שני שיעורים השבוע

שני שיעורים השבוע

מאוד שמחה להיות שוב בישראל. השבוע אלמד שיעור אייקידו פתוח בירושלים ביום שלישי בשעה 20:00 בירושלים אייקיקאי, רחוב חזקיהו המלך 17 - בין "בית אלישבע" לבית החולים "משגב לדך", וסמינר "דרך החרב" בתל אביב ביום שישי, בין 12:00-15:00 בבית הספר "אהבת ציון" פנקס 46 (סמינר זה פתוח למתאמנים בכל סגנונות אמנויות הלחימה). אשמח להכיר אישית עוד מקוראי וכותבי הפורום.

אני אגיע ביום שישי

צריך להביא ציוד מסויים ? וברוכה השבה...

אני שמחה מאוד שאת מגיעה

הציוד היחיד שנשתמש בו הוא בוקן (חרב מעץ), ואני מעריכה כי אין אחד כזה בבעלותך. אנחנו נספק את הבוקנים למשתתפים. להתראות ביום שישי!

ואוסיף, אם למי מהמשתתפים יש בוקנים

אנא הביאו אותם, ואל תשכחו, בבקשה, לסמנם עם שמכם. הרבה תודה מראש.

glavi0

New member
ברוכה הבאה...

גם אני מגיע ביום שישי, 2 בוקנים עליי

אתמול צפיתי בשיעור אותו העבירה לי,

בביקורה הקודם נדברנו להיפגש ולצערי לא יצא הדבר לפועל. בביקור הנוכחי העבירה לי שיעור בירושלים מה שאיפשר להגיע ולצפות. לי נראית "בחורה" צנומה ושברירית עד שרואים אותה בפעולה
! תנועה חלקה, מבריקה, שלימה, עם המון עוצמה כזאת שמאפשרת לראות איקידו במיטבו. נהניתי מאוד מהשיעור המובנה מהתהליך ומאופי האימון. הקבוצה עצמה קבוצה מרשימה (לא מעט תלמידים בוגרים על המזרון כייף לראות) שקט דממה, רצף של תנועות ללא הפסקה, ללא דיבורים עבודה נטו (ומהצד נראה שגם הנאה מרובה). כל הכבוד על שיתופי הפעולה אני בהחלט נהניתי מאוד תודה על האירוח חיים

תודות לתלמידים ולמורים

שאירחו אותי בירושלים אייקיקאי שלשום ונתנו לי להרגיש ממש כמו בבית. תודה רבה לשוקי סנסאי ולאסי סנסאי, מורי ירושלים אייקיקאי, וכן תודה למורים המבקרים, זאב סנסאי ויצחק סנסאי. וכמובן לכל התלמידים שמילאו את הדוג׳ו באנרגיה נהדרת. בקידה עמוקה, לי

NetaSher

New member
מחר סמינר של לי בתל אביב

אני ממליצה בחום להגיע ולחוות את לי שמבקרת בארץ, היא אישה מדהימה עם המון כח ועוצמה כשהיא מלמדת. פתוח לאנשים מכל השיטות. לפרטי הגעה או שאלות אתם מוזמנים להתקשר, מספר טלפון מופיע בפלייר

למעלה