שני עיגולים

דגנית

New member
שני עיגולים

שני עיגולים במרחב שני עיגולים בשני צבעים שני עיגולים הם שני אנשים הם אני ואתה הם אתה ואני הם היא והוא והוא והיא הם את והוא והוא ואת מה המרחק בין שנינו האם יש נקודות השקה מעטות או רבות האם יש נקודות חיבור בודדות או רבות מה המקום של כל אחד מאיתנו במרחבי העולם המשותף האם יש לכל אחד מאיתנו אוויר מספיק לנשימה שני עיגולים במרחב הם שני אנשים הם אני ואתה הם אתה ואני עד כמה היה בנינו מרחב האם הוא הספיק להיות אני להיות אתה עד כמה יש בינו מרחב כזה שמספיק כמו אוויר לנשימה עד כמה אתה הוא אתה ואני היא אני עד כמה היינו ביחד עד כמה נפרדים מה המרחב שכל אחד צריך מהו מרחב הנשימה לפני.. התחושה המחניקה שני עיגולים נפרדים כחול וצהוב שני עיגולים עד כמה הירוק שולט לנו בחיים האם אנחנו מודעים לצורך שלנו להיות אנחנו בעלי אישיות, רצון, עשייה משלנו.. לא ביחד. לחוד. שלי. רק שלי... מי אנחנו בתוך כל קשר בחיים. עם בן הזוג. עם חברים. עד כמה היחד הוא יחד ועד כמה.. מותיר מרחב, שהוא אוויר לנשימה. לנשמה. עד כמה אנחנו מודעים לחברות, לקשרים, לאנשים נוספים.. למהות. שלנו בחיים. חשבו על שני העיגולים, עד כמה אתם משיקים, עד כמה נפרדים..

למעלה