שני

גם קוקו אומרת שצריך ליישם

תמיד יותר קל להגיע לתובנות או להסכים איתן אבל בחיים כמו שבחיים הכל יותר קשה אפילו להבנה. אבל אני ואת יודעות שהכתובת תמיד על הקיר ממול צריך רק לבטוח בו ולדעת שגם כשמבינים משהו שלא קל לקבל בטח יש סיבה טובה לזה שזה קורה (זה קצת גולש לנושא אחר).
לילה טוב גם לך מחי- שתמיד מחייכת גם לעבר ימים קשים יותר

יערית

New member
המחירים

נעים בד"כ בין 50 ש"ח ל-12,000 ש"ח לראש. כמה אתה יקר? לילה טוב

יערית

New member
את עיקבית

מודה שזו תכונה מאד אהובה עלי,אבל אני בערב חופשי, חופשי מחשיבה הגיונית,החלטתי להציף בכל מה שבא לי... אגב...אם בא לך ,את יכולה מצטרפת אלי לסיבוב בין השורות

יעלילה1

New member
להזדנב אחרי ה"כוכבים"?

אני באמת די נגררת היום... מטפסת על הגב של מה שמוצא חן (אל דאגה, אני קלילת משקל.. והולכת לישון עוד מעט). וגם אני אוהבת את השכרות הזו מעייפות ולילה. כשאהיה יותר מאוששת, עוד "אקרע" את הפורום!

יערית

New member
אם את קלילה

אז אני דיי רגועה אם את רוכבת לי על הגב
ותקרעי את הפורום חלק,כולם פה קורעים בשקט את מה שנכתב,אם בא לך גם לקרוע ספר טוב במיטה,זה הזמן לקרוע.

יעלילה1

New member
תרפיה בקריעה?

ולפעמים יש הצורך הזה, להיות תינוקת על הגב של אבא (או אימא). להרגיש בטחון, נשואה (על הגב), אהובה ומוחזקת

יערית

New member
מבינה את הצורך

אבל לא כאן יעלילה...מאחורייך, איפה שאת הולכת להניח את הראש
הכי אהובה ובטוחה

סאמממממממק אני רעבה ../images/Emo46.gif

ואחרי כל הארוחות שאכלתי בספינה, לא מעיזה להכניס כלום לפה אבל אני רעבהההההה יש פתרון????

דמדומים

New member
נראה לי רק שנינו

אז יש לי בשבילך ספור,או נכון יותר התנסות עם איזה הקשר דמיוני...היא בנויה על חוש ההומור שלי,מה שעד היום התנגש בשלך.יכול בשקט לזחול לי לשרשור שמעל {היה עד עכשיו} מחכה לבחירתך..

ימשיך כבודו ../images/Emo45.gif

אבל אתה מבטיח לי שאחרי הסיפור לא אהיה רעבה???? אני במרחק פסיעה מעוגיות עבאדי

דמדומים

New member
לא מזמן

הפסקתי לעשן...עשרים ושש שנה ברגע אחד ודי.היו ניסיונות קודמים שהחזיקו מעמד בין דקה לעשר,ככה שלהפעם החלטתי לבוא מוכן.שינעתי הילדה לחופשה,ריפדתי הקירות במזרונים,ועשיתי הסכם עם האשה,מהו התחליף המתבקש עבור סיגריה...אחרי שלושה לילות וימים היא קנתה לי קופסא,והניחה פתק בצידה.עוד משגל אחד ואני מתפוררת קח סיגריה ותרגע..............................עדין לא מעשן,עומד יפה במשימה.רץ לי כל יום חמישה מיל,ועושה טאיצי פעמים ביום להרגע.כבר לא משגל כתחליף.עושה זאת כיום,רק מאהבה...

ופיתרון לנדודי שינה ...

יש לך ?? אבל בבקשה רק אל תגיד לי לרוץ שונאת ספורט...
לעזאזל שלא מצליחה להרדם - יש לי מחר יום עמוס רצח והעיניים פשוט לא מסכימות להעצם .

דמדומים

New member
סלוטיפ...

לא ממש סגור למה,לבד לגמרי טיפס לי לראש.אולי לא יספור לך כבשים אבל את הענים יחזיק עצומות...

מסוכן מידי

לעשות בבוקר מריטת ריסים מוכנה להשאר ערה רק להשאיר את הריסים שלי אצלי אולי משהו אחר.....

סופי ...

גם לי תמיד קורה אחרי חופש מתרגלים לאכול ולאכול ואז חוזרים הביתה וצריך להסתגל מחדש דרך אגב... אחלה תמונות צילמת

ההסתגלות הזאת עוד תהרוג אותי

מרוב שדעתי משובשת בגלל הרעב, פתאם בא לי עוגת שמרים גבינה, זאת שמוכרים בתחנה מרכזית בתל אביב 5 בעשרה שקלים, רק שצריך זכוכית מגדלת כדי למצוא את התמונה. ולגבי התמונות , תודה
עובדת עכשיו על השקיעה בבית שמש

למעלה