שני משחקים הלילה- 5/5

rapgamer4ever

New member
שני משחקים הלילה- 5/5

אטלנטה חייבת להנחיל הפסד ראשון בפלייאוף לוויזארדס, אחרת היא בדרך החוצה.
קונלי בספק למשחק מול גולדן סטייט. אני מקווה שישחק, בלעדיו הסדרה חד צדדית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קונלי הגיע למשחק רעב

9 נקודות בשש דקות עם 4 מ 4 ומשדה
פתיחה טובה לממפיס, 16:11 באמצע הרבע הראשון

Cade Foster

New member
מייק קונלי - הכי אנדרייטד בליגה

רק הוא וראנדולף הגיעו למשחק התקפית וזה מספיק לממפיס לשלוט לגמרי במשחק בינתיים. מנצח את קארי בגדול בדו קרב הרכזים כרגע.
&nbsp
אם ממפיס מנצחת יש לנו פה סדרה לא פחות טובה מהספרס-קליפרס.

Executioner

New member
אתה ממהר

ממפיס לצד רבע של 28 יכולים לקלוע 8. עד הרבע הרביעי אי אפשר באמת לדעת לאיזה כיוון משחק של ממפיס הולך.

Cade Foster

New member
בגלל זה אמרתי בינתיים :)

שמע כל הזמן שקונלי היה על המגרש ממפיס די קרעה אותם לגזרים, כשהתחילו לעלות שחקני הספסל הפער התחיל להתקזז ודווקא ברבוסה הוא האיש שמחזיק את גולדן בינתיים.

Executioner

New member
הספסל עשה סגר את הפער

&nbsp
&nbsp

Ori L88

New member

הוא שחקן ענק , אין לו חורים במשחק. פשוט הוא לא פלאשי , לא משחק בשוק גדול והוא חלק ממכונה משומנת.
אני שמח שגולדן הפסידו , אני רוצה לראות ממה הם עשויים. לנצח בממםיס זה לא קל בכלל.

Cade Foster

New member
מחצית מושלמת של ממפיס

אני כל כך אוהב את המצ'אפ בין 2 הקבוצות האלה. בכל רגע נתון גולדן יכולה לעשות 8 נקודות רצופות בדקה, מצד שני בכל רגע נתון ממפיס מסוגלת לעשות 5-6 עצירות רצופות.

אם הספלאש בראדרז לא יתעוררו במחצית השנייה גולדן תאבד פה את הביתיות. קארי לא פוגע ות'ומפסון מנסה להכניס את עצמו בכוח למשחק ובינתיים עושה רק נזק.

Executioner

New member
נכון לעכשיו ממפיס עושים את שלהם

הם קולעים יותר, הם משאירים את ההתקפה של ג"ס על 37%, הם מאבדים פחות והם יותר אגרסיביים. פתיחה טובה של רבע מס' 3 יכולה לגמור את המשחק.
&nbsp
ייגר עם ניהול משחק מעולה עד עכשיו.

Executioner

New member
1st Team All Defense

זה בערך מסכם את המשחק הזה. טוני אלן שומר גדול.
אבל החזרה של קונלי נתנה לממפיס את היתרון. קונלי לא נותן לממפיס רק עוד מימד בהתקפה, הוא שולט בהתקפה. הוא הגנרל של ממפיס כשזה מגיע להתקפה. בנוסף הוא גם שומר הרבה יותר טוב מאודריך וקלאתיס. אז עכשיו אפשר לתת לקונלי, לטוני "1st team all defense" אלן ולקורטני לי לשמור על קארי וזה מסתכם בערב קליעה רע של שני הקלעים הטובים בליגה.
ראנדולף היה אגרסיבי והיה שם בשביל ממפיס במשך דקות ארוכות אבל הם עדיין לא קיבלו בהתקפה מה שהם צריכים לקבל מגאסול, הוא עדיין רך מידי.
&nbsp
סך הכל חדשות טובות לממפיס עם משחק סביר בלבד של גאסול בהתקפה, עדיין בלי ג'ף גרין ועם קונלי שנתן משחק גדול בדקות מועטות הם מצליחים לנצח בחוץ. זה בהחלט יתרון.
דייב ייגר ניהל את המשחק הזה בצורה פנטסטית, התגובות שלו היו מהירות והרוטציות שלו היו מצויינות.
&nbsp
מצד שני אין הרבה מה להגיד, ערב קליעה לא טוב לספלאש ברוטרס וגרין אחרי משחק גדול לא הצליח לתת את אותה התפוקה. גם הגנתית אסור להם לתת לממפיס להגיע לאיזור ה100 נק', זה חדשות רעות.
&nbsp
עדיין, סך הכל במדד האגרסיביות (וביחס לסדרות של ממפיס משנים קודמות) משחק 1 ו2 עדיין לא שם.

ייגר עשה עבודה מעולה

הפיק את המקסימום מהדקות של קונלי. כשגולן סטייט הלכה לסמול בול הוא הגיב עם סמול בול בעצמו כשגרין משחק 4 וזה עבד טוב. אבל הוא לא הסתנוור וידע שהוא לא יצליח לנצח את גולדן במשחק שלה לאורך זמן, החזיר את שני הגבוהים שלו שהחזירו לו עם המון רבאונד התקפה והגנה בצבע שזה בדיוק מה שהוא היה צריך כשגולדן לא פוגעת מבחוץ. בקיצור ניהול משחק מעולה שלו.

fatnoam

Active member
אני ציפיתי שג'ף גרין יהיה בערך ככה בפלייאוף

ממוצע 13 נקודות למשחק בממפיס העונה, אז אתמול קלע רק 8, אבל אלו היו 8 חשובות. הוא היה אגרסיבי ושיחק טוב ב-4, מה שנתן מענה לסמול בול של הווריירס. לא חושב שזה "עדיין בלי ג'ף גרין", להפך אני חושב שהיה לו אימפקט.
&nbsp
&nbsp

הסיפור של טוני אלן והקהל של גולדן סטייט ענק

במשחק הקודם היה בזמן איזה פסק זמן ריקוד של ילדים על המגרש באוראקל. טוני אלן כנראה לא שם לב או סתם עשה בכוונה ופשוט עבר שם באמצע:
&nbsp
https://vine.co/v/eZzFYJHtLb5
https://vine.co/v/eZzUgdDLgQ7
&nbsp
מאז, הקהל של גולדן סטייט שורק בוז בטירוף כל פעם שהוא נוגע בכדור. וזה אשכרה המשיך גם למשחק הזה.
&nbsp
מה שכן צריך לציין לרעה שבדקה האחרונה של המשחק הקהל של גולדן סטייט כבר התחיל לצאת מהאולם והשאיר את 30 השניות האחרונות של המשחק באולם חצי ריק. מאוד עלוב מצידם. הווריורס לא הפסידו שם מאז פאקינג ינואר והם לא יכולים להישאר עד הסוף כדי לכבד את המועדון? לא מתאים לקהל שלהם.

חח כן גרין אמר אחרי המשחק ה1 שלא הפסיק לצחוק

והוא גם אמר שהוא מקווה שהקהל ימשיך כל הסדרה רק כי זה מצחיק אותו.
&nbsp
טוני אלן בכלל בחור מצחיק, I'm proud of you man.. one eye'd charlie

למעלה