שני טופיקים ^^ ../images/Emo7.gif
~|
| כש"מכושפות" תיגמר מה תעשו, או מה יקרה?!~ כשזה יגמר יסתימו חיי, יעלמו אני אמות
שבע שמונה עונות!
~|
| מה האחות המועדפת עליך?!, ולמה?~ {סמן לפי סדר} אם זאת פרו לחץ -
אם זאת פייפר לחץ -
אם זאת פיבי לחץ -
אם זאת פייג´ לחץ -
_______________________________ אז ככה:
פיבי {הייתי בדילמה קשה עם פייפר
} בגלל שבעונה ראשונה שנייה היא, ממש חמודה, יפה ומצחיקה ואני פשוט מת עליה היא מלאך!
ויש לה חיוך מקסים! והיא ממש מושלמת!
רק שבעונה שלוש היא לא עצמה
.
פייפר. היא בכול העונות מצחיקה וחמודה ויפה ויש לה כאלה קול מיני משפטים מצחיקים כמו "רק תתרחקי מהעולם שלי *קול זועם*" מ1X12 היא אמרה לפיבי ואז אחרי זה "סתם צחקתי", או שיש לה את
4"אז לא נאכזב אותן/אותם" שהיא אמרה לבקי או שזה היה רבקה או רבק, והיא אמרה את זה ממש בצורה כזאת מצחיקה וחמודה או את "חיי תמיד היו משונים *פרצוץ מוזר*" גם מ4X07 כשהפרפר עף לידה חיחיחי.. היא ממש מתוקה ויפה.. והולי שחקנית מעולה וגם! משהו.
כן כן זאת אכן פרו. בגלל שהיא מצחיקה "ייאפ" ולוחמתית {בעונה שנייה שלישית} בעונה ראשונה לא סבלתי אותה!! רק בשנייה ושלישית היא הפכה למצחיקה וממש יפה חתיכה ולוחמתית וקיקנג דימונס אס! {Kicking demon ass} ועושה הכול ודואגת ותמיד צודקת! ואחראית!
כן היא לצערי במקום האחרון.. פייג´ חמודה מצחיקה לפעמיים אופנה זה לא היא בכלל, הבגדים שלה ממש מבחילים.. אז היא חמודה ונחמדה
אז מקום ראשון : פיבי ופייפר. מקום שני : פרו. מקום שלישי : פייג´. והמקומות במשחק הכי טוב {גם להוסיף וטופיק! ^^} מקום אחרון : בריאן - הוא משחק בסדר שישפר את הבכי שלו והכול יהיה טוב לפחות כאב הוא משחק טוב. מקום רביעית : ג´וליאן - שיחק ממש טוב שהוא נחנק מה"טרוקסה" ממש יפה!
מקום שלישי : רוז - {משחק נחמד יש לה אבל הרבה שיפור!! היא יודעת לשחק אבל עדיין את פיבי היא שיחקה בעעעעעע..} ולהשתגע ב416 ממש יפה|מחיאות כפיים| מקום שני : אליסה - חמודה יודעת לעשות בכי דיי טוב את פייג´ שיחקה רע!! אבל עדיין מוכשרת וטובה, וכאב היא משחקת דיי טוב והיא שיחקה טוב את הכאב של ה"יריה" והכול מ314. מקום ראשון : שאנן - שחקנית טובה יודעת לעשות בכי יפה לשחק היא מושלמת! ממש טובה במישחק, וגם כאב וואוווווו היא משחקת טוב {306}. ולמקום הזוכה הולי מארי קומבס!
משחקת מושלם בכי כאב הכול!.. אין יותר טובה ממנה!! כול הכבוד הולי!
שמתם לב ש316 ו416 הם שניהם ניגמרים בהאליוול בסוף?! 316 - Death Takes a Halliwell 416 - The Fifth Halliwell .. מוזר
תענו על הטופיקים ><
~|