שני נחשים חדשים!!

שני נחשים חדשים!!

היום הייתי בבית החיות אצל שמעון וראיתי את המשלוח .... וחלטתי להתחיל למלאות את ארון הנחשים שלי אז היום קניתי 2 כרכנים אחד תירס והשני טקסס לוגיסטיק(משו כזה...) 2 נקבות התירס בערך 70 ס"מ והטקסס 30 הייתי אומר עכשיו האכלתי את כל הנחשים שלי ...כולל אותם... יש לי בואה 85 ס"מ מתכדר 55ס"מ והכרכניות החדשות!!! אבל הטקסס אכלה 2 וולדות חיות ... כאילו לא חנקה אותם פשוט בלע אותם .... זה בגלל שהיא ידע שהיא לא צריכה להתעמץ או שהיא לא יודעת עדיין ממש לחנוק??

tom klein

New member
תתחדש אחי

דבר איתי בבקשה בפרטי כמה עלה לך הכרכניות שתיהםם ותירשום בפורום ( אם אתה יכול בבקשה ) כל מה שהגיעע חדש

תום דברים שאתה רוצה לדבר עליהם

בפרטי תפנה בפרטי ותדבר עליהם שם. זה לא קשור ולא מעניין את יתר חברי הפורום.

eliori1

New member
היו להם......

היו להם בואות בייבי? ואם כן כמה הם עולות?

תתחדש

לפעמים נחשים שרגילים למזון מת אוכלים מזון חי כאילו הוא מת בלי לחנוק ובלי כלום. זה עובד כשמדובר על ולדות של עכברים או חולדות אבל כשמדובר על עכבר בוגר מהר מאוד הנחש קולט שבלי להרוג את הטרף הוא לא יצליח ואז הוא חונק אותו.

רן333

New member
אני נתקלתי בתופעה של בליעת ולדות

חיים גם אצל נחשים שלא אכלו שום טרף מת בחיים שלהם. זעמניים שונים שגידלתי בעבר, כולל כאלה שבקעו אצלי, נהגו לאכול ולדות בצורה הזו. בהמשך, כשעברו לאכול עכברים גדולים יותר - הם דאגו לחנוק אותם היטב לפני הבליעה. דרך אגב, בעבר הרחוק נתקלתי גם בנחשים שבלעו גוזלי ציפורים, ואף ציפורים בוגרות, מבלי לחנוק אותם כמו שצריך. אבל כשאותם נחשים קיבלו יונקים בוגרים (בעיקר עכברים) הם חנקו אותם ביסודיות רבה.

T M Y

New member
כן זה משתנה מנחש לנחש

נתקלתי בזה לא מזמן גופרים... נקבה שאוכלת ולדות עם דיער בולעת אותם מהחילק האחורי והם מציצים עד לרגע שהם נכנסים לבטן זה מוזר.. לאומתה שהכרכנית שלי הייתה ביבי היא הייתה חונקת מלא זמן עדשהייתה בטוחה ב100 אחוזים שהולד מת אני מאמין שזה משתנה מנחש לנחש תלוי באופי של הנחש עצמו ולא בסוג כשהם עוברים לעכברים הם יותר תקופנים אך לא כולם:)

רן333

New member
אם כבר הזכרת זעמני מטבעות, רציתי

לשאול: יצא לך לראות זעמן מטבעות שחונק את הטרף שלו כמו כרכן או חנק, או ש(כשהם כן טורחים להרוג) הם רק מועכים את הטרף כנגד איזשהו חפץ (כמו שזעמנים שחורים אוהבים לעשות)?

הכי קרוב לחניקה זה שהנחש התחיל

להיכרך סביב עצמו דבר שהראה על חוסר מקצועיות ברור. בדרך כלל הם או אוכלים את החיה כמה שיותר מהר או שהורגים אותה על ידי מעיכה או חנק בעזרת הפה.

t a m i r 3

New member
גם הכרכנים בייבי

שלי אכלו ולדות בחיים ולפעמים גם התחילו מאחורה ואז רואים את הוולדה בחיים עד שהוא אוכל את הראש

T M Y

New member
חחח כן..

הגופרים שהיו אצלי והחלפתי.. אז הם היו אוכלים אותם חיים מאחורה מתחילים לרוב והולד צורח עד שהוא נכנס לפה.. אני מאמין שלא מזיז להם כי הם חרשים הם עדיין אוכלים ככה אצל חבר שלי..

למעלה