שני - שלישי?

pRimaVeriTaVIV

New member
פעם איכשהו

בצורה שלא ברורה לי, היה לי בקלמר עט טיפקס שכנראה איכשהו נפתח... יום אחד מצאתי כתם טיפקס ענק על חצי מהקלמר שלי
בכביסה זה דווקא ירד בסדר אם אני זוכר נכון

PerfectSP

New member
<: ../images/Emo190.gif

תיק סטיב ורוד פוקסיה מצד אחד, מצד שני מלא סיכות של להקות ומקושקש בשחור אפל כזה D: יש לי תיק קשוח וורוד
התיק שלי ממש משעשע D:

tamaguchi girl

New member
|מסתננת|

[אני עדיין נכנסת לכאן מתוך הרגל, נו
] בכל מקרה הייתי חייבת להגיב..הירוז
ולעניין שבשבילו באמת הגבתי- יש לך מושג מתי יוצאת העונה החדשה?
אני לא מעודכנת

אתמול בדקתי את זה בויקיפדיה,

וכתוב שם שהעונה הרביעית תצא ב21 בספטמבר, אני מניחה שזה אמין.

זהו פקפוק בויקיפדיה?../images/Emo11.gif

בדקתי גם באתר של NBC וגם שם רשום ה21 בספטמבר, אז זה נכון.

PerfectSP

New member
כמו גוסיפ גירל וגריק../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

שונאת את הסדרות האלו. הן עושות הפסקות ביחד. מפסיקות שתיהן ביוני וחוזרות בספטמבר.!@#$

הממ../images/Emo60.gif

אני כבר קניתי הכל בעיקרון. ספרים קניתי, תיק- אני אקח את זה מכיתה ט' / י', קלמר- את זה מהשנתיים האחרונות, היום קניתי 6 חולצות ביצפר ב100 (דווקא היו צבעים יפים לשם שינוי), מחברות וקצת עטים ומחק ועיפרון חודים וחודים וכאלה קניתי. וזהו. (איך זה נהיה שרשור קניות לבית ספר
) מבחינת שני-שלישי, אתמול בכלל קמתי באיזה 4 ומשהו אחרי 12 שעות שינה, ניגנתי קצת בסקסופון, הייתי אצל המשפוחעס, אחרי זה עם חברה בטופינג (יוגורטייה) בעיר ואז אצל ידיד עם עוד אנשים. הלילה ישנתי אולי 4 שעות כי העירו אותי טלפונים ובניית מרפסות (זה פאקינג נגמר ביום חמישי! יופי שהם נזכרו, מתי שנגמר החופש גם), קמתי באיזה רבע ל12, לא עשיתי כלום כמה שעות טובות חוץ מלשמוע מוזיקה וכאלה, הלכתי לעשות קצת קניות לבית ספר, נרדמתי לאיזה שעה וזהו. ביום שני טסה.

מסיבה!!! אתם מתים מצחווק

אתמול בחלילה הייתה מסיבה ברחובות היו מלא אנשים...היה מצחיק אש שתיתי על בטן ריקה...הייתי מסטולה משו אש רבתי עם איזה ערס...גמדי ותימני...שחטף ת'מכות של החיים שלו בגלל שהוא אשכרה העז לגעת בי נראה לי שהידיד בין הטובים שלי לא הפסיק לתפוס לי את התחת כאילו..כל פעם שנתתי לו חיבוק (ואני זונת חיבוקים.זה היה המון) הוא תפס לי ת'תחת.. מוזר...כאילו כבר התנשקנו אני והוא ואמרנו שבסדר,נהיה ידידים שמרשים לעצמם.. אבל עד כדי כך מרשים לעצמם?ועוד לייד אנשים ובטוחח מישהו ראה את זה.. בנתיים אני מעמידה פנים שאני לא זוכרת את זה..נראה אם הוא יגיד משועדיין לא דיברתי איתו הקיצור..היה מצחיק אש...הייתי מסטולה רצח..ממש אבל..אם לא הייתי על בטן ריקה הייתי בטוחה שאני בסכנה של הרעלת אלכוהול... בחיים לא שותה שוב על בטן ריקה..בחיים בוקר היה כואב..ראש,בטן,וכל הגוף תפוס.. מסקנה-אל תשתו על בטן ריקה..אל תלכו עם מכנס שענקי עלייך, ואל תפתי בחורים בצחוק..הם יכולים לקחת את זה ברצינו ולנסות לנשק אותך..XD

hadarinke

New member
../images/Emo45.gif לגבי לא לשתות על בטן ריקה!

אני אשכרה מנסה עכשיו לשתות שוט של וודקה ואני מקיאה רק מהריח ><

חחחחח ודקה זה טוב

את רוצה שוט טעים? תעשי ככה תמזגי בכוס איזשהו מיץ,ובכוס אחרת שוט של וודקה תקחי שלוק קטן מהמיץ..ממש קטן אבל.. ואז תשתי את כ-ל הוודקה ואז את כל המיץ שנשאר זה אחד הטוביים

למעלה