שנצחק קצת הבקר?

../images/Emo6.gif אז לא רק הגודל קובע....

גם המרצדס או לחלופיןם ה-אין מרצדס. ולמי יש בד"כ מרצדסים וולוואים? לחאטיירים או למכוערים... קיבלו אגוזים ושיניים - איין!(

לא!!!!!!!

אתה סתם מכוער!
סתתתתתתתתתתתם! אדמורי ואיך היה בחתונה? חנטו אותך בעניבה?

רעייה

New member
אז עוד משהו לחיוך../images/Emo73.gif

גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ.וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה - 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ כזה שעוד לא שמעתי אף פעם - אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח." הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה.." "שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר‎.

magy

New member
אז נצחק עוד?

מהמייל...... שתי חברות יוצאות סוף סוף לבלות לבד בלי הבעלים. לאחר לילה מהנה, חזרו די מסטולות ברגל הביתה‎. פתאום בא לשתיהן להשתין אז החליטו להיכנס לבית הקברות הסמוך כי ממילא אף אחד לא יראה אותן שם‎. כשגמרו את צורכיהן, נזכרו שאין להן במה לנגב‎. אחת החליטה לנגב עם התחתונים ולאחר מכן זרקה אותם בין השיחים‎. השנייה לקחה סרט מזר שהיה מונח לידה וניגבה‎. למחרת בבוקר התקשר אחד הבעלים לחברו‎: - תשמע, כנראה שעשו חיים הבנות אתמול, שלי חזרה בלי תחתונים‎. - אתה מתלונן? שלי חזרה עם פתק בתחת שהיה כתוב "לעולם לא נשכח אותך‎".

magy

New member
איך היה פעם, ואיך היום

בדרך הביתה, בקניון, ראיתי בקבוקים עם נוזל שומני שקוף, מיד ניגשתי. זה בישר ריחות טובים. ונכון, היה בהם שמן ארומטי למסאז´ים וסתם ריח טוב למכשירים מפזרי ריח . ואז ניגשה המוכרת עם משהו משונה בידיה....והניחה לי על הראש. לכלי המעוגל, היו זרועות מנחושות..שהסתיימה בצורה מעוגלת כדי לא לפצוע......וכל זרוע דקיקה חדרה מבעד השיער אל הקרקפת ועיסתה את ראשי. היא קראה לו "אורגזמטרון".... הוא מלטף ומעסה את הראש. הרבה יותר מעשר אצבעות. הצצתי לפינת הרחבה, עמדו שם שתי מיטות , כמו מיטות שיזוף , סגורות עם פתח לראש בלבד. שאלתי למה משמשות המיטות..היא אמרה .....למסאז´. והפעילה את המיטה הסגורה....זרמים של מים החלו להרעיש בתוך המיטה. זרמים קטנים מהמון המון פתחים.....שרקדו בתוך המיטה.. היא שאלה אם אני רוצה מסאז´...אמרתי לה שאין לי חשק להתפשט בקניון. היא אמרה שאין צורך, עושים את זה עם בגדים. איך????? שאלתי. המים לא נוגעים בך. הייתי חייבת לנסות. זה למשך עשר דקות בלבד. ויש לציין, זה בהחלט מספיק... ואיך לא ארטב? שאלתי.... כי יש בפנים יריעה פלסטית שאינה מאפשרת למים לגעת בבגדים. הראש בחוץ, זוג אוזניות שמשמיעות מוסיקה רוגעת... כל הגוף בפנים, שוכבים על הבטן.....היא מפעילה עם שלט את המכונה ו...... המים מתחילים להכות בכל מיני מקצבים וקצבים, בכל מיני מהירויות, בכל מיני עוצמות . הזרמים מתחילים ברגליים, ועולים לחלקי הגוף השונים לאט לאט.....מחזיקים ביד לחצן.....ואם מאד נעים בחלק מסויים של הגוף.....לוחצים עליו, על הלחצן, והזרם מתמקד בחלק שבו הוא נמצא .... אם מרפים, הזרם ממשיך במהלכו ......עולה לכתפיים , מסיים, וחוזר אל הרגליים.....וכך הלאה......עולה ויורד.....לאורך הגוף..... אפשר לעסות את כפות הרגליים , אפשר לעצור על הישבן, כל אחד מחליט איפה הוא רוצה לעסות זמן רב יותר. אחרי עשר דקות, יוצאים חדשים ויבשים.... רק את הנעליים , חולצים...... כל התענוג אינו יקר, יחסית... ומי שאין לו, מי שיעשה לו עיסוי....... נכנס למכונה. זהו, עתידנות גם בנושא העיסויים. אין צורך ביד אדם..... המכונה עושה גם את זה.. לאן עוד נגיע, נחכה ונראה...... מצרפת שרבוט של האורגזמטרון ......

magy

New member
כ...............סס.....האמא שלו

ראיתי אותו גדול.....שמרתי אותו גדול........ כשהוא על המסך......הוא נהייה קטן.......... אוףףףףףףףףףףףףףף לא מגדילה יותר שישאר קטן........ זה בגודל ראש רגיל............ראש של מעלה....לא ראש של מטה......

magy

New member
הטכניקה הפתיעה אותי

אם עשה טוב? אני זוכרת כמה דברים טובים מזה....... כשזה היה ידני....... וכיסה כל סנטימר........ אפשר להשוות מכונה ליד אדם???????????

למעלה