שני טופיקים ^^

HuGo Hell

New member
שני טופיקים ^^ ../images/Emo7.gif

~|
| כש"מכושפות" תיגמר מה תעשו, או מה יקרה?!~ כשזה יגמר יסתימו חיי, יעלמו אני אמות
שבע שמונה עונות!
~|
| מה האחות המועדפת עליך?!, ולמה?~ {סמן לפי סדר} אם זאת פרו לחץ -
אם זאת פייפר לחץ -
אם זאת פיבי לחץ -
אם זאת פייג´ לחץ -
_______________________________ אז ככה:
פיבי {הייתי בדילמה קשה עם פייפר
} בגלל שבעונה ראשונה שנייה היא, ממש חמודה, יפה ומצחיקה ואני פשוט מת עליה היא מלאך!|מלאך| ויש לה חיוך מקסים! והיא ממש מושלמת!
רק שבעונה שלוש היא לא עצמה
.
פייפר. היא בכול העונות מצחיקה וחמודה ויפה ויש לה כאלה קול מיני משפטים מצחיקים כמו "רק תתרחקי מהעולם שלי *קול זועם*" מ1X12 היא אמרה לפיבי ואז אחרי זה "סתם צחקתי", או שיש לה את
4"אז לא נאכזב אותן/אותם" שהיא אמרה לבקי או שזה היה רבקה או רבק, והיא אמרה את זה ממש בצורה כזאת מצחיקה וחמודה או את "חיי תמיד היו משונים *פרצוץ מוזר*" גם מ4X07 כשהפרפר עף לידה חיחיחי.. היא ממש מתוקה ויפה.. והולי שחקנית מעולה וגם! משהו.
כן כן זאת אכן פרו. בגלל שהיא מצחיקה "ייאפ" ולוחמתית {בעונה שנייה שלישית} בעונה ראשונה לא סבלתי אותה!! רק בשנייה ושלישית היא הפכה למצחיקה וממש יפה חתיכה ולוחמתית וקיקנג דימונס אס! {Kicking demon ass} ועושה הכול ודואגת ותמיד צודקת! ואחראית!
כן היא לצערי במקום האחרון.. פייג´ חמודה מצחיקה לפעמיים אופנה זה לא היא בכלל, הבגדים שלה ממש מבחילים.. אז היא חמודה ונחמדה
אז מקום ראשון : פיבי ופייפר. מקום שני : פרו. מקום שלישי : פייג´. והמקומות במשחק הכי טוב {גם להוסיף וטופיק! ^^} מקום אחרון : בריאן - הוא משחק בסדר שישפר את הבכי שלו והכול יהיה טוב לפחות כאב הוא משחק טוב. מקום רביעית : ג´וליאן - שיחק ממש טוב שהוא נחנק מה"טרוקסה" ממש יפה!
מקום שלישי : רוז - {משחק נחמד יש לה אבל הרבה שיפור!! היא יודעת לשחק אבל עדיין את פיבי היא שיחקה בעעעעעע..} ולהשתגע ב416 ממש יפה|מחיאות כפיים| מקום שני : אליסה - חמודה יודעת לעשות בכי דיי טוב את פייג´ שיחקה רע!! אבל עדיין מוכשרת וטובה, וכאב היא משחקת דיי טוב והיא שיחקה טוב את הכאב של ה"יריה" והכול מ314. מקום ראשון : שאנן - שחקנית טובה יודעת לעשות בכי יפה לשחק היא מושלמת! ממש טובה במישחק, וגם כאב וואוווווו היא משחקת טוב {306}. ולמקום הזוכה הולי מארי קומבס!
משחקת מושלם בכי כאב הכול!.. אין יותר טובה ממנה!! כול הכבוד הולי!
שמתם לב ש316 ו416 הם שניהם ניגמרים בהאליוול בסוף?! 316 - Death Takes a Halliwell 416 - The Fifth Halliwell .. מוזר
תענו על הטופיקים ><

Ophel McNeil

New member
לא ככה קוראים לפרק. **

קוראים לו - The Fifth Halliwheel, יענו הגלגל החמישי. ואני? וול - כשהסדרה תרד אני בטח אמשיך לדבר עליה ולנתח אותה למוות, תוך כדי התעלמות גמורה מהעובדה שהיא כבר לא משודרת... ובקרש לאחיות -
. פייפר, ללא ספק. ולא אכפת לי שהיא נוטה להדחיק. היא מצחיקה, היא מתוקה, היא על סף התמוטטות עצבים היסטרית, ורק על העובדה שהיא נענעה את האף של ב422 אחרי שהיא הקפיאה את ה... הוא. שולתת!!1
מכאן והלאה לכל אחות יש ת´פגמים ואת הדברים הטובים שלה, אז הן לא מדורגות אצלי...
פרו - מצד אחד, שולתת כל כך.... רק על 3X11 ("פייפר פרוז יא."). מצד שני - די להתמוטט! כלבה.
פיבי - הייתה כל כך מצחיקה, כל כך מושלמת.... ואז בא קול. וכל השאר היסטוריה.
פייג´ - מושלמת, וזה החיסרון הכי גדול שלה בעיניי. היא כל כך מתוקה, וכל כך טובה.... עד שפשוט היא אל דמות אמיתית בעיניי, אין לה מספיק אופי. שתחזור לצעוק על פיבי. ככה היא הכי שולתת!!1

P3H2O

New member
טוב אז

שמכושפות תיגמר אני התמכר לסדרה אחרת - פשוט וקל!!! האחות היא כמובן פיבי!!! ומקומות כבר אמרו כל כך הרבה פעמים שאפשר כבר להקיא את זה תחפש ותראה

charmedmen

New member
אוקי אז אני...

א. אני אתאבד אני אמות עולמי יגמר ואכנס לדיכאון אברח מהבית ישנא את החברים והידידות והחברה שלי אם מכושפות תיגמר.
מה לעשות אני חולה עלייה היא מאמי ואני לא רואה בזה כזה חיסרון להפך יתרון כי אומרים שהתפקיד הותאם בשבילה מה לעשות אני עם פייג´
כן זה המקום לפייפר אומנם בעונה אחד לא אהבתי אותה בגלל האדישות שלה ווויתורים שלה והפוני איכס
אבל בעונה שתים היא השתפרה ושחקה מאוד יפה עד לעונה ארבע ומשם היא לקחה את התפקיד של האחות הבכורה הכי יפה וזהוו כול הכבוד הולי
פיבי לא יכולה אף פעם להיות הכי למטה כי היא חמודה ויפה כול העונות על ל4X14 והיא ממש ממש כאסחית היא היחידה שלקחה את העניינן של המכושפות מההתחלה ולמדה קראטה בשביל זה למרות שלא היה לה כוחות פעילים טוב אז פפיבי את מקום שלישי לא נורא {זה כן נורא
}
הגיע הזמן להוציא את הכלב טוב פרו את הית אחות שטלתנית כלבה ונודניקית שלא לדבר זונתיות טוב תבינו בעצמכם למה היא במקום הזה. טוב המשחק של השחקנים: הכי גרוע בריאן- הבכי המזויף שלו פושוט בעעע
ג´וליאן- אין לי טענות ולא מחמאות ולכן זה מקומך אליסה- משחקת טוב וזה אבל היא לא עשתה את פייג´ טוב אבל יודעת לבכות רוז- משחק יפה מאוד את פיבי שיחקה מצוין אבל טוען שיפור וגם כי היא התרגלה לצוות השחקנים בסדרה ולא היה לה ירידות בהתחלה
הולי- אין מה להוסיף פשוט מושלמת בכי טוב כעס טוב הכול טוב
והפרס הראשון מוענק ל
תזהו לפי הסמל שאנן זכית וזה בגלל שלא היה לה פגם במשחק למשל כשהיא צריכה לשמוח אחרי התמוטטות עצבים וריב עם אליסה
טוב אז זהו.

Ophel McNeil

New member
לשאנן אין פגם במשחק?

הלו, אנשימים, ראיתם אותה זורקת את המערבל ההוא ב3X07?! נו, אומרים שקשה לשחק את עצמך.
(ושלוש נקודות למי שהבין את הבדיחה).

Woogyman

New member
חח זה היה קטע ענק.

היא הייתה רחוקה מהמערבל אז בזמן שהיא הולכת אליו היא עושה כזה "ארר! ארר!"... LOL.

p3

New member
אה. ../images/Emo19.gif

פייג´ היא מקום אחרון אצלך כי היא לא יודעת להתלבש. הגיוני מאוד.

HuGo Hell

New member
>< יופי כולם רוצים להתחיל איתי היו

.. היא במקום אחרון, היא חמודה מידי וטובה ומעצבנת כזאת ! וגם הלבוש שלה כזה אמא´לה ואני לא מסביר למה היא מקום אחרון יותר פשוט תדמיין שאמרתי מה אני חושב טוב?! שלום!

למעלה