שני קוטג' , אחד אישה

שני קוטג' , אחד אישה

דבר זה לקוח מהמייל שלי , כנארה שכבר קיבלתם אותו ובכל זאת למי שעדיין לו מכיר... ולפני שאמשיך , רציתי להגיד שחזרתי אליכם לאחר העדרות קלה והתגעגעתי לכולם ובזאת מביאה
לכולם ועכשיו לסיפור: שני קוט'ג , אחד אישה זה כתוב בלשון זכר : מילה של גבר הכותב לא ידוע ... וזה מתחיל כך : מה בסה"כ ביקשתי ? אישה פשוטה , יפה , חמה , עשירה , עם גוף טוב , משכילה , אמהית , תומכת , מבינה , מפרגנת ורגישה . שתחהכ לי , שתנקה לי , שתבשל לי , שתעריף את הכשרונות שלי ותסלח לחסרונות שלי . שתצחק מבדיחותי , גם בפעם החמישית , ושתתגעגע אלי גם שהיא איתי , שתעטוף אותי בחום אבל שלא תחנוק , שיהיה לה טעם יקר אבל שלא תיהיה בזבזנית , שתיהיה אסטרטיבית , אבל לא על חשבוני , שתתלבש סקסי אבל באופן צנוע, שתגניב את החברים שלי אבל מרחוק, שתיהיה לה קריירה משלה אבל שתחכה לי בארבע בבית , עם אוכל חם וחלוק סאטן וורוד, הערה שלי : ומה איתנו הנשים ? שתרוויח הרבה , אבל שאני ירוויח יותר (נראה אותך גבר ) , שתדע לדאוג לעצמה אבל קודם שתדאג לי (טוב לפני זה הילדים ) שתיהיה אחלה אמא לילדים (נו זה ברור לא )במיוחד לילד שלי (ומה איתי אני לא ילדה ) , שתדע לגלגל סושי אבל גם לבשל חריימה (רב השפים בעולם אדוני הם גברים ) , שתעביר לי את כאב הבטן בנשיקה או ברייקי ושהיא עצמה אף פעם לא תיהיה חולה (נו באמת?) שתיהי רכה ונעימה בלי שאראה אותה מזיעה בשביל זה . שתקנה לי מתנות (קודם אתה ) שאני לא אצטרך להחליף , שתקנא לי אבל שלא תיהיה קנאית (נראה לך ) שלא תעיר לי על הנהיגה שלי גם שאני דורס זקנות (אז על מה כן) שההורים שלה לא ישאלו מה עושים ההורים שלי , שיהיה לה חיים משלה אבל שתקרא לי חיים שלי (עד כאן) ושתגרום לי לצחוק עד דמעות וגם לבכות מאושר נו מה בסה"כ בקשתי (באמת דברים שוליים ) ובקונטה אני מבקשת פיליפינית צמודה , מכונית יוקרתית , נהג צמוד , מישהי שתעזור לי עם הילדים , כלומר אתה , הכל יכול נראה אותך קם בלילה להחליף חיתול , או לקרוא סיפור לפני השינה או לעזור בשעורים , להקפיץ לחוג ,לנקות ת'בית , לבשל , לגהץ נו .... נכון שיש הרבה גברים שעושים זאת , אז מה ביקשתי לא הרבה שיהיה לי כל יום משהו חדש ללבוש , שתפרגן לי גם שאני נראת על הפנים , שתצחיק אותי כל רגע ושעה, שתחבק אותי ותתן נשיקה ,ותגיד אני אוהב אותך מליון פעם ביום , מה בסה"כ ביקשתי שיהיה לי זמן לצאת למול , לעשות מסע קניות ענק כל חודש , ועוד ועוד...

חתולון*

New member
ערב טוב שבלולית ../images/Emo24.gif יופי שבאת

ואפילו קצת התגעגענו את מאד חסרת לנו עתה כשהגעת עם הקוטג' ואני יודע שאת לא ברוגז הגעת עם סיפורייך ואהבתך הפורום בשמחה מקבלך

תודה לחתולון

ואני מודה לך מאוד וגם לך התגעגעתי ושמחה אני שסוף סוף הגעתי ותוד שגם הפורום מקבל אותי בשימחה ולו ולך אני מודה בברכת תודה גדולה

תודה טאקי

גם לי את חסרת מאוד והתגעגעתי אלייך ולפורום עוד עוד שמחה אני לחזור ולתת לכולם ולפורום שימחה ואור
|

Crossface

New member
גמני רוצה אישה כזו

ואני מוכן גם להיות הגבר שהיא רוצה

קרוסי הצחקת אותי

אתה באמת באמת מוכן , כי אני חושבת שבשבילה זה רק ההתחלה ... והדרך עוד מרובה אבל אם אתה מוכן, מי אני שזאת ימנע רק תגיד לי שאתה מוצא אותה ...

Mוניk

New member
שבלולית../images/Emo24.gif

מגניב שבלולה אחלה אימל וההוספה שלך גם משו משו גדולההה אהבתי וטוב שחזרת מאמי געגעתי אלייך

תודה מוניקי

דרך אגב ראית שרשמנו בדיחות כמעט באותו זמן ,
בכל אופן המון תודה , ואני שמחה לחזור ולך גם התגעגעתי
ועוד נשיקה ענקית

למוניקי המון תודה../images/Emo23.gif

על הברכה הלבבית וגם התגעגעתי אלייך ואל כולם

למעלה