שני כאן

שני כאן../images/Emo182.gif../images/Emo9.gif

בוקר אור לכווווולם יש מישהו שעדיין לא הוציא משוש או רגל מהמיטה?
ואווו כמה גשם ירד אצלנו בלילה נה נני נננה נה לא הפסיק אפילו לא לרגע איזה אושר וכמה טוב והנה יום שני הגיע לא זכינו באוסקר אבל זה לא ממש משנה זכינו בכמה פרסים לפני וזה גם יפה מאד שיהיה בוקר חמים ונעים לכווולם, יום פורה ומוצלח רק טוב!!!

לנושנוש

New member
ביקשתי גשם, זימנתי, רקדתי ותופפתי........

והוא הגיעה בבת אחת. עכשיו יש לי מים בכל מקום ואתמול נירטבתי פעמיים לחלוטין, אבל לחלוטין! ביקשתי יותר מדי גשם? כנראה הייתי צריכה לבקש כבר לפני חודשיים ואולי זה היה מגיעה במינונים יותר סבירים.

פסטטט הלוווו

ואם מי יש לנו הכבוד לרקוד??
איך שלא יהיה את אוהבת להשפריץ וזה כבר טוב
ברוכה הבאה מייד מגישה צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף בטעם אמממ סודי בהחלט
רק טוב!!!

paloma blanca

New member
../images/Emo3.gif

פרסי אחד גוסס שוכב במיטה ושואל את אישתו: "אילנה את פה?", "כן אני פה", עונה אשתו וממררת בבכי..... אז הוא שואל את הבן: "חיים אתה פה?", "כן", עונה הבן, ופורץ בבכי מר..... אח"כ הוא שואל את הבת: "יעל את פה?", "כן", עונה הבת, והדמעות זולגות כנהר אז הוא שואל: "איפה כל 4 הנכדים שלי הם פה?", "כן סבא אנחנו פה", וכולם מייבבים מרה..... אם כולכם פה אז למה האור בשירותים דולק!!!

paloma blanca

New member
אל תהיי מדאגת לי ../images/Emo9.gif

פשוט אני שקועה עמוק עמוק בפרויקט הגמר שלי.
אני קיבלתי הודעה שקיבלנו דחייה של עוד 10 ימים עד השתחרר קצת הלחץ

../images/Emo178.gif

גררר ואני כבר יושבת כמה ימים על הענפים הרטובים בגשם ובקור ומחפשת אחריך
עכשיו נרגעתי שיהיה בהצלחה בפרויקט
רק טוב!!!

../images/Emo24.gif

העיקר הכוונה מי שם לב ל'שגיוצ'
ומשהו לערב הזה: פולני פוגש חבר מהצבא אחרי 40 שנה שלום סטשק שלום ישק מה שלומך? איך אתה מסתדר עם הזקנה? בסדר חוץ מזה שאיזה גרמני אחד כל פעם בא ומטריד אותי גרמני? מה לך ולגרמנים?? מישהו שאני מכיר? איך קוראים לו? לא זוכר! חכה אשאל את אישתי סלישינקה, איך קוראים לגרמני הזה שמטריד אותי? אלצהיימר יקירי
רק טוב!!!

למעלה