שני מתוקית,

קארן_@

New member
שני מתוקית,

חזרתי לראות מה שלומך. תזכרי שמותר לך גם להישבר, את רק בן אדם ואני יודעת שקשה לך היום במיוחד. אוהבת- קארן.

קארן_@

New member
ולך ילדונת, נשמתי-

תודה. וסליחה אם קצת הדאגתי אתמול בלילה. כצפוי נרדמתי רק לחצי שעה ומאז אני ערה. הרגשה לא ברורה. יהיה בסדר. היום הזה צריך להגמר. מהר. תבכי מאמי שלי, אני יודעת שקשה לך. אם את רוצה שאני אתקשר רק תגידי. אני לא רוצה להפריע. אוהבת אותך המון- קארן.

ילדונת~

New member
קארן יקרה שלי....

את יודעת שאת אף פעם לא מפריעה לי... ואת מוזמנת חופשי להתקשר מתי שבא לך.... איך את יקרה?????? ידעתי שלא תשני אוףףףף איתך... שתית משהו היום? ואלי תנסי ללכת לאכול טיפה את חייבת מאמי אוהבת אותך המון נשמתי נשיקות

karen_karen

New member
ילדונת שלי

אני שותה מים כל היום רק מים ומשתדלת כמה שיותר מים מקווה שגם את ממוש }{ {} :)( אוהבת אותך שני

מייק 48

New member
שני חמודה ומתוקה (וכואבת היום)...

מה שלומך היום ? מקוה שאת מחזיקה מעמד ביום הקשה הזה... מקוה שלמרות הכאב והצער הנוראים את חזקה עדיין ולא נופלת... זיכרי שמותר לבכות ולכאוב ולהוציא הכל... אבל בבקשה לא להישבר ולא ליפול... אריק אהובך ודאי רוצה שיהיה לך טוב... הוא לא היה רוצה לראותך נופלת... אז שימרי על עצמך, מתוקה... בשבילו, בשבילך ובשבילנו... אז תעברי את היום איכשהו... ואחר כך חג עצמאות שמח, עשי קצת חיים... מגיע לך גם טוב בחיים... כולנו נחזיק בך וניתן לך יד... ולב רחב וגדול וענק... ונחבק אותך בחום שלך באהבה תמיד מייק

מייק 48

New member
ילדונת מתוקה ואהובה - מה שלומך ?

חומד, גם לך מאחל שיעבור בשלום היום הקשה הזה... נותנים לך יד להחזיק בך היום שלא תפלי... שיגמר היום בלי נזקים - שמרי על עצמך... ומהערב חג עצמאות שמח שיהיה לך טוב וכייף תני לעצמך להנות, מתוקה כי מגיע לך רק טוב מחבק באהבה ואוהב מאד מייק

מייק 48

New member
צהריים טובים קארן יקרה...

היום יום כואב וקשה ובאמת מותר לבכות ולכאוב... מאחל לך שיעבור בשלום עד הערב, בלי הרבה נזק... אחר כך שיהיה לך טוב וכייף כי מגיע לך... חג עצמאות שמח! החזיקי מעמד היום אוהבים אותך כולם ומחבקים מייק

קארן_@

New member
מייק, חג-עצמאת שמח!

היום הזה אכן קשה. נעבור אותו.... חג שמח יקירי. קארן.

למעלה