איך היה פעם, ואיך היום
בדרך הביתה, בקניון, ראיתי בקבוקים עם נוזל שומני שקוף, מיד ניגשתי. זה בישר ריחות טובים. ונכון, היה בהם שמן ארומטי למסאז´ים וסתם ריח טוב למכשירים מפזרי ריח . ואז ניגשה המוכרת עם משהו משונה בידיה....והניחה לי על הראש. לכלי המעוגל, היו זרועות מנחושות..שהסתיימה בצורה מעוגלת כדי לא לפצוע......וכל זרוע דקיקה חדרה מבעד השיער אל הקרקפת ועיסתה את ראשי. היא קראה לו "אורגזמטרון".... הוא מלטף ומעסה את הראש. הרבה יותר מעשר אצבעות. הצצתי לפינת הרחבה, עמדו שם שתי מיטות , כמו מיטות שיזוף , סגורות עם פתח לראש בלבד. שאלתי למה משמשות המיטות..היא אמרה .....למסאז´. והפעילה את המיטה הסגורה....זרמים של מים החלו להרעיש בתוך המיטה. זרמים קטנים מהמון המון פתחים.....שרקדו בתוך המיטה.. היא שאלה אם אני רוצה מסאז´...אמרתי לה שאין לי חשק להתפשט בקניון. היא אמרה שאין צורך, עושים את זה עם בגדים. איך????? שאלתי. המים לא נוגעים בך. הייתי חייבת לנסות. זה למשך עשר דקות בלבד. ויש לציין, זה בהחלט מספיק... ואיך לא ארטב? שאלתי.... כי יש בפנים יריעה פלסטית שאינה מאפשרת למים לגעת בבגדים. הראש בחוץ, זוג אוזניות שמשמיעות מוסיקה רוגעת... כל הגוף בפנים, שוכבים על הבטן.....היא מפעילה עם שלט את המכונה ו...... המים מתחילים להכות בכל מיני מקצבים וקצבים, בכל מיני מהירויות, בכל מיני עוצמות . הזרמים מתחילים ברגליים, ועולים לחלקי הגוף השונים לאט לאט.....מחזיקים ביד לחצן.....ואם מאד נעים בחלק מסויים של הגוף.....לוחצים עליו, על הלחצן, והזרם מתמקד בחלק שבו הוא נמצא .... אם מרפים, הזרם ממשיך במהלכו ......עולה לכתפיים , מסיים, וחוזר אל הרגליים.....וכך הלאה......עולה ויורד.....לאורך הגוף..... אפשר לעסות את כפות הרגליים , אפשר לעצור על הישבן, כל אחד מחליט איפה הוא רוצה לעסות זמן רב יותר. אחרי עשר דקות, יוצאים חדשים ויבשים.... רק את הנעליים , חולצים...... כל התענוג אינו יקר, יחסית... ומי שאין לו, מי שיעשה לו עיסוי....... נכנס למכונה. זהו, עתידנות גם בנושא העיסויים. אין צורך ביד אדם..... המכונה עושה גם את זה.. לאן עוד נגיע, נחכה ונראה...... מצרפת שרבוט של האורגזמטרון ......