שני פסוקי תהילים.

playtrip

New member
שני פסוקי תהילים.

כל מה שצריך זה להגיד שני פסוקים: "הללו את ה' כל גויים, שבחוהו כל האומים, כי גבר עלינו חסדו ואמת ה' הללויה!" בבקשה, תעשו לי טובה, כל מי שקורא את ההודעה הזו שיגיד את שני הפסוקים האלו. אם יגידו רק את שני הפסוקים האלו כ6 מליון פעם, הגאולה תתקרב בשלושה ימים. אם יגידו את כל ספר תהילים כ6 מליון פעם הגאולה תתקרב בשנה וכשלושה חודשים לערך נותרו בערך עוד כ200 שנה לגאולה. בבקשה, שכל אחד מהאנשים בפורום יגידו את המזמור הזה פעם אחת... ומה טוב אם יחזרו על המזמור הזה מספר רב של פעמים במשך חצי שעה. תגידו אותו כמה שיותר! בבקשה! אני רוצה לראות את הגאולה בחיים שלי!!! זה החלום שלי! בבקשה תעזרו לי להגשים חלום! רק שני פסוקים! אם נתאמץ מספיק הגאולה יכולה להיות אפילו עכשיו! "הללו את ה' כל גויים, שבחוהו כל האומים, כי גבר עלינו חסדו ואמת ה' הללויה!"

playtrip

New member
תיקון טעות.

הללו את ה' כל גויים, שבחוהו כל האומים, כי גבר עלינו חסדו ואמת ה' לעולם הללויה! פשוט שכחתי את המילה "לעולם".

אתה באמת חושב שזה כל כך קל?

שקריאת מזמור או פסוק יכולה לשנות את העולם? הלוואי שזה היה כך. בשביל הגאולה או איך שלא יקראו לזה, העולם יצתרך לעבור קפיצה תודעתית וזה לא קורה בבת אחת. בני אדם נאלצים להשתנות וזה לא תהליך נטול כאבים. בקיצור, אין כפתור שלוחצים עליו, ובדרך קסם כל בעיות העולם נפתרות. גאולת האדם תלויה באדם, לא בקריאה של פסוק. ודרך אגב, גם אם הולכים על הפיתרון הדתי, גם שם אין פיתרון קסם- צריך לקיים את כל תרי"ג המצוות. לפי הדת, אלוהים לא מאמין בקיצורי דרך.

כל תנועה קטנה בעולם הזה חשובה!

כל תנועה הכי קטנה שאדם עושה להשתנות לטובה זה דבר גדול וע-נ-ק בשביל בורא עולם! ואין יאוש בעולם כלל.

Nizzan Cohen

New member
תתנזר.

שב בבית ותגיד את זה כל הזמן, none stop, במשך כמה שנים טובות, ותחסוך את זה מאיתנו.

גאולה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מה, גאולה באה ולא סיפרו לי עליה
מי זו או מה זו גאולה

amits6

New member
גאולה וכל זה

דבר ראשון הגאולה תגיע כשנהיה מוכנים לה. התורה מדברת על "ואהבת לרעך כמוך" זה אומר שקודם כל האדם ידאג לעצמו ויאהב לעצמו ולאחר מכן לאהב ולעזור לזולת ואפשר לגלגל את זה איך שרוצים. אדם לא יכול לאהוב אנשים אחרים כל עוד הוא לא אוהב את עצמו כי החיים הם כמו מראה ומה שאתה מקרין זה מה שאתה מקבל. הגאולה זה לא רק שני פסוקים (שהם כמו מנטרה) אלא להאמין ולהיות אדם טוב ושכל אחד ידאג לעצמו. ובינינו הגאולה היא אינדיבידואלית ולא חלק מהכלל אלא שאחד ועוד אחד יכולים להשפיע על הכלל כמו שלצערי קורה היום עם האלימות והשנאה בעולם כולו. אז חבר תתחיל לעבוד על עצמך ותראה דוגמא לסביבה שלך עם אהבה ועזרה לזולת. שלכולכם יהיה יום עם הרבה אור ואהבה.

למעלה