שני קליפים חדשים

שני קליפים חדשים

Enrique ft.Kelis - Not In Love שיר יפה ההתחלה מזכירה לי קצת את ג'סטין Tyra Banks "Shake Your Body" וזמרת חדשה (דוגמנית ישנה) טיירה בנקס הוציאה שיר חדש הקליפ מזכיר לי כל מיני קליפים מעורבבים של ג'ניפר למה לא יודע למה

dor307

New member
טירנ בנקס לא שרה את

unbraik my hort סליחה על הטעויות אני לא רגיל לכתוב מילים מהסוג הזה...בכלל אמא שלי מורה ללשון אז אני מעדיף עיברית שכם שם אני מתבלבל כי אני דיסלקטי!

TheRasmus

New member
אנריקה כזה מטומטם

השיר שלו נחמד בגרסת הרדיו(למרות שהיא כבר יצאה לי מהחורים כי חרשתי עליה יותר מהצפוי), אבל עדיין במקום לקחת לדואט זמרת כמו כריסטינה שיכולה לקדם את המכירות הזעירות שלו באירופה מהסינגלים האחרונים,הוא תוקע את קליס שרק מזיקה לשיר! חבל.. אבל בעצם יכול להיות שהוא רוצה הצלחה בשוק האמריקאי כי קליס באמת יכולה להיות רעיון נחמד.. טוב נראה לאן הוא ייכנס למצעד האמריקאי(אם בכלל).

למה היא לא מזיקה לשיר

היא מוסיפה דווקא,היא חמודה ועכשיו היא התחילה להצליח באירופה גם בגלל מילשייק

shimenrique

New member
סליחה???!!!!

למה להתחיל להעליב ????? אם אתה לא יודע יש לו כבר שיר עם כריסטינה! ועל מה אתה מדבר האלבום האחרוןescape מכר מעל 12 מיליון עותקים בכל העולם! אני מסכימה איתך שקליס לא מוסיפה לשיר עדיף אנריקה לבד, שיר יפה מידי ויש לו הצלחה בכל העולם! שמענו אותכם קנאים אם לא מעניין אותכם אז אל תתעסקו!

shimenrique

New member
סליחה???!!!!

למה להתחיל להעליב ????? אם אתה לא יודע יש לו כבר שיר עם כריסטינה! ועל מה אתה מדבר האלבום האחרוןescape מכר מעל 12 מיליון עותקים בכל העולם! אני מסכימה איתך שקליס לא מוסיפה לשיר עדיף אנריקה לבד, שיר יפה מידי ויש לו הצלחה בכל העולם! שמענו אותכם קנאים אם לא מעניין אותכם אז אל תתעסקו!

למעלה