שני שאלות בבקשה

itaym02

New member
שני שאלות בבקשה

1. האם stargate infinity שווה השקעה? רק שמעתי - עוד לא ניסיתי להשיג. 2. באיזה פרק פחות או יותר sg atlantis מתפצלים מהסדרה המקורית?

lenin972

New member
תשובות (בערך)

1. הסדרה הזאת זה מין שילוב בין כח המחץ וSG. יותר לכיוון כח המחץ ולדעתי בכלל לא משהו. 2. אטלנטיס התחילה במקביל לתחילת העונה השמינית, אבל אחרי שני הפרקים הראשונים 8.1-2 (New Order (Part 1+2 שהם נותנים את ההקדמה למצב שבו הכל נמצא כשאטלנטיס מתחילה.

שאלה על שאלה..

מזה אינפיניטי סדרה נוספת? למה אני כל הזמן מוצא את עצמי שואל שאלות מביכות?

kinspirit

New member
זאת ממש לא שאלה מביכה ../images/Emo8.gif

סטארגייט אנפיניטי היא סדרה מצויירת אשר לא כל האנשים מודעים לקיומה. הסדרה כמעט ולא מוזכרת בקרב יקום סטארגייט, כך שאין שום סיבה שתהיה מודע לה.

kinspirit

New member
אני מודה שלא טרחתי לראות אותה

כמו שאמרתי, מבחינתי היא חלק נפרד מיקום סטארגייט.

lenin972

New member
את האמת, לא משהו

ראיתי פרק אחד והחלטתי שזה יותר מידי. הם שמים שם כל מיני מפלצות שממש לא קשורות לכלום, מזכיר את ספיידרמן בסגנון ציור, אבל העלילה ממש ממש דבילית. אני ממש לא ממליץ על זה כי זה באמת מבייש את המוניטין הממש טוב שיש לכל דבר שקשור לסטארגייט. בכל מקרה, אם אתה רוצה לנסות בעצמך אפשר להשיג את כל הפרקים אצל מיטב הדודות האוזבקיות...

עכשיו אני רגוע.. תודה..

למישהו יש המלצה לסדרה טובה נוספת משהו שיעסיק אותי עד שסג1 יחזרו?

lenin972

New member
4400, אם עוד לא ראית

גם אין לה כ"כ הרבה פרקים כך שאפשר לדחוס אותם בכמה ימים האלה.

subatoi

New member
זה ב-20:45 ליתר דיוק.

ומחר מתחילה העונה השניה, עם ג'פרי (המלך
) קומבס! sub, יו"ר מועדון המעריצים בישראל של ג'פרי המלך קומבס.

Echelon

New member
עוד המלצה.

המליצו לך כבר 4400 ששמעתי שהיא טובה וגם משדרים אותה כרגע בארץ, אבל אם בא לך על עוד משהו (שתאלץ להוריד כי לא משדרים עדיין בארץ), לדעתי נסה להתחיל לראות Battlestar Galactica. סדרה פשוט מהממת, בהחלט תעסיק אותך. רק מדריך לצופה המתחיל: קודם תראה את הפיילוט (יש לו כמה שמות לפעמים: פיילוט, מיני סדרה, וכן הלאה), זה סה"כ איזה פיילוט של שלוש שעות אם אני לא טועה, אחריו עונה ראשונה שיש בה 13 פרקים, ואז עונה שניה שיש בה נכון לעכשיו 10 פרקים, והיא תחזור ביחד עם סטארגייט לעוד איזה 10 פרקים נוספים.

dvirsasson

New member
ראיתי את הפיילוט :)

ראיתי את הפיילוט וממש נהניתי, אבל כשצפיתי לראות את הפרקים הבאים - לא מצאתי אותם, וכך חשבתי, שזו בעצם המיני סידרה אני שם להוריד :)

subatoi

New member
זה בטח כמו מב"כ המצוירת,

שמישהו קרא לה פעם "סקובי דו בחלל"

למעלה