שני שליטים במיטה אחת

Z o d i a c

New member
שני שליטים במיטה אחת

במסגרת חיפושי אחר עבד איכותי או בעל אידיאלי (מה שיגיע קודם) יצא לי דייט עם בחור מקסים ונאה ביותר. אחרי הקפה והקוראסון הגענו אליו הביתה בכלל ולחדר השינה בפרט. (העיקר שאני דוגל במשפט "אין סקס בפגישה הראשונה..."). לא אכנס לתיאורי יכולותיו ה מ ד ה י מ ו ת במיטה (ובכל זאת דיסקרטיות) אבל חברים, הוא היה מ ע ו ל ה
בין שיחה למציצה הגענו לנושא "מה אני אוהב במיטה שהוא קצת שונה מהרגיל". סיפרתי לו כי אני מנהל פורום בתפוז העוסק בין היתר בנושא השליטה, "אז רק בכדי לסבר את אוזניך" הוא אמר "גם אני מאסטר". "יופי" חשבתי לעצמי "עכשיו הוא גם יוסיף שהוא אקטיבי נטו וזיון כבר לא יהיה לי". אז אני שואל אתכם ידידי המלומדים - האם שני שולטים או לחלופין נשלטים יכולים להיות יחד באותה המיטה ואף להנות האחד מהשני?

מפ33יצה

New member
אני רואה את זה כמערכת זוגיות

לא תמיד חייב מישהו להיות שולט ולא תמיד חייב להיות נישלט.. במצב הזה של שני שולטים- כל אחד יכול לענג את השני ולהיות מידי פעם הנישלט ואפילו להגביר בזה את עוצמת ההנאה ולגדול יחד... זוגיות רגילה גם בה שיש שני אנשים דומיננטיים, כל אחד מותר כשצריך- תלוי במידת הרגישות של הצדדים אחד לשני ובמידת החשיבות של הנושא או הצורך של כל אחד...

chichushka

New member
מממ...מעניין

נפלאות החיים וגורל מובילים אותנו למצבים שונים ולפעמים גמ מרתקים-יום אחד אתה יכול למצוא את עצמך קשור לעמוד ומשהו מאחור מפנק אותך בהצלפות למרות שרק אתמול היית בטוח שאתה מאסטר עם אופי הכי מצ`ויסטי ... לדעתי זה מעניין ו`שווה עוגיה`, כי צריך לגוון בחיים, צריך לפתוח עולמות, להסתכל מעבר לאופק...אני חושב שיש מצב שתהנה, בכל מקרה תעדכן אותנו :) בנוסף לזה כדי להיות שליט, אדון, מאסטר ברמה אתה צריך לנסות, להרגיש, לעבור ולחוות את הצד של הנשלט... כך תוכל להשתפר ולהיות יותר מנוסה בדברים שאתה אוהב, ואולי גם תגלה דברים חדשים...בכל מקרה תהנה לך מכל הכיוונים! :) תעשה חיים

Z o d i a c

New member
אני מסכים אך לא מסכים

אני חושב שבמקרה הספציפי שלי אין לי צורך להיות עבד בכדי להבין מה הצד השני מרגיש. אני מאוד קשוב לצד השני שאיתי, מודע לכל תגובה חיובית או שלילית למה שקורה ומתאים את עצמי בהתאם.

chichushka

New member
שמח שזה כך...

אך גם מתוך סקרנות...עד שלא תנסה לא תוכל לענות לשאלה פרסמת

whiteeagle

New member
לא חייבים לקשור אותך...

אם נהנת... והתענגת.. ואותו בחור (אם אתה לא רוצה תכיר לי אותו) יכול היה להביא אותך לשיאים מה אכפת לך אם הוא מאסטר עבד או עמוד טלפון?!?!?! (אגב זה היה בכלל סשן של שליטה או סקס ונילה - תביא פרטים) אני חושב ש2 מאסטרים יוכלים לחוות ביחד את הסקס האולטימטיבי בו מאבק השליטה רק יכול לפלפל מחדש שוב ושוב את יחסי המין כשכל צד ינסה לגוון ולהטריף את השני יותר ויותר (למה לי זה לא קורה)

princeOFdream

New member
לנשר-לבן ולך זודיאק...

ובכן, השאלה הראשונה היא, האם אתה מאסטר נטו, או סוויצ' בעצם. הרי ברור שאם אתה סוויצ' אז אין כאן כל בעיה, אתה יכול להיות עבדו של הבחור המדובר ושליט על מישהו אחר. אלא, אם אתה באמת רוצה איתו קשר רציני ואז קרוב לוודאי שללכת עם שניים זה לא רעיון טוב. במקרה כזה, השאלה היא האם גם הבחור המדובר הוא סוויצ' ואז שניכם יכולים להחליף תפקידים בתורות. מאסטר, הוא מאסטר תמיד אלא עם הוא סוויצ' ואם הוא לא, אז שליטה זה מה שהוא יחפש- אין אפשרות אחרת. אבל אם הזוג יודע להינות משני העולמות אז אדרבא. לפי נק' המבט שלי, כפי שכבר ציינתי במאמר שפרסמתי פה, הBDSM לא נשאר רק במיטה, אלא גם מחוצה לה, לכן בשביל לחיות בזוג צריך להיות סגור על הנטיה שלך. התשובה לנ"ל כרגע, היא שאכן נהנית (לפי מה שכתבת) מיחסי-המין עם הבחור המדובר אבל לפי מה שכתבת שם אלו לא היו יחסי סאדו-מאזו, וזה מוביל אותנו לשאלה הבאה. האם אתה מסוגל להינות מיחסים שהם לא סאדו-מאזו במשך כל שהותך עם הבחור? אם כן, אז אין לכם כל בעיה. אם לא, אז שוב אתם צריכים להיות סגורים על הנטיה שלכם. ולבסוף, אני רוצה לציין שאני מסכים לחלוטין עם נשר-לבן, שהרי לדעתי סאדו-מאזו הוא דבר פסיכולוגי לחלוטין, זו גישה לחיים, וזה אומר שמאבקי הכוחות הם חלק מההנאה, ואז שני מאסטרים יכולים להיאבק זה בזה ולהנות מכל רגע. אבל אני בטוח גם שזה חייב להיות זמני, כי שולט אמיתי חייב להיות סגור על עצמו וכדי לחיות בשקט שולט ושליט, השניים חייבים להיות סגורים על מי החזק מבניהם. מקווה שעזרתי.

Z o d i a c

New member
יש דבר אחד בעייתי מבחינתי בדבריך

וגם בדבריו של הנשר הלבן. אני מאמין שלהיות שולט גולש מבחינתי גם לתחומים אחרים בחיים, האם יש לי כוח למאבקי כוח בלתי פוסקים? ממש לא. מבלי להכנס לפרטים אבל אומר לך מה אהבתי אצל אותו הבחור, דומיננטי ככל שהוא היה כשולט כך הוא כיבד את הצורך שלי להיות בשליטה, הוא העריך את הצורך שלי בגבולות ולא ניסה להסוויץ' אותי לצד האחר. אני מאמין שאני יכול להנות מהכל (לרבות לאפשר למישהו אחר לחדור אלי, מה שלא קרה עד היום) כל עוד הוא יפעל בדרך הבחור ויתן לי להרגיש כל הזמן שאני בשליטה. אני מאמין שכניסה לזוגיות תיהיה רק עם אדם שיתחבר יותר לתחום "הנשלט". אין בעיה מבחינתי לבדוק את הגבולות מידי פעם וזה אפילו מבורך, כל עוד כל אחד מהצדדים יודע לחזור למקום ממנו בא.

whiteeagle

New member
זוגיות עם נשלט

ממה שכתבת עולה שאותו בחור בכלל לא ניסה לגרור אותך ליחסי סאדו מאזו... או להסוויץ' (מה הארי פוטר היה אומר על זה) אותך... ונתן לך להישאר במגדר השליטה שלך כמו שאני מאמין ננת לו להיות דומיננטי ושולט בתחום שלו מה שהוביל לדבריך למיזוג נהדר של שליטה כוחניות ותשוקה ... (או שנאי טועה?!?!) אבל מה שעולה מדבריך שאתה מחפש מערכת זוגית עם נישלט ואישית אני לא רואה את עצמי מאסטר ככל שאהייה (ואני מהמאימינים שמאסטר צריך לחוות להיות עבד בטרם ידע לשלוט באמת) לא יוצר מערכת זוגית המושטת על שולט ונשלט (משחקי מיטה זה משהו אחר). בעיניי הפרטנר צריך להיות שווה ערך אלי ואני עליו בלי שולט נשלט עליון תחתון ושאר משחקים... במיטה זה כבר משחק אחר וגם שם אם יתאים לי להיות הזונע והמושפל (כי בא לי!) אהייה ואם ארצה לשלוט (בהסקמת הפרטנר) אז אשלוט... זה הכיף במישהו ששווה אליך ובאותו הראש איתך.. הזרימה לכל כיוון אפשרית רק איפה אמצא מישהו כזה...

Z o d i a c

New member
עכשיו כשאני חושב על זה...

אני לא לגמרי סגור לגבי מה אני מחפש. חויתי מפגשים עם עבדים שונים אבל טרם חויתי זאת כחלק מזוגיות ואני יודע שיש בי רצון להתנסות בזה. אני לא בהכרח מחפש יחסי "שולט נשלט" כמו שאולי הייתי מעדיף יחסים על בסיס של חוסר הדדיות מסוימת. לא יודע...

לא מערבבים זוגיות, עם יחסי שולט

נשלט. בסקס הגבולות פתוחים והכל אפשרי, אבל לא רצוי להמשיך את משחק התפקידים הזה לחיי היום יום. עדיף ליצור חיץ בין שני התחומים.

princeOFdream

New member
ידידי,

זה לא שאתה לא מסכים איתי, אלא שאתה אומר בדיוק מה שאני אמרתי
ואני אסביר שנית, מאבקי כוח זה מבורך- כל עוד בסופו של דבר ברור בידיו של מי הכוח ומי הוא השולט ומי הוא הנשלט.

chichushka

New member
מממ...מעניין

נפלאות החיים וגורל מובילים אותנו למצבים שונים ולפעמים גמ מרתקים-יום אחד אתה יכול למצוא את עצמך קשור לעמוד ומשהו מאחור מפנק אותך בהצלפות למרות שרק אתמול היית בטוח שאתה מאסטר עם אופי הכי מצ`ויסטי ... לדעתי זה מעניין ו`שווה עוגיה`, כי צריך לגוון בחיים, צריך לפתוח עולמות, להסתכל מעבר לאופק...אני חושב שיש מצב שתהנה, בכל מקרה תעדכן אותנו :) בנוסף לזה כדי להיות שליט, אדון, מאסטר ברמה אתה צריך לנסות, להרגיש, לעבור ולחוות את הצד של הנשלט... כך תוכל להשתפר ולהיות יותר מנוסה בדברים שאתה אוהב, ואולי גם תגלה דברים חדשים...בכל מקרה תהנה לך מכל הכיוונים! :) תעשה חיים

למעלה