שני משחקים הלילה- 20/11

rapgamer4ever

New member
שני משחקים הלילה- 20/11

3:00
מיאמי- קליפרס: הקליפרס בערב השני של בק טו בק יקוו לפגוש את מיאמי ללא וויד (בספק למשחק). כריס בוש ינסה להתנער מהתקופה הרעה (ב-4 המשחקים האחרונים: 13.5 נקודות ו-6 ריבאונדים) ולנצח את בלייק במצ'אפ הישיר.

5:30
סקראמנטו- שיקאגו: הבולס בעיצומו של מסע החוץ במערב יפגשו את הקינגס שהתקררו קצת מפתיחת העונה המעולה שלהם. קאזינס יפגוש בקו הקדמי הקשוח של הבולס... יהיה מעניין.

billc

New member
מיאמי קליפרס

מריו וקול פותחים בחמישיה הראשונה של מיאמי מריו במקום וייד
גריפין מאוד אגרסיבי על ההתחלה

OrEl74

Well-known member
מנהל
כריס בוש נגד הקליפרס

הבחור משחק כמעט לבד! (קצת עזרה מדנג)
&nbsp
ההיט מקבלים בראש ונראה לי שהקליפרס נותנים את המשחק הטוב ביותר שלהם עד עכשיו, הכל מתחבר להם פתאום.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה לא משדרים את הבולס מול הקינגס?

מעצבנים ערוץ הספורט האלה!
&nbsp

Madridista521

New member
ראיתי את שני המשחקים, תענוג

הקליפרס פשוט יכולים להציג כדורסל ברמה אדירה. כשהם בzone הכדורים זורמים כל כך טוב והם כל כך מתואמים, תענוג, אני מקווה שהם ימשיכו במגמה ובהשתפרות כי הם קונטנדרים רציניים שמציגים כדורסל פשוט מהנה.
הם פתחו מאוד חזק עם אחוזים מאוד גבוהים וסגרו את המשחק כבר ברבע הראשון ולא נתנו להיט לחזור אליו, תצוגת כדורסל אדירה שלהם !
&nbsp
לגבי הקינגס, הם פתחו מאוד חזק את העונה והניצחון על שיקאגו היה מאוד מרשים. שיקאגו הייתה נראית די אימפוטנטית ובכל זאת נתנה פייט לכל אורך המשחק. נסלח להם על האימפוטנטיות, רוז וגאסול אלו חיסורים מאוד משמעותיים.
ואיך אפשר בלי לתת איזו מילה טובה לעומרי ? משחק ללא טעויות, חטיפה, ריבאונד ו14 נקודות ללא החטאה אחת.
הבחור פשוט יעיל, הסלים שלו הם לייאפים כתוצאה מחדירות לסל או הרבה תנועה ללא כדור. גם בהגנה כספי אגרסיבי יותר ולא פראייר, רק שימשיך ככה !

לכלכתי על כספי לפני איזה שבועיים,

אבל מאז הוא נתן כמה משחקים טובים מאוד, במיוחד ההוא נגד שיקאגו.

Ori L88

New member

הוא ממש מפתיע אותי לטובה , יצא לי לראות כמה רבעים של סקרמנטו. והייתי צריך לשפשף את העניים שזה כספי עושה את כל הפעולות המצויינות האלה.
הלוואי שימשיך ככה! כי זכרו לנו כבר כמה פעמים פתיחת עונה טובה שלו ואז דעיכה ככל שהעונה מתקדמת.
נראה גם שחברתית הוא מאוד חזק שם וזה תמיד טוב.

גם אני דיי דרסתי אותו לפני תחילת עונה

אמרתי שהוא צריך לחזור לאירופה, שאין לו מה לחפש בNBA..
תבחרו כובע אני אבחר בכיף לאכול. לא שהוא סופרסטאר אבל בהחלט מתאים לקינגס ובעל מוטיבציה גבוהה מאוד.
זה דבר יפה לראות

למעלה