שני שאלות בבקשה

Hakarpad

New member
Stargate Infinity

ה'אמת, רציתי לתת לזה סיכוי... ראיתי את העונה הראשונה... אבל זה ממש ילדותי, הרעיון דומה, אבל לא ממש סטארגייט. יש לזה את כל המרכיבים להצליח בגיל הרך, קצת אקשן, חייזרים משונים, בני אדם רכבים מגניבים וכלי נשק מגניבים... אם תשאלו אותי - יותר מגניב מפאוור ריינג'רס, אבל יוגי הו נגיד היה לוקח בגדול. לא שווה ממש להשקיע בסדרה, למרות שיש לה אלמנטים כמעט מכל סדרה מצויירת, היא לא מחזיקה ברעיונות הטובים של סטארגייט או בכותבים הטובים של הסדרה. פשוט תשארו עם הסדרות האמיתיות :) סדרות נוספות? אין ממש... אבל תמיד אפשר לראות את The 4400, Dead Like Me, Dr. Who וכו'.

dvirsasson

New member
הורדתי 8 פרקים..... :(

לצערי הרב, מצאתי את עצמי משקיע בשבוע שעבר את זמני בניסיון להוריד את שמונת הפרקים הראשונים למרבה האירוניה, הסידרה הזאת מיועדת לגילאים 0-4 ולדודו זר סידרה אינפנטילית, שסתם תפסה לי מקום יקר על הדיסק מחקתי אחרי ה-10 דקות הראשונות של הפיילוט

Chelnak

New member
וכמובן - רק לתזכורת - לא מדברים על

הורדות בפורום...

sprqy

New member
נכון וכך עשיתי../images/Emo13.gif

התחלתי את DS9 מעונה ראשונה. חביב ביותר. מזכיר לי קצת בבילון 5...

subatoi

New member
יישר כוח ../images/Emo45.gif

אני ועמיתי (שנמצא פה בפורום פעם בשנה) Bajoran Priest אוהבים אותה יותר מכולן. אני אישית אוהב את כולן מאוד, אבל הפינה לח"ע9 יותר חמה משל האחרות
ד"ש לסיסקו ושות'
ברוך הבא.

sprqy

New member
הפרק על DAX

פרק 7 עונה 1 נראה לי - הזכיר לי SG! עם כל הסימביוט (שיתופן) שיש לדקס ושהיא חיה איתו בהרמוניה - דקס היא טו'קרה!!!!!! גיליתי את המחתרת שלהם!! בקיצור היה פרק מצויין ובכלל הדקס הזאת נראית טוב

subatoi

New member
כן, דקס היא אחת השחקניות האהובות

על רוב הטרקים

למעלה