שני שמות והכרזה

Nihau

New member
אלוהים צריך להזהר...

אם הוא בוחר לרדת אל צורתו הגשתית נא לזכור שהוא הופך לבן תמותה ניהאו תהיה גאה אם כך לפתוח את עונת הציד הרשמית: !its gawds season כל הברווזים, הארנבים והאלמור פאדים מתבקשים להרשם לפני פתיחת העונה... נראה לכם שיתאים לי מעיל פרווה אלוהי?

אמנם השיער שלי יכול להספיק ל 3

מעילים.. אני ממליץ להיזהר מהנחות שגויות "הופך לבן תמותה" הא ! שכל האלמר פאדים ינסו ויחוו את זעמו של אלוהים הגדול (עלק גדול מטר 60
gawds wrath shell rain upon you from the sky.. crewl towards you from the depthes.. and eat inside you from within ! you have been warned

דרגורן

New member
חבר אזרח, ידע בפאראנויה הוא....

מוות. וכפי שנאמר "מה זאת אומרת 'איך אני מפעיל את זה?' המידע הזה הינו מסווג מעל לסיווג הביטחוני שלך אזרח!" "אבל איך אני אוכל להשתמש בזה אם אני לא יודע מה זה, או איך זה עובד?" "אזרח, אני מזהה אצלך נטייה למרדנות, זה בצירוף עם בקשת המידע הלא חוקית שלך, מוביל אותי למסקנה הבילתי נמנעת כי אתה בוגד קומוניסט! ולאחר תוצא להורג לאלתר!" "אבל!" זאפ! מגיע רובוט קטן ומטאטא את שאריות הבוגד....

רמץ

New member
Ul.I.An.E - אם זה לפני ה-15...

בכל אופן Exalted ב-Top Priority. אם יתגלה שארסוואט התקיים על פני Exalted, יחשב הדבר כבגידה והמנחה יתוקן לאלתר ע"י דגם המחנך החדש: Ob.C.D.N. Bat-Erfl.I

Soul Cake Duck

New member
קצת באיחור, אבל גם אני בפנים

מסכן, איזו התנפלות... אבל אין ספק שאני מעוניין בוואן-טיימר, אז נא לא לשכוח אותי בתכנוניך.

ננסק

New member
המטרה הושגה.

יהיו שתי קבוצות פאראנויה מלאות, של שישה אנשים כל אחת. מי, מה, איך ומתי - יעודכן בהמשך. פנורד.

למעלה