שני

היום בתפוז אנשים ../images/Emo176.gif

מיכל קליין, ראש תחום מידע ופיתוח בארגון "בטרם" ומומחית בבטיחות ילדים תענה לשאלות הגולשים היום בשעה 10:00 בפורום הורים לפגים.
מפענחת הציורים מיכל וימר, העוסקת בהדרכת הורים על בסיס אבחון הציורים וכתבי היד, תענה לאורך היום עד השעה 19:00 לשאלות הגולשים בפורום להיות הורים.
פותחים שרשור טלנובלה בע"מ: תוכנית חדשה בבלוג TV שעוסקת בדעותיהם של הצופים בסדרה והגולשים באתר הרשמי בתפוז אנשים. כוכבי הטלנובלה מדברים איתכם על הפרק, שומעים מכם את מי אתם אוהבים, את מי שונאים, מה לדעתכם יקרה בפרק הבא, ומקבלים לאולפן טלפונים מפתיעים מהדמויות בסדרה. לא למכורים בלבד! והיום: בני קייזרמן ושון לב
לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv

ערסlight

New member
אצבע אלוהים

היה אי קסום באטלנטיק. החוף היה זהוב ונקי, הדקלים היו גבוהים, הים כחול וצלול. הדגים היו גדולים, הפירות פרצו מהאדמה בשפע והפרחים קישטו את האי בשלל צבעים. האנשים שגרו באי חיו בגן עדן, ומכיוון שידעו את זה, מצבם היה טוב כפי שאנשים מסוגלים לחיות בטוב. יום אחד הגיע לאי שליח של מכון חיזוי ובהתרגשות סיפר להם על רעידת אדמה שעומדת להתרחש תוך יומיים והאי צפוי להמחק. צער גדול וכאב לב נפל על התושבים. בבכי אספו את הניתן לקחת, נפרדו מהאי ועלו על הספינה שהשליח הביא איתו. רק תושב אחד לא הסכים להתפנות. הוא היה איש אדוק וירא שמים. כל חיי הקפדתי לחיות לפי מצוות האל ואני מאמין שגם אם אשאר, אלוהים ידאג לי. כל הפצרות שכניו נתקלו בקיר אטום ובלית ברירה כולם הפליגו והשאירו את העקשן לבדו על האי. למחרת, מזג האויר הפך לקודר, הים סער. נשלחה ספינה מיוחדת להציל את האיש. לדבר אל ליבו וההוא בשלו. אלוהים ידאג לי. כשהאדמה מתחת לים התחילה לזוז, נשלח מסוק לאי. כשכבר הים הציף את החופים, הורד ממסוק סולם חבלים. האיש התבצר באמונתו וסירב לעלות. קרה הבלתי נמנע. הים בלע את האי, והאיש טבע יחד איתו. מכיוון שהיה איש תם וישר התקבל לראיון אצל האלוהים בכבודו ובעצמו לראיון קבלה לגן עדן של מעלה. האיש היה מלא תסכול. אלוהיי, זעק. כל חיי האמנתי בך. הלכתי בדרכך וסמכתי עליך ללא סייג ואתה, אתה הפקרת אותי! תגיד לי למה... והאלוהים מחייך, שמע... שלחתי לך שליח, שלחתי לך סירת הצלה, שלחתי לך אפילו הליקופטר, אבל אתה, אתה כלכך עקשן שאתה לא לא רואה ולא שומע דבר.

../images/Emo6.gifחחח..לפחות זכה לראות את אלוהים

לא הרבה זוכים לקבל ראיון אצל אלוהים.. גורלות של הרבה אנשים מוכרעים ללא אפשרות להתלונן..ובטח לא ראיון עם אלוהים.. אגב..פגשתי מלאכיות היום.. אגב..ספור יפה לסיכומו של יום "רגוע"

יערית

New member
היחיד

שעוד לא ראיין אותי זה אלוהים!כמה ראיונות ורעיונות ונאדה,גורנישטטטטטטטטטטטטטט,אני רוצה עבודהההההההההה אלוהים!

N D R

New member
הנה דוגמא...

תסכימי איתי ש: לא שליח לא סירת הצלה ולא מסוק יביאו לך עבודה! אלא רק עקשנות בחיפושים!!!

יערית

New member
נשבעת!

שאין מקום עבודה אחד שלא מתעקשת עליו והוא שווה אותי! {וגם הולכת על אלו שלא כ"כ נשמע לי מבחינת היקף מישרה,העיקר לנסות את מזלי} זה לא שאין עבודה,אין עבודה במישרה מלאה עבורי
. שאני אחכה שיבואו אלי?משק בית תאמין לי זו לא עבודה קלה לבינתיים! {גאה שעובדת גם בעבודה שחורה}

יערית

New member
הוא...

כבודו מונח במקומו,אני בינתיים יודעת מי יכניס משלשלים לקופתי הצנועה בבנק-רק אני..ואולי הלוטו אם אני אמלא
הפקס בבית עובד שעות נוספות,יש לך במיקרה ת'פקס להוא מלמעלה?

N D R

New member
הפעם...

ההוא למעלה פשוט ההוא למעלה! הלכת גבוה מדי

יעלילה1

New member
בטוחה שתמצאי לבסוף.

בטוחההההההההההההההה. אני לא עבדתי שנתיים, ולפני זה עבדתי במקומות בהם לא היה לי טוב (ומאז אני לא סובלת בתי ספר, מורים ומורות, חוץ מהמורה של הבן שלי שהיא מקסימה), או שלא היו במקצוע. אחר כך הגעתי למקום שנחשב לפסגת המקומות במקצוע שלי (חוץ מפרקטיקה פרטית). לא קיבלו אותי, אז התנדבתי ולמדתי המון. אחרי שנה אמרתי שלא אוכל להמשיך להתנדב, כי יש לי משפחה לפרנס וכו'. אחרי כמה חודשים מצאתי עבודה במקום אחר, גם טובה, גם אם לא ממש במקצוע, ואחרי חודשיים שלחו לי פקס מהמקום הראשון... וביקשו שאחזור, הפעם בשכר. היום אני בשניהם, מאושרת ומבסוטה מאוד. מרבע משרה במקום אחד עליתי לחצי, במקום השני לשליש, אבל רק כי לא יכולתי להגדיל ליותר. לקח הרבה זמן, אבל בסוף הגעתי... זה כל כך חשוב עבודה טובה. ורק עכשיו בגיל 39 (מזה שנה וחצי בעצם) יש לי את זה. תמשיכי להתעקש ולחפש, גם אם עבודה זמנית או פחות טובה, עדיין אפשר להמשיך ולחפש. חשוב גם לפקוח עיניים ואוזניים ולהשתמש במידע של קולגות, וליזום דברים. וכמובן ללמוד ולהרחיב את הידע כל הזמן.

אמן../images/Emo50.gif

פּוֹתֵחַ אֶת-יָדֶךָ; וּמַשְׂבִּיעַ לְכָל-חַי רָצוֹן. יִפְתַּח יְהוָה לְךָ אֶת-אוֹצָרוֹ הַטּוֹב אֶת-הַשָּׁמַיִם,

אני תמיד אומרת שאלוהים אומר

מסביר מנחה מזהיר .. רק אנחנו לא מקשיבים במקום זה עוד מאשימים אותו

Rinattt

New member
../images/Emo13.gif ואני תמיד אמרתי...

שאני אוהבת את התשובות שלך, צודקת, ומי שמאמין יודע שצודקת... ולא סתם נאמר "ושמרתם לנפשותיכם..." הוא נתן לנו את השכל להבחין בין טוב ורע...

למעלה