שני מתוקה

גלי...31

New member
שני מתוקה

מה שלומך? איך את מחזיקה מעמד ביום זה? איתך בכאבך גלי

karen_karen

New member
גלי

אני ... עוד לא קולטת הכול פתאום חוזר אלי זה ממש מוזר אני כאילו חווה הכול שוב אמנם עברה שנה והכול לפתע כל כך טרי זה ממש מוזר לא יודעת הכיצד לקבל את זה שוב אני בבעיה מה שבטוח שאני לא אחגוג היום כמו רוב עםפ ישראל כי אין לי מה לחגוג איבדתי את מה שהיה מאז ומעולם הכי חשוב לי בחיים איך אוכל לחגוג את זה? אבל אני גם לא מתכוונת לבכות כי הכאב נמצא תמיד הוא קיים אולי לא כל כך בולט כי יש דברים שחשובים לי בחיים ואני חייבת להצליח למרות האבדה הגדולה חשוב לי להצליח ולהגיע רחוק וגם טוב שכך כי חשוב למרות הכול לדעת איך ממשיכים הלאה זה בעצם הלמידה הכי גדולה שלי מכל זה איך לקום ולעלות למעלה אחרי נחיתה כזו קשה והיא היתה הכי קשה שהיתה לי בחיים אובדן כזה נוראי תודה לך גלי שאת איתנו כאן זה כל כך חשוב לכולם אני מקווה שאת בסדר אוהבת אותך את כולכם שני

גלי...31

New member
שני...

את חכמה... מקסימה... מגיע לך רק טוב בעולם... אני מבינה את כאבך, ויודעת שיום הזיכרון לא נועד לך... אצלך הזיכרון הוא יומיומי, והכאב מן הסתם מצוי לו שם כל הזמן. אך תתנחמי בעובדה שהיתה לך אהבה כה גדולה, ואריק....עדיין אוהב אותך ויאהב אותך לעד... הכאב שלך בטוח לא יעלם, אך אומרים שהזמן עושה את שלו... שני, אוהבת אותך על מה שאת... נשמה טובה שכמותך... שיהיה לך קל עד כמה שאפשר... גלי

גלי...31

New member
אצלי הכל בסדר....

חייבת לזוז עכשיו... ביי שני ותשמרי על עצמך מתוקה!!! גלי

למעלה