שני כהן ב-
אנשים

שני כהן ב-../images/Emo43.gif אנשים

המקפלת המהממת מגיעה ל-
! שני כהן, התוספת המרעננת לעונה השביעית של ארץ נהדרת תגיע בשעה 17:00 לפורום הרשמי של התכנית ותענה לשאלות הגולשים. אל תפספסו אותה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=601&MessageId=140801585
רוצים כרטיס זוגי ל"פסטיג'אז"? השיבו על חידון קצר בנושא הפסטיבל בפורום ג'אז ובלוז ואולי תהיו בין הזוכים לכרטיס לאירוע של שלושה ימי ג'אז משובח: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=249&MessageId=140836498
כיצד לגייס כוח להתחיל דיאטה? כיצד להתמיד? הדיאטנית הקלינית המוסמכת נועה הופ תעזור לנו להבין כיצד לגייס כוחות נפשיים ולהתחיל בדיאטה, להמשיך ולדבוק בדיאטה לאורך זמן ולא להישבר, לשמור על הגוף בזמן הדיאטה ועוד. נועה תשיב לשאלות בנושא מחר החל מ-8:00 בפורום דיאטות ואורח חיים בריא. הוסיפו לה את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=132&MessageId=140810086

TanTanIM

New member
עזרה../images/Emo41.gif

בעקבות ויכוח קטן הבטחתי לו פיצוי ביום חמישי כשהוא יחזור, זה לא צריך להיות קשור במין P: אין לי כסף ואני דיי חסרת זמן, אבל הבטחתי שאני אהיה יצירתית ואחשוב על משהוא
שמישהיא תציל אותי. ><

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifתמצאי צנצנת בבית..

לכי לאיזה שוק אומשהו.. תקני מלא מלא מלא סוכריות גומי נשיקות ושימי בצנצנת. תדפיסי או תכתבי בכתב יד על פתק "אלף נשיקות לך אהובי" "נשיקה כשעצוב" "נשיקה כששמח" "נשיקה למתי שקר לך" "נשיקה שאתה מתגעגע" "נשיקה לשמירה" "נשיקה לשטח" "נשיקה לפני השינה" "נשיקה אחרי צחצוח שיניים" "נשיקה לארוחת בוקר" וכו' וכו'. אם יש צנצנת בבית ואם את קונה בפיצוציה דיי זולה או בשוק מלא סוכריות גומי נשיקה.. זה לא אמור לצאת יותר מ30 שקל :) גג מקסימום מקסימום מקסימום הכי הרבה 50 שקל.

TanTanIM

New member
אוי זה נשמע ממש חמוד!

אבל יש לי רק 15 שקל... >< טוב נראה אני אבקש איזה 10 שקל מההורים. תודה על הרעיון ניראלי אני אלך על זה :) עוד רעיונות יתקבלו בברכה D:

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifהמ..

אז קחי צינצנת ממש קטנה ואז לא תצטרכי הרבה סוכריות ;) אבל בטח יש מקומות שאפשר לקנות בהם הרבה הרבה סוכריות גומי ב15 שקל ;) וכלכך אהבתי את הרעיון של עצמי חח אבל חבר שלי לא אוהב סוכריות גומי אז אני אף פעם לא אעשה לו את זה XD אפשר על אותו רעיון לעשות עדשים בצבעים. כל צבע מרפא משהו אחר ;)

TanTanIM

New member
חח את ממש יצירתית :)

הלוואי הייתי חושבת גם על משו יצירתי P: אמ אני אלך על הסוכריות גומי גם אם הוא לא יאכל את זה, זה ממש חמוד :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifבהצלחה :)

ניראה לי אני אלך על העדשים לעוד חודש בערך חח

GrowingMadness

New member
../images/Emo45.gif אני גם עשיתי את זה לחבר שלי.

אבל בסוף הוא שכח את זה בבית בכלל ואני אכלתי את כל הגומי בעצמי. אבל העיקר הכוונה

GrowingMadness

New member
בטח.

תאכלס ממש השקעתי בזה גם. קניתי צנצנת מושלמת ועטפתי אותה ממש יפה במקום שעבדתי בו... וגם בברכה ממש השקעתי וגם לדעתי יצא מדהים :)

TanTanIM

New member
אין לי איך לעטוף ממש \:

צבעתי את המכסה בזהב, וחשבתי לצייר על הצנצנת עם לורד סתם לבבות או משו.... וזאת צנצנת יחסית פשוטה שלקחתי מהבית... רעיונות לשדרוג?...

TanTanIM

New member
כדי לצבוע את כל הצנצנת בזהב

ולצייר מעל בלורד אדום? יותר יפה מסתם שקוף, לא?...

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifתשאירי חלקים שקופים..

כדי שיראו מה יש בצנצנת ;)

GrowingMadness

New member
אני השארתי אותה שקופה

ומבפנים שמתי פתק גדול כזה בגודל של הצנצנת [כאילו שהכתב כלפי חוץ שיוכלו לראות את הכתוב מחוץ לצנצנת] וכתבתי על 'צנצנת הנשיקות' כזה ממש יפה D:

GrowingMadness

New member
-

אותו אחד שאמרתי לך שסיים והיה לו איתך את הטקס שירת בטכני
עכשיו הוא איפשהוא בנצרת. חוץ מזה יש לי ידיד שהוא מפקד שם, ועוד חברה שהיא מד"ה.

אני ממחר שם...

כשנכנסתי לקורס בצריפין היה נחמד לדעת שיש מישהי מהפורום שם ,ויצא לי גם להכיר אותה וזה די היה נחמד.. עכשיו היה מגניב אם זה היה קורה שוב חח

למעלה