שני שמות!

שני שמות!

מסורת חדשה שהחלטתי להתחיל!

ובכן, היום מצאתי בספרייה ספר נהדר על ניתוח שמות לפי הקבלה.

קודם כל הם ניתחו אותי מצוין, אבל גם כמה דמויות שלנו! וזה לא מפתיע, השם הראשון שעולה בראש הוא משמיים... אבל יש שם כמה דברים שאפילו קלעו לסיפור שלי.

אז חשבתי שכל יום שני, נתחיל לנתח שם מסוים מהספר בהתחשב בדמויות שאנחנו מכירים עם השם הזה.

הנה זה מתחיל!

שם ראשון לניתוח:

אביב:
&nbsp
אדם יוצא דופן, לא שגרתי, חצוף, מופנם ולעתים ביישן. מיני מאוד, ביקורתי, מתחדש כל הזמן. עשוי להיות רציני, כבד, פסימי, קשוח וקפדן, אך מתמיד ונחוש, ולכן תמיד מצליח בדרכו. יש לו צורך עז במסגרות יציבות, זקוק לבית חם ולאישה חמה, יציבה ואוהבת.
&nbsp
אדם שלא מחובר לרגשות שלו, לא מודע להם מספיק, ולא יכול לבטאם בחופשיות. לעתים, הוא מתנהג ברגישות וברגשנות, בחמלה וברחמנות עד כדי בכי, ונפגע בקלות. רגוע ושליו, לא מתלהב ולא יוצא מגדרו, לא יוזם ולא פעיל מספיק. לעתים יתנהג בדיוק להפך ויהיה חם מזג, עצבני, חסר מנוחה, פעיל יתר על המידה, שובב ואימפולסיבי. אדם שאוהב לעבוד ורואה חשיבות רבה בכך. יצליח בעסקיו ולרוב אף יהיה עשיר. זאת הודות לפיתוח רעיונותיו האישיים והמצאותיו יוצאות הדופן. ככל שהוא יניח לרוחו השובבה והחופשייה להשתחרר, יצליח יותר בתחום החומרי.

מכיר דמות אחת בשם הזה

אביב רוזינגר.
&nbsp
אז כן, הוא יוצא דופן, לא שגרתי וחצוף. והוא מיני מאוד. כלומר, הוא מתעסק ב... הבנתם אותי!!!!!!!
&nbsp
והוא עשוי באמת להיות רציני וכבד אבל הוא נחוש מאוד.
&nbsp
וכמובן שיש לו מעצור רגשי גדול בדמות שלו! ויודע גם להתעצבן כשצריך.

רועי, מכיר עוד אביב שאפשר לנתח?

בעצם מה אני שואל אותך, אתה "אדם חלש אופי ולא אסרטיבי" לפי הספר. מצד שני כתוב גם שהשם לא מומלץ לאדם אסרטיבי.
&nbsp
אבל גם יש לך נטייה לווכחנות, להתפלספות ולהתפלמסות!!!!!!!!!!!
&nbsp
מצד שני מירי תקועה במערכת יחסים עם גברים (עם מערכת יחסים אחת בעיקר!) ועליה ללמוד להיות פחות פסימית.
&nbsp
ועכשיו אני אקבל תגובה צוחקת משיר. שעליה ללמוד לא לחיות באשליה ובפנטזיות בככל הקשור לגברים (כמו אוג או לירון).
&nbsp
ובטח שדר לא יאהב את זה. כי... טוב, בסדר, אין דר בספר, אין גם דריה בספר. תהרגו אותי.
&nbsp
מצד שני חכה שננתח כמה דמויות שאתה אוהב. ואתה גם תופתע לגלות עד כמה הם קולעים בול!

Roei152

Well-known member
מנהל
יש גם דברים טובים להגיד
&nbsp
על השמות שלנו ?
זה נשמע ספר מדכא , . או שאתה מציג את זה בצורה מכאיבה ? כדי לפגוע בנו? .
&nbsp
בכל זאת אומרים שרועי הוא שם של מנהיג , אומנם רועי של גאליס השתמש בזה למטרה לא טובה . , אבל בכל זאת..
זה לא בהכרח דבר רע שאני אוהב להתווכח ,הנה בפורום היה משעמם אם לא היתי מתוכח ..
אתה לא מכיר אותי בחיים האישיים , ולא יודע עד כמה אני עקשן. ולא המפגשים שלנו לא נחשבים להכרות עמוקה , מה גם שלא דיברנו בכלל..
אתה מכעיס אותי כחבר שלך ,
חוץ מזה מצאתיי משהו אחר שיותר מאפיין אותי בול אני
אנשים בשם רועי ידרשו את השקט והשלווה שלהם ויהיו שונים בחשיבתם מהאחר. הם יתאפיינו ביכולת אינטואיציה וקליטה גבוהה ויהיו מחוברים לצד הרוחני. ישמעו לבעיות האדם ואף יהיו סוציאלים בחשיבתם ולכן ימצאו את עצמם פעמים רבות מאזינים לבעיותיהם של אחרים.
אני אדם - משפחתי, רגיש, מוביל, סוציאלי, שאפתן, הישגי ולא אוהב להיות נשלט.

ואני יותר טוב?

אני מוצג שם כאדם שנוח להתרגז!
&nbsp
אני נוח להתרגז? אני?!
&nbsp
אגב, זה באמת רשום שם.
&nbsp
אבל חכה, אתה תכעס כשתשמע עוד דברים. אתה יודע מה כתוב על דניאלים?! אתה תשאל אם אני כתבתי את הספר!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
מחכה בקוצר רוח לדניאל
ולשקד .. נראה אם יותר הספר קולע לשקד אחותי , ,או לשקד אגוזי ..
\

למעלה