שנפרדים

אומרים כשלא מבינים אותך...

כנראה שלא היית ברור

בעעעעעעעע אחרי ארוחת מלכים...

הכל נשמע מגעיל ודוחה לא תודה תשאירי את השאר בשבילך ואני....לא נדחת רק מא(ע)ירה מלמעלה

ורד 3

New member
דברי בבקשה

בעברית ...כדי שהיא תבין ...כבר עוד מעט חצות...ואני חושבת שהיום עבדת מספיק על הבנת הנקרא ... כבר נגמרו לי הפיצויים להיום ...נשארה לי רק קצת קצפת...מהעוגה שהכנתי למחר........

ורד 3

New member
אז ככה

עוגת שוקולד עם ציפוי של שוקולד מריר + שמנת מתוקה ....שבחשתי ובחשתי..... מעל העוגה עיטורים של כתרים ......עם מזלף שהכינותי מראש..... כתבתי מזל טוב..... וזה לכבוד מישהי שהיא באמת בת אדם.....מארץ ...הבני אדם ....... ומגיע לה...היא פנתה ללב שלי......[הועתק והודבק...מאסי כהן ...."ארץ נהדרת".....הוא נהדר..חבל שאי אפשר לשכפל אותו ...העולם הגברי היה נראה פשוט נפלא !!!) עכשיו אחרי התיאור הזה אילנית עוד תרצה ביס ......

כולה עוגת שוקולד, קטן עלי...

אותי עוגות ברמות האלה לא מזיזות את מבט עיניי ובטח את הצורך לביס כשתראה מה נמצא במקרר שלי תקפלי את עצמך ותעדיפה לא להזכיר ובטח לא לדבר אבל שמחה עבורך שאת מתלהבת מעצמך יאלה שיהיה

וואוו זה חזיון אור קולי להתפרץ לסקס

שלך, בטוח שלא הייתי משפריצה עם הפרוז'קטור אלא עם גילגול הצחוק שלי בשבילי זו היתה חווית השנה

ורד 3

New member
לא

חבל על הביס..חוץ מזה... היא כתבה שם למעלה בשרשר של יעל דורון קוק ועוד עם רמקול .....רק זה חסר לנו ......שהזינזאנה תגיע לכאן .....ותגלה את האי שפיות ......

בסדר...

אז היא ניסתה... לא הייתה לה סבלנות לחכות למשו "קפוא" יותר... זה קשור בטח לאיפוק של היוצרות
יעל דורון היבהבה בחיוך...אז לא הלך הפם לאילנית... איפוק...ג'יזסססססססססססס...איפוק וסבלנות...כמה פמים צריך להא(ע)יר על זה

ורד 3

New member
את רואה

כמה פעמים היום אמרת ג'יזססססססס והוא לא עזר... ...נו יש מקרים....שגם הוא כבר מיואש ומרים ידיים.........ולעניות דעתי אפשר גם להבין ....!!!

ורד 3

New member
בסדר

לילה טוב....... לאשה שמגלה סבלנות והבנה ...למי שמתקשה בהבנת הנקרא...... המשיכי כך.....הפיצויים ילכו ויגדלו .......[בלי נדר]

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif וואוו כמה את שקופה...

אני נמצאת וחייה בעורקייך וכמו בעורקיהן של כמה כאן יששששששששששששש תשנו איתי, תבלו איתי, תדברו עלי, תציינו אותי בכל הודעה עם או בלי קשר תחיו איתי רגע רגע זה מחמיא לי

ורד 3

New member
אילניתתתתתתת

עוד מעט עוד מעט אני אהיה שקופה.....אחרי פסח........ נשמה טהורה ...תחמיאי לעצמך... ...אין ספק שאת חיה בסרט.......... תזמיני אותנו לקומדייה בהזדמנות......באיזו שבת יפה ושמשית לצפון הפורח......נצפה ביחד...רק תכיני סביח ...נראה איזה אשת חיל את ...... רק בקשה לי אלייך ..."אל תבואי לי בחלום " בבקשה...... *** הערה: ליתר דיוק המלצה...תעשי בבקשה [תראי כמה אני מנומסת איתך]...הגהה לפני שאת לוחצת על שלח.... את יודעת אולי יש משקיפים מהצד.....לא יפה ככה שיראו את השגיאים.....שלך.. ליל מנוחה יפתי ......

תחליטי מתה לראות אותי...

או מפחדת ממני אני מציעה לך לפחד ממני ולתפוס מרחק ולגבי ההגהות נותנת לך את הכבוד לעקוב , לבדוק ולתקן מה אכפת לי... הרי זו את שיוצאת מגדרך להתבלט ולמשוך את תשומת ליבך בשביל כבוד צריך לעבוד וד. אגב הניק "ורד 3" ממש ...אבל ממש...רחוק וכלל לא מתאים לך הוא מסמל רכות ונעימות ואת פסארה
אווווושששששששש
ברחו לי המילים להגדירך יאלה אני הולכת לישון אחרי טיול ארוך עם בן זוגי פיצה מדהימה, מוס שוקולד חם ועוגת פירורים

למעלה