שני קוטג' , אחד אישה
דבר זה לקוח מהמייל שלי , כנארה שכבר קיבלתם אותו ובכל זאת למי שעדיין לו מכיר... ולפני שאמשיך , רציתי להגיד שחזרתי אליכם לאחר העדרות קלה והתגעגעתי לכולם ובזאת מביאה
לכולם ועכשיו לסיפור: שני קוט'ג , אחד אישה זה כתוב בלשון זכר : מילה של גבר הכותב לא ידוע ... וזה מתחיל כך : מה בסה"כ ביקשתי ? אישה פשוטה , יפה , חמה , עשירה , עם גוף טוב , משכילה , אמהית , תומכת , מבינה , מפרגנת ורגישה . שתחהכ לי , שתנקה לי , שתבשל לי , שתעריף את הכשרונות שלי ותסלח לחסרונות שלי . שתצחק מבדיחותי , גם בפעם החמישית , ושתתגעגע אלי גם שהיא איתי , שתעטוף אותי בחום אבל שלא תחנוק , שיהיה לה טעם יקר אבל שלא תיהיה בזבזנית , שתיהיה אסטרטיבית , אבל לא על חשבוני , שתתלבש סקסי אבל באופן צנוע, שתגניב את החברים שלי אבל מרחוק, שתיהיה לה קריירה משלה אבל שתחכה לי בארבע בבית , עם אוכל חם וחלוק סאטן וורוד, הערה שלי : ומה איתנו הנשים ? שתרוויח הרבה , אבל שאני ירוויח יותר (נראה אותך גבר ) , שתדע לדאוג לעצמה אבל קודם שתדאג לי (טוב לפני זה הילדים ) שתיהיה אחלה אמא לילדים (נו זה ברור לא )במיוחד לילד שלי (ומה איתי אני לא ילדה ) , שתדע לגלגל סושי אבל גם לבשל חריימה (רב השפים בעולם אדוני הם גברים ) , שתעביר לי את כאב הבטן בנשיקה או ברייקי ושהיא עצמה אף פעם לא תיהיה חולה (נו באמת?) שתיהי רכה ונעימה בלי שאראה אותה מזיעה בשביל זה . שתקנה לי מתנות (קודם אתה ) שאני לא אצטרך להחליף , שתקנא לי אבל שלא תיהיה קנאית (נראה לך ) שלא תעיר לי על הנהיגה שלי גם שאני דורס זקנות (אז על מה כן) שההורים שלה לא ישאלו מה עושים ההורים שלי , שיהיה לה חיים משלה אבל שתקרא לי חיים שלי (עד כאן) ושתגרום לי לצחוק עד דמעות וגם לבכות מאושר נו מה בסה"כ בקשתי (באמת דברים שוליים ) ובקונטה אני מבקשת פיליפינית צמודה , מכונית יוקרתית , נהג צמוד , מישהי שתעזור לי עם הילדים , כלומר אתה , הכל יכול נראה אותך קם בלילה להחליף חיתול , או לקרוא סיפור לפני השינה או לעזור בשעורים , להקפיץ לחוג ,לנקות ת'בית , לבשל , לגהץ נו .... נכון שיש הרבה גברים שעושים זאת , אז מה ביקשתי לא הרבה שיהיה לי כל יום משהו חדש ללבוש , שתפרגן לי גם שאני נראת על הפנים , שתצחיק אותי כל רגע ושעה, שתחבק אותי ותתן נשיקה ,ותגיד אני אוהב אותך מליון פעם ביום , מה בסה"כ ביקשתי שיהיה לי זמן לצאת למול , לעשות מסע קניות ענק כל חודש , ועוד ועוד...
דבר זה לקוח מהמייל שלי , כנארה שכבר קיבלתם אותו ובכל זאת למי שעדיין לו מכיר... ולפני שאמשיך , רציתי להגיד שחזרתי אליכם לאחר העדרות קלה והתגעגעתי לכולם ובזאת מביאה