שני - שלישי?

PerfectSP

New member
יש לי את כולם שם חוץ מהכתוםD: ../images/Emo190.gif

יגיע היום ויהיה לי אותו..

אבל זה לא נוח, זה דק *מדי*

וגם האריזה שלהם(הפלסטיק?) לא נוחה. בקיצור, 0.5
(ולא אכפת לי שאני בעמדת מיעוט.
)

../images/Emo45.gif

0.5 הכי טוב
כשאני כותבת עם 0.7 זה נראה כאילו כתבתי בעפרון רגיל ששכחתי לחדד, ועם 0.4 זה יוצא כאילו אני צריכה משקפיים עם עדשות שירחיבו את העובי של האותיות.. זה באמת דק מדי.. 0.5

PerfectSP

New member
אז עוד לא ניסית 0.25 ../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

צריך עדינות ודיוק בשביל לכתוב איתם D:

How I Disappear

New member
חח נכון כשאוחזים בעט יותר מדי

זה כבר כואב ולא נוח אבל יוצא כתב יפה חח

אז אם יורשה לי לפרש את ההודעה שלך ושל יסמין

זה בערך - מזוכיזם. לא נוח, קטן מדי(בחייאת, אני בקושי רואה), צריך להתרכז כדי שזה יצא מדויק וכמובן - יקר מדי. למי יש כוח להיות עדינים ומדויקים בזמן שהמורה מכתיבה על בעיות המים שהיו בבגדד? ולמי בכלל אכפת אם הכתב יפה או סתם מכוער אבל מובן? סה"כ מחברות, סה"כ בית ספר, סה"כ עט.

PerfectSP

New member
O: ../images/Emo190.gif

הבעיה היא שאם זה לא אסתטי אני לא יכולה לקרוא את זה D: ז"א אם זה עבה מדי זה מקשה לי על הקריאה כי זה מסורבל XD וכיף לי לכתוב עם 0.4,הוא הכי ברור שיש
ממש לא מכאיב לי

PerfectSP

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

אני לא מסוגלת לכתוב עם משהו עבה יותר מ0.4 OO" אני אוהבת כמה שיותר קטן! יש לי 0.25 גם D:

pRimaVeriTaVIV

New member
ואני חייב להגיד

שבתור מי שהשתמש בעיפרון חודים רק כשהוא ביקש אחד ממישהו אחר, אני לא מבין על מה אתם מדברים
כל מה שאני מכיר זה 0.5 ואין לי מושג מה זה אומר

hadarinke

New member
יום שני :)

התעוררתי עם כאב גב רצחני בגלל שנרדמתי במיטה של אחותי, חברה שלי שברחה מהבית ישנה אצלי יומיים בחדר נרדמה לי על המיטה, שמנמנה. אחר כך אפינו עוגות ביחד, והתארגנתי ליציאה המושלמת שלי:
חודש לענתי ולי.
יצאתי ב19:00 לקחת את המתנה שקניתי לה מהצורף [כן, חרטו לה הקדשה אישית], וב20 עליתי על אוטובוס לנמל יחד איתה. בסוף לא ישבנו בנמל, טיילנו והתמקמנו ליד חוף בוגרשוב, התעסקנו בעניינינו ואז היא הביאה לי מתנה! שרשרת מכסף ממש יפה [תמונה בסכמ"ש אולי] מ"רביד", ואז קצת שתינו והיה כיף, ואכלנו וטיילנו וחזרנו.

אוקיי, דאמ.

הירוז&^&$% זה גאוני! מעולם לא חשבתי שאומר את זה, תמיד דחיתי את הקץ מלשבת ולראות את זה. עכשיו זה משודר ביס לקראת העונה החדשה ודאמ, זה טוב.
נשאר לי לקנות רק תיק לבית ספר.
יש קלסרים, פיילוטים וספרים. זה כל מה שצריך בערך.

PerfectSP

New member
אם אני אכבס את שלי הוא ייהרס! ../images/Emo190.gif

כאילו, כל הקטע שלו זה שצבעתי אותו ריבועים בשחור כזה D: [אחרת הוא ורוד פוקסיה>>] כיבסתי אותו כמה פעמים,אבל אז הייתי צריכה שוב לצייר עליו XD

היה לי כזה תיק בכיתה ח'../images/Emo6.gif

קניתי ג'נספורט לבן(
) ואמא שלי שכנעה אותי להחזיר אותו. אז כהוצאת מרמור בשיעורים של כיתה ח' פשוט רשמתי כל מה שרציתי על התיק המסכן עם טיפקס.

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

רשמתי בצדדים עם טיפקס! וזה לא יורד בכביסה!

למעלה