שנצילים

פיקוס123

New member
רק 5 דקות??

רק 5 דקות?? כי ראיתי במתכון שצריך לאפות את השניצלים לפחות 40 דקות, אני רוצה כמה שפחות שמן בשניצלים.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
ב40 דקות את שורפת את האם אם אמא של השניצלים.

אין קשר בין זמן האפייה לכמות השמן,
&nbsp
השניצל צריך להיעשות אבל להישאר רך ועסיסי בעוד שאפייה ארוכה לא נותנת לכך שום סיכוי.

פיקוס123

New member
שנצילים

שלום לכם.

אחרי החגים יש לי התלבתות קלה, בדרך ככל אני קונה את ההשניצל המוכן ורק צריך לחמם אותו להגיש בחגים רציתי לגון קצת וקניתי שניצל גולמי, במקום לטגן אותו הכנתי בתנור, אבל הם יצאו די קשים והחמוד הקטן לא התלהב מהם, ואני לא מתה על הטיגון כי זה מלא שמן ויש ריח שקשה להתפטר ממנו בבית.

ודבר שני, הכנתי את השניצלים בבוקר קמח-ביצה-פרורי לחם כי רציתי לטגן בצהרים אבל אז השניצלים התנפחו ולא היו שוטחים, מה עושים?? דופקים שוב?? אמרו לי שכדי להשרות את השניצלים בבוקר שיהיה להם יותר טעם וגם חוסך זמן ובלגאן לפני הטיגון.

תודה ושבת שלום

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ברוך/ה הבא/ה

לא אמורה להיות בעיה לטבול את חזות העוף בקמח, ביצה ופירורים ולטגן/לאפות מאוחר יותר (אפילו להקפיא לפני הטיגון/אפייה), מכירה המון בתים בהם כך עושים.
לא יודעת למה התנפחו אולי אפשר לשטח בעדינות עם היד מבלי לפגוע בציפוי.

שבת שלום!

שניצל אפוי בתנור טעים רק מיד עם הוצאתו מהתנור. לאחר מכן הוא

נעשה יבשושי שכזה. ממליצה לאפות חלקי עוף אחרים בשיטת השניצל.
מתכון שהביאה לנו חברתנו שירה - המתכון מתאים לשוקיים ולחלקי עוף אחרים שאינם גדולים ועבים.
אם משתמשים בירכיים למשל, כדאי לעשות במרכזן חתך עמוק.
בצלחת שטוחה שמים פירורי לחם ומתבלים במה שאוהבים. אני אוהבת פפריקה מתוקה, שום גבישי ושומשום.
מכינים תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה. לא צריך לשמן וגם לא צריך לטבול בקמח ובביצה.
שוטפים את חלקי העוף, מנערים מעודף המים אבל לא מנגבים. טובלים מכל הצדדים בצלחת הפירורים,
שמים בתבנית ואופים בתנור מחומם מראש ל- 200 מעלות בערך.
לא כדאי לטבול מראש.

yela

New member
אני חסידת האפיה ונתתי פטנט לפני שנים, אבל לקטנים - לא !

הקטנים צריכים את הרכות של הטיגון. באפיה מתקבל קרום קשה יותר ולא נעים לקטנים.
אפשר להכין להם אחת לשבוע וזה לא נורא בכלל. לספוג את השמן, להשתמש בשמן בריא יותר ולהגיש להם עם תוספת של ירקות ולא עם צ'יפס...

למעלה