שני מבזקים על שחקנים

שני מבזקים על שחקנים

אתמול ניצלתי את הנחת הקולנוע כדי לצפות בג'ון וויק (סרט פעולה סטנדרטי. שום הפתעות או עומק מיוחד), ולראות את אלפי אלן משחק תפקיד זהה בערך לתפקיד שלו במשחקי הכס, של הבן הלא לגמרי מוצלח של ארכי-קרימינל. ואומר כמה מילים ברוסית עם מבטא נוראי. זה העלה בי כמה מחשבות נוגות על שחקנים שעושים תפקיד אחד בלבד, לא משנה באיזה סרט (מורגן פרימן כקלישאה ידועה, גם אנתוני הופקינס כנראה).

אבל אם כבר מדברים על אלפי, יש לנו את הנבל המוצלח ביותר לשנת 2014. גו'פרי היה כנראה רק ההתחלה, ועכשיו תהיה לנו דמות חדשה שכולנו נאהב לשנוא (חוץ מקוראי הספרים. נראה לי שהם לא שונאים את ג'ופרי יותר מאשר מניאקים אחרים בסדרה. לפחות נראה לי).

סבארבא

New member
ג'ופרי אחד החמודים.

הסדרה פשוט כ"כ מיינסטרים (מישהו מוכן להסביר לי איך זה קרה באמת?) שאף אחד לא טורח לקרוא בין השורות ולהבין שג'ופ הוא בסה"כ הבובה של סבאל'ה.
לגבי השחקן של תפקיד אחד - בן סטילר המלך של זה מבחינתי. בכללי אני שונא אותו. ממש שונא אותו.
ולגבי רמזי - איך לעזאזל אפשר לשנוא אותו? אז הוא פסיכופט גמור, So what?

ג'ופרי של הסדרה לא נראה לך כפסיכופת?

הוא מצטייר כסאדיסט שנהנה לגרום כאב וסבל, ולא סתם כילד נטול גם שכל ישר וגם עכבות מוסריות מהספרים. אנשים קיללו את ג'ק גליסן ברחוב וממש שנאו אותו כאילו הוא ממש קשור לדמות שלו.

וראמזי - לשנוא אולי זו לא המילה: אבל להפוך אותו לסמל של כל מה שמעוות ומרושע, בהחלט כן. מה השם "חניבעל לקטר" אומר לאדם המצוי ברחוב?

סבארבא

New member
ג'ופרי של הסדרה הוא בעיקר אידיוט.

הוא נהנה מסאדיזם כי הוא ילד מפונק ומטומטם שחושב שכוח זו הדרך להוכיח שאתה עליון ותו לא.
נותנים לו יותר קרדיט ממה שמגיע לו.

למעלה