שני

שניכס ../images/Emo20.gif

קבעתי עם זו שיושבת ליידי שכל ראשון וחמישי היא מביאה ספר לשון (200 קילו ספר) וכל שני אני מביאה. העניין הוא שראשון וחמישי אלו ימים נורא קלים, שבשניהם אני מסיימת ב 12:20, ובשניהם אני צריכה לקחת בייביסיטר (שחר כפרעליו! אתם עוד תשמעו את החפירות שלי עליו בהמשך
) מהביה"ס שלו, אז נוח לי יותר להביא אותו ביום הכי כבד מאשר בשני ימים שאני צריכה לסוע וללכת הרבה ברגל בשביל לקחת אותו. בקיצור יום שני כבד. מאוד.

shoham95

New member
מזל טוב!! ../images/Emo9.gif

נכון, יום לפניי. יום הולדת שמח

shoham95

New member
נחמד.

התחלתי ב- 10:20, ישר למחשבים (כן שוב) ובאתי במיוחד לחזרה (לי"א בגרות והרי המגמות משותפות, אז המורה אמרה שהיא תעשה לי' חזרה על החומר) ואז המורה כמעט ולא עשתה חזרה בכלל, אבל בסוף היא עשתה. יופי. אם היא לא הייתה עושה, הייתי מגיעה סתם שעה שלישית, במקום רביעית. עשיתי מבחן בצורה ספונטנית, זה היה די מגניב! כאילו, עוד לא קרה לי שבאמצע היום אמרו לי שיש לי מבחן ולמדתי אליו רק כמה דקות. איזה חננה אני חח
אה ודחו את המבחן בתנ"ך
איזה מעשה דבילי. יאללה, יהיה טוב, באמת!

../images/Emo187.gif זה באמת צריכה להיות שניכס

איכ איזה יום מגעיל זה היה הוא התחיל משעתיים לשון שהמורה רצה עם החומר ממש והיו נושאים שלא התרכזתי :S וד''א היום עבר מזה לאט ואז שעתיים עד''י(מקצוע מומצא של הבצפר) שהמנהל של בצפר נזכר להגיע והוא דיבר איתנו על המשפט של קצב ואז איכשהוא הגענו לזה שכשהוא היה בכיתה ח' הוא היה בבריכה מוריד חזיות לבנות ואני כזה פאאק למה אתה מספר לנו את זה?! ואז היסטוריה שקיבלתי במבחן 71.. מכובד :)

למעלה