שני שמות והכרזה

ננסק

New member
שני שמות והכרזה

לקראת סוף השבוע הזה יתכנס רוב הפורום (אני צודק?) איפשהו באיזור פארק הירקון (אני צודק?) ויעשה המון, המון בלגן (אני צודק.) לכנס קוראים "פרוגי", וזאת רק בגלל חיבתה של ביצת דרקון קטנה לצפרדעים קטנות, שבגללה כפתה את רצונה על השפה האנגלית ועיוותה אותה ללא הכר (ראשי התיבות של Frogy רחוקים מלהשביע רצון מבחינת Grammer). אני מציע תחליף לשם הזה, שישרת אותנו גם בכנסים הבאים: כרפ"ס! "כינוס רול פליירים סתם-כך", מאחר ואני חושב שזה מתאר יפה את מה שבעצם הולך לקרות שם. כולנו עומדים לדבר על נושאים של גיקים, לשחק משהו או שניים שכמה מאיתנו יביאו, אולי להריץ איזו פגישה ספונטנית, וכו'. השם השני שאני רוצה להביא בפני הוועדה מיועד לערבי הוואן-טיימר, שבתקווה יהפכו למסורת פורום. זהו ערסוו"אט! "ערב סבב וואן-טיימר". יש אפילו ססמת שיווק משעשעת, שיכולה להיקרא כצעקה ערסוואתית או כקריאה כנה לשחקנים: "מי בא?! מי בא?!" לסיום, הכרזה. ברכותי, נבחרת על ידי המחשב לביצוע משימה רבת עוצמה ופעילות, בעלת חשיבות אדירה למחשב ולכל המין האנושי, לעתיד כדור הארץ ולמרקם הזמן-חלל. התייצב בחדר 166/65 בתוך שבועיים לקבלת התדריך מקצין התדרוך Go-B-LIN-2. במידה ולא תתייצב ישלח להביא אותך ה"משמידו-מחסל דגם 3", שלא כל כך מוצלח בהחזרת חפצים ונוטה לפוצץ אותם במקום זאת. הודעה זו הובאה לכם בשירות המחשב. במילים אחרות, החלה ההרשמה לקראת הוואן-טיימר (ערסוואט?) הבא, וכו-לם מוזמנים להירשם, ללא קשר להיותך חבר פורום קבוע, זמני, או מקרי בלבד. כרגע נראה שהמשחק יתרחש בביתי אשר בראשון לציון, בסלוני אשר ליד מטבחי, עם חתולי אשר רודף אחר חתולתי. גם הודעה זו הובאה לכם בשירות המחשב.

אין סיכוי, אחלה, אני שם.

אלה בערך התשובות שיש לי לגבי שלוש הטענות, הצעות והערות שלך. פרוגי נשאר פרוגי, שמעתי ביקורות טובות על השם הזה, ולמרות שאינו מצביע על grammar הכי טוב שבעולם, אני מאמינה שהוא טוב יותר מכרפ"ס, שכן הכינוס אינו "סתם כך", אלא נערך לאחר תכנון רב, שאולי אתה, ננסק חביבי, לא שותף לו, אבל אני כן, ואם נקרא לזה "סתם כך" יהיה זה עלבון לכל האחראים. ואני כל-כך באה לוואן-טיימר... יש תאריך?

דרגורן

New member
המחשב יודע הכל, המחשב רואה הכל

חוץ ממה שהחבאתי פה.... רשום אותי ל"ערסוואט"

DDN

New member
המחשב הוא ידידי!

אני בוטח במחשב. השאלה הגדולה היא מתי. . .. . קאונט מי אין!

backdoorslam

New member
זקוק לבת-ימי אורגינאלי?

אני אשמח לעבור טבילת הכרות עם פאראנויה. נראה לי שאי-אפשר היה לחשוב על ראשי תיבות מוצלחות יותר מ"ערסוואט"!!

אמנם קצת באיחור

אבל אני בא! הייתי מחוץ לבית ככה שביקשתי מהצמד לרשום גם אותי. ןשמישהו ינסה לעצור אותי.

ננסק

New member
שמונה אנשים, וצריך עוד!

מאחר וחבורה אידאלית היא של שישה, יש לי את ההצעה הבאה: במידה וירשמו עוד ארבעה אנשים בערך, אני מוכן להריץ את ההרפתקאה -פעמיים-, פעם אחת לכל חבורה (מה שגם יציג עוד יותר עניין אנליטי בבדיקת ההבדלים בין הקבוצות). אם אתה, או את, לא מכירים בכלל את פאראנויה אבל מעוניינים לשחק בעולם מדע בדיוני בהומור שחור וטיפשי ברמות שלא ידעתם, השאירו הודעה אחרי הביפ. אם לא, דעו לכם שאתם מפירים את רצונו של המחשב. אנא גשו לתאי ההתאבדות הממוקמים בכניסה לסקטור לנוחיותכם.

דרגורן

New member
אידאלי? המחשב! אני מתנדב להיות

המנהיג, והאחראי על הציוד! ואם צריך, אני מסכים גם להיות קצין הרפואה!

shadowfax

New member
מצטער על הרשעות אבל הייתי חייב

בבקשה על תביאו את הקאטאנה לפרוגי...

מתעניין בקבוצת נובים..

כאמור אין לי המון נסיון משחק ומעט ידע על פאראנויה.. אם יסופקו הסברים מתאימים (ותאריך פנוי) אלוהים ישקול לרדת אל צורתו הגשמית ולהופיע בפנייכם

למעלה