שדין וג'ס הולכים מכות (ולא, לא יודעת יותר מזה ואין לי שום כוונה לדעת יותר מזה) אז לפני שאני מטעה את בת דודתי האהובה לגבי מכות אני חייבת לדעת: יהיו מכות? או שהוא סתם דוחף אותו (לא משנה מי את מי כרגע למרות שאני מעדיפה שזה יהיה ג'ס את דין אבל.. מילא..) ומאיים טיפה? האם סוף סוף מישוה יזכה בפנס ולא בגלל ברבור? אני רק צריכה תשובה אם הם הולכים באמת מכות או סתם איומים עם דחיפות - אין צורך בספויילר, תודה מראש
אה ושבת שלום!!

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

מכות. לא עד זוב דם, אבל הרבה הרבה מכות. והפעם זה לא ג'ס שמתחיל. ותשימי לב טוב טוב כי יש קטע שיורדות לג'ס קצת המכנסיים ורואים לו את התוכס.

Velma Kelly

New member
אההההה ../images/Emo99.gif

**חייבת להקליט לראות בריפיט איזה 100 פעמים
** אהההההההההההההההההה
חוץ מזה שהגיע הזמן שהם ילכו מכות ולא רק ידחפו אחד את השני ויאיימו..

למעלה