שנעיר את הרדומים....?....

L M A E

New member
ואני המפלצת? חה!

הלך עליי אמאלההההה מיואשת אני יודעת שאת מתגלגלת לך מצחוק עכשיו..חכי חכי!

מיואשת3

New member
מי צוחק????.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

L M A E

New member
יאאאאאאאא

זאת עוד דוגמא שאת ילדה לא טובה!!!!!! אין לך כניסה לאי! וגם....

מיואשת3

New member
../images/Emo168.gifאני........

אשיר לך שיר.. על דברים שלא אמרתי לך. על מה שלא העזתי להוציא מפי.<מי שר את זה?> פליזזזזזזז אי אי אייי

L M A E

New member
יש לך מזל שאני ../images/Emo23.gif אותך..אריק לביא

אני אשיר לך שיר על דברים שלא אמרתי לך על מה שלא העזתי להוציא מפי אני אשיר לך שיר על מה שלא סיפרתי לך מן מנגינה פרטית שיר רק לך ולי ואת שוב תעברי לך יפה ומרקדת ושוב תלכי לך סתם לקנות זוג עגילים אני אהיה עגיל בתנוך אוזנך הלילה לשמור על זיו פניך ילדה כמו על לבבי אני אשיר לך... אני אפול לך כמו זמר צמה אל המותנים אני אהיה שבוי לך ואת לי מבצרי הצבע לך בכחול את רוב ריסי עיניך אני אוהב אותך ילדה יותר מאשר אותי אני אשיר לך שיר... אני אצא אליך כמו טיל אל הירח אני אהיה ספינה לך ואת קול השלום אליך אתגלגל כמו גל לבן ברוח אפול לי לרגליך ילדה ואתיבש מחום אני אשיר לך שיר... ואם את לא תקשיבי לי ולא תבואי לרגע את קושי מכאובי רק קצת לי לרכך אצא לי מאוזנך עגיל קטן ברוח אקתע עצמי סתם כך ילדה באמצע לבבך אני אשיר לך שיר...

מיואשת3

New member
רגע נתקיל אותך...../images/Emo3.gif

לו היית לידי.......לו את כאן לו את כאן.......הייתי נושאך על כפיים נו נו נו נראה אותך

L M A E

New member
חיחיחיחי להקת פיקוד הצפון!

כל המילים השמחות פרצו שוב כהורה סוערת טיפסנו עם כל הרוחות אל פסגת החרמון הזוהרת עם שחר הלילה נבלע טובע העמק באור דמשק באופק נבלעת גלבוע נושק לתבור לו היית לידי לו את כאן לו את כאן הייתי נושאך על כפיים מעל ערפילים, ערפילים וענן לקטוף כוכבים בשמיים אילו היית כאן איתי הייתי נותן לך מזכרת את כל האורות, חמדתי מהבניאס ועד הכנרת הייתי מגיש לך מלכות טובלת בים של זהב משלג הייתי תופר לך שמלה לבנה כשנהב לו היית לידי.... היינו גולשים במדרון היינו שטים עם הרוח שטים בחדוות תמהון ונושקים זה לזו לקינוח אך את לא נמצאת לצידי ורק המקלע בידי נשבעתי אבנה לך ארמון ארמון במלכות החרמון לו היית לידי...

מיואשת3

New member
../images/Emo123.gifחכי חכי.........

מממממממ......... קוראים לי... ....זה שמי נו נו נראה אותך עכשו

L M A E

New member
קיקשתא :\

קוראים לי קיקשתא ..קישקשתא זה שמי להללהלהלהלה מה פתאוםםםם להלהללהלה

L M A E

New member
וזה שיר אהוב עלי!... יהודית רביץ

באת אלי את עיניי לפקוח וגופך מבט וחלון וראי באת כלילה הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים. ולמדתי שם לכל ריס וציפורן ולכל שערה בבשר החשוף וריח ילדות ריח דבק ואורן וניחוח לילו של הגוף. אם היו עינויים הם הפליגו אלייך מפרשי הלבן אל האופל שלך תנני לי ללכת הו תנני ללכת לכרוע על חוף הסליחה

L M A E

New member
שלך ושל כל העולם כמעט:)

יאללה תתחילי לשיר..:) First I was afraid I was petrified Kept thinking I could never live without you by my side But I spent so many nights thinking how you did me wrong I grew strong I learned how to carry on and so you're back from outer space I just walked in to find you here with that sad look upon your face I should have changed my stupid lock I should have made you leave your key If I had known for just one second you'd be back to bother me Go on now go walk out the door just turn around now 'cause you're not welcome anymore weren't you the one who tried to hurt me with goodbye you think I'd crumble you think I'd lay down and die Oh no, not I I will survive as long as i know how to love I know I will stay alive I've got all my life to live I've got all my love to give and I'll survive I will survive It took all the strength I had not to fall apart kept trying hard to mend the pieces of my broken heart and I spent oh so many nights just feeling sorry for myself I used to cry Now I hold my head up high and you see me somebody new I'm not that chained up little person still in love with you and so you felt like dropping in and just expect me to be free now I'm saving all my loving for someone who's loving me

למעלה